Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 350
  • 629
  •   1
Отговори
# 165
Добрият сън, хидратация на кожата, качествена козметика и балансирано хранене. За съжаление не винаги мога да спазвам всичко затова наблягам на качествената козметика.

# 166
Качествена козметика, слънцезащита и сън. Марката ми е непозната и не съм използвала продутите досега.

# 167
Изградена рутина за кожата чрез козметика, процедури, масажи и адекватна грижа за здравето като цяло - хранителен режим, спорт, сън, добавки при дефицити...
Не познавам бранда BeAdora, затова и бих желала да науча повече за продуктите им.

# 168
Поддържам кожата си с всекидневно почистване и хидратация, целогодишно слънцезащита и околоочен крем. Не познавам марката,но с удоволствие бих я пробвала.

# 169
Добър сън, хубава храна, да не се нервираме (ако може) и редовна хидратация с пиене на много вода!
Марката за мен е непозната.

# 170
  • София
Не полагам особени грижи, понякога слагам крем за хидратация и околоочен контур.
Не съм ползвала марката и не ми е позната.

# 171
  • София
Правилата ми за красива и млада кожа са достатъчно сън, повече плодове и зеленчуци, много вода, разходки на открито, спорт и строга козметична рутина - почистващи продукти, тонери, серуми, дневни, нощни и околоочни кремове, маски и нощни маски, както и задължителна слънцезащита целогодишно.
Чувала съм бранда, но не съм ползвала продуктите Ви досега.

# 172
Правилата ми са да не си лягам с грим, да почиствам добре кожата според типа й и да ползвам подходяща за възрастта ми козметика. Не съм пробвала марката "BeAdora", но с удоволствие бих.

# 173
Моите правила са основно достатъчно сън, прием на вода, балансирана диета и използване на подходящите за моята кожа и възраст продукти. Не познавам марката, но с удоволствие бих я използвала.

# 174
Златните ми правила за красива и млада кожа са: хидратация, слънцезащита, добро хранене и движение. Не съм имала възможността да пробвам продуктите на BeAdora, но ми е интересно да опитам съставки като масло Lakesis, Caviar Concentrate и CUBE3.

# 175
Достатъчно сън, повече плодове и зеленчуци,  хидратиращ крем и пиене на вода.  Не съм пробвала марката "BeAdora", но с удоволствие бих.

# 176
Почистване, хидратиране и слънцезащитна. Не съм пробвала марката

# 177
За златни правила - нямам.
Рутинни измивания и хидратиране, приемане на витамини и достатъчно количество вода.
За марката съм чувала, но не съм имала възможност да я пробвам.
Пожелавам успех на всички участващи в играта и светли празници 😗

# 178
  • Варна
Добър съм, хидратация и спиране на тютюнопушенето... С третото още се боря...
Не съм ползвала продукти на BeAdora, но с радост бих.

# 179
Достатъчно сън, хидратация и добро почистване на кожата. Не са много тайните, постоянството е това което е важно!

Общи условия

Активация на акаунт