Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 352
  • 629
  •   1
Отговори
# 180
  • Washington,USA
Спокойствие, сън, хидратация, използване на правилна според типа кожа козметика, добро хранене. Не съм изпробвала вашите продукти.

# 181
  • There I was on a July morning
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? - Използване на подходящи за кожата и възрастта кремове, почистващи продукти, слънцезащита и хидратация.
Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти. - Не го познавам, но бих пробвала някои продукти.

# 182
  • София/Севлиево
Достатъчно сън,прием на вода,здравословна храна и максимално малко и подходяща за кожата и възрастта ми козметика.

# 183
Пия мнение го вода, използвам различни козметични продукти, които хидратират кожата и се опитвам да бъда позитивна и усмихната 😀. Не съм ползвала козметика на BeAdora, но съм чела доста хубави отзиви за нея.

# 184
Моята тайна за хубава кожа са следните стъпки:
- поне 8 часа сън в денонощието
- поне 1.5 л. вода на ден
- прием на колаген и коензим Q10, защото след 40 г. силно намалява способността ни сами да си ги набавяме и усвояваме
- веднъж в седмицата си правя домашно почистване на лицето включващо парна баня, пилинг, маска и подхранващ крем.

# 185
Почистване, хидратация, активни съставки и постоянство.

# 186
Слънцезащита и добра хидратация отвън и отвътре. Не познавам продуктите на BeAdora, с радост бих се запознала с тях.

# 187
  • София
Златното правило за красива и млада кожа за мен е добрата хидратация - не само на кожата, но и цялостна, както и достатъчно сън и добра слънцезащита през цялата година. Не съм използвала продукти на BeAdora, но с интерес бих научила повече за тях.

# 188
Не познавам бранда за сега.
Златните ме правила са класическите - добро почистване, хидратиране, подхранване, слънчезащита и ежедневната рутина - наспиване, разходки на открито и положителни емоции.

# 189
  • Пловдив
Вътрешната грижа е най - важна! Качествена храна, много вода, достатъчен сън и движение!
Външна грижа - всекидневно почистване, хидратация и масажи.
Не познавам бранда, но бих била щастлива да пробвам продукти от каталога

# 190
"Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? "- да използвам грим колкото се може по- рядко. Да почиствам и хидратирам кожата редовно.

"Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти."- не познавам бранда

# 191
Моите тайни за красива кожа са хидратация, слънцезащита дори в зимните месеци, добре почистена кожа и леко текстури в гримиращите продукти.
Нямам впечатления от марката и с удоволствие бих я пробвала.

# 192
''Моите златни правила'' са: 1.Правилното  здравословно хранене и прием на витамини.2.Приемането на достатъчно количество вода.3.Не по-малко от 8 ч. сън.4.Редовно и перфектно почистване на кожата с подходящи според кожата продукти.5.Хидратацията с подходящи кремове също е важен фактор и не на последно място след определена възраст кожата се нуждае от подхранване и регенерация особено вечер с допълнителна доза колаген и хиалурон.Все още не съм запозната с бранда,но ще се радвам да изпробвам продуктите му.

# 193
Сън, без пушене и спокойствие, доколкото последното е възможно.
За момента не познавам марката..

# 194
Старая се да пия достатъчно вода и други течности, да спя по 7-8 часа на ден, да спортувам и да използвам подходяща козметика за моите години и кожа. Не съм използвала BeAdora до момента и с удоволствие бих го направила.

Общи условия

Активация на акаунт