Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 353
  • 629
  •   1
Отговори
# 195
Много сън, повече прием на вода и течности, използване на подходящите за моята кожа продукти.
Не познавам марката.

# 196
Не познавам марката. Правила - хидратация, качествена храна, море/планина, възможно по-здравословен живот.

# 197
Почистване и хидратиране на кожата, прием на повече вода и достатъчно сън. Не съм ползвала марката BeAdora, но бих пробвала продуктите им

# 198
Задължително почистване на кожата ,преди нанасяне на подходящ серум и крем за лице. Прием на течности ,,достатъчен сън. Марката ми е непозната, бих опитала продуктите.

# 199
Не 6ъм пробвара марката BeAdora.
Златно правило нямам.Държа козметиката да е качествена ,натурална и напдостъпна цена.Всичко е до ген Simple Smile

# 200
Почистване,хидратация,масаж

# 201
Не познавам бранда. За здрава и красива кожа следвам няколко правила - измиване с топла вода , след това със студена. Редовно почистване и използване на качествена козметика.

# 202
Здравословно хранене, прием на достатъчно количество вода, повече сън, почистване, хидратиране на кожата и задължително ползване на слънцезащита.
Не познавам марката BeAdora.

# 203
  • София
Без стрес, достатъчно сън и добра хидратация и слънцезащита.

# 204
Почистване и хидратация.
Не ми е позната марката BeAdora.

# 205
  • София
По-малко стрес, повече сън, качествена козметика.
Все още не познавам марката.

# 206
Добро почистване, хидратация, повече сън и качествена козметика. Не съм запозната все още с бранда BeAdora.

# 207
Използвам серуми и натурални масла, хидратация достатъчно сън и течности
Все още не познавам марката

# 208
Редовно измиване и почистване на лицето от грим и замърсявания, подходящи кремове и серуми и не на последно място сън, хубава храна и много вода. Не съм ползвала BeAdora, но бих се радвала да се запозная с продуктите на бранда.

# 209
Тайните ми са - добър сън и добра хидратация.
Не съм ползвала BeAdora.

Общи условия

Активация на акаунт