Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 354
  • 629
  •   1
Отговори
# 210
Ежедневно използваме кремове за дълбока хидратация и отвреме навреме ретинол в проблемните зони. Все още не съм изпробвала продукти на BeAdora, но бих се радвала да опитам.

# 211
Не познавам този бранд, но с удоволствие бих го пробвала.
Тайната ми е да пия повече вода, без газирани напитки, ям пресни и всезонни плодове и зеленчуци. Използвам подходяща козметика на лицето.

# 212
  • София
Достатъчно сън, добро почистване, нужната хидратация и подхранване са важни за здравата и добреизглеждаща кожа.
Не познавам марката , но с удоволствие бих я прбвала.

# 213
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Почистване лицето си вечер, нанасям нощен крем.
Все още не съм ползвала продуктите ви.

# 214
Моята тайна за красива кожа е задължителна слънцезащита през всички сезони. Също прием на много течности и витамини. Не познавам добре марката, но бих тествала продуктите с удоволствие Simple Smile

# 215
  • Пловдив
Моите тайни са: добър сън, прием на мнооого вода, почистване и хидратиране на кожата вечер, преди лягане и нанасяне на слънцезащитен крем след хидратацията сутрин.  Не познавам марката , но с удоволствие бих я прбвала.

# 216
Опитвам се да имам спокоен и добър сън. Приемам много течности, използвам слънцезащита. Използвам и продукти за моя тип кожа. Само съм чувала за марката, но нямам впечатление от някои от продуктите и с удоволствие бих пробвала някои от тях

# 217
  • Mars Hotel
Почивка и много вода/ хидратация. Изглеждат чудесно продуктите.

# 218
Достатъчно сън, повече прием на вода и течности, използване на подходящите за моята кожа продукти.

# 219
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Намирате си кремове подходящи за вашата кожа и за вашия географски район. Ползвате ги ежедневно, започвайки още от 16-18 годишна възраст. С промяната на възрастта периодично променяте ползваните продукти, така че да съответстват на изменението на кожата ви. И така ... цял живот.
Не познавам бранда BeAdora, но вярвам в българската бяла козметика и бих пробвала с удоволствие.

# 220
Спазвам общоприетите правила за красива кожа: винаги слагам spf продукт, без значение от сезона, почиствам грима си преди лягане, правя и маски за хидратация.

# 221
Тайните за красива кожа са ежедневна грижа за лицето,подхранващи кремове,маски и спорт.Не познавам марката BeAdora,но с удоволствие бих ги пробвала.

# 222
За съжаление не съм запозната с бранда, не са ми попадали продуктите, но ще се радвам да ги изпробвам.
Относно поддържането на кожата - основно хидратирам и използвам слънзедащитни кремове.

# 223
Достатъчно сън,вода,почистване и хидратиране.За съжаление не съм ползвала продуктите на BeAdora.

# 224
Хидратация, хидратация, хидратация. По-малко стрес и нерви. Grinning Не познавам бранда, съответно нямам любими продукти.

Общи условия

Активация на акаунт