🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIV 🎬

• 36 401
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Много се колебаех дали да уважа Гарванът, защото наистина го харесвам, но Батманите много надделяха 😂

# 16
 Am I racist? има ли го някъде за онлайн гледане или сваляне?

# 17
В арената го има за сваляне.

Изтекъл е трейлърът на "Как да се дресираш дракон" live action версията, от малкото видяно се придържат към историята и дракончето прилича доста на Беззъб от анимацията. Много ми е на сърце тази трилогия и силно се надявам да не окепазят.

# 18
  • София
Точно поствах новина, че снимат игрален филм:
First look at Nico Parker as Astrid in the live-action ‘HOW TO TRAIN YOUR DRAGON’ remake.

In theaters on June 13, 2025.

# 19
  • в сърцето на един мъж...
Гарванът, Блейд и Айрън мен Simple Smile Те са причината да започна да гледам комиксови филми. Естествено не ми стигна глас за Х-мен Sad
Обичам Хю в романтични роли, и в трилъри ми харесва... И има уникално добър глас! С кой си ляга хич не ме интересува, жалко, че не е с мен Simple Smile Ама ще оцелеем...

# 20
  • Галифрей
В арената го има за сваляне.

Изтекъл е трейлърът на "Как да се дресираш дракон" live action версията, от малкото видяно се придържат към историята и дракончето прилича доста на Беззъб от анимацията. Много ми е на сърце тази трилогия и силно се надявам да не окепазят.

Гледах го не е зле, едно към едно са Беззъб и другите дракони. Пак са си анимирани ама този път изглеждат по HD. Едно към едно са. И аз се надявам да не го прецакат,но все пак те не са Дисни. Трябваше  да пуснат малко шотландска музика.
Това им първият лайф версия, но като си спомня първата им анимация на Dream Works  спечелиха Оскари. ❤
Те нямат лоши проекти.

# 21
Блейд, Мъже в черно и Изгряването на черния рицар.
Благодаря за новата тема.

# 22
  • Варна
Аня, благодаря. Филмът е
Släpp taget
https://www.imdb.com/title/tt27410895/?ref_=vp_vi_tt_p
 Защото  Let go  , поне мен, ме насочва към песента от Замръзналото кралство.
И да благодаря за ,,What Dreams May Come"! Как съм го пропуснала...Чудесна история и прекрасно представена!
 Гласувах за ,,Мъже в черно"1 и ,,Тор" 1 и 2.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 22:52 от Пеева

# 23
Филмът е Let go, така е обявен в платформата, така е изписан и в същия линк, който вече два пъти сложих и който си поместила и в своя пост. Оригиналното (шведско) заглавие едва ли ще помогне, ако някой тръгне да го търси в Netflix.

Заглавието иначе на песента от Frozen e Let it go, и ако това са подробности, то песен и филм са различни неща.

Та, ако се абстрахираме от излишния дебат, филмът е прекрасен и използвам и новата тема, за да го препоръчам отново.

# 24
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Блейд, Пазителите на галактиката  и  Убий Бил.

# 25
Точно поствах новина, че снимат игрален филм:
First look at Nico Parker as Astrid in the live-action ‘HOW TO TRAIN YOUR DRAGON’ remake.

In theaters on June 13, 2025.

Интересен избор за Астрид и не говоря само заради различната по външен вид героиня спрямо актрисата. Ще е интересно да видим дали Нико Паркър ще успее да представи добре смелата и безстрашна Астрид, защото има едно такова сладко и миловидно личице, та ще е предизвикателство. Но пък актьорът за Хълцук е много добре подбран.
И от видяното имат добър CGI, за разлика от Майнкрафт. Гледахте ли новия трейлър? Когато си помислиш, че по-зле не може да стане и все пак може, а за това са дали поне 100 мил. долара Grinning

Тази седмица ще се гледа Wicked,от предварителните продажби на билети се очаква да е голям успех филма + ревютата на зрители и критика, които като цяло са положителни.

# 26
  • Berlin
Само Синтия Ериво го играе все нещо обидена по премиери и постове в Туитър. Имам чувство, че всичко й пречи (не, че я следя супер от близо, но такова впечатление имам от статии в нета).

# 27
Само Синтия Ериво го играе все нещо обидена по премиери и постове в Туитър. Имам чувство, че всичко й пречи (не, че я следя супер от близо, но такова впечатление имам от статии в нета).
Гледам да се абстрахирам от излиянията на Холивуд, иначе няма почти никакви филми или сериали да се гледат от там Grinning.
Такъв талант има и пее като звяр, напълно ненужно е да се прави на жертва, за да привлича внимание.

# 28
Обидила се е, че някой е направил постер, който имитира бродуейския постер на филма - това няма нищо общо с нея. Но тя явно страда от много комплекси.
А Ариана Гранде е развела един от актьорите, чиято жена току що е родила (и не, не вярвам, че са имали проблеми, преди Ариана да се намеси; но той определено е боклук, за да постъпи по този начин).

# 29
  • Berlin
Ау, това за Ариана не ми е попадало. Мислех да пиша в предния ми пост, че пък за Ариана нищо не съм видяла. То май няма да е за първи път, ако не се бъркам.
Това мюзикъл ли е?😬

Общи условия

Активация на акаунт