🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIV 🎬

• 36 411
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Скрит текст:
Тя не е съгласна с това описание на историята им -  “There couldn’t be a less accurate depiction of a human being than the one that the tabloids spread about him,” she says, adding that she “will never go into certain details.”
“No one on this earth tries harder or spreads themselves thinner to be there for the people that he loves and cares about. There is no one on this earth with a better heart, and that is something that no bullshit tabloid can rewrite in real life.”
  Ужасен вкус (нейния имам предвид).
Скрит текст:

# 31
Скрит текст:
Тя не е съгласна с това описание на историята им -  “There couldn’t be a less accurate depiction of a human being than the one that the tabloids spread about him,” she says, adding that she “will never go into certain details.”
“No one on this earth tries harder or spreads themselves thinner to be there for the people that he loves and cares about. There is no one on this earth with a better heart, and that is something that no bullshit tabloid can rewrite in real life.”
  Ужасен вкус (нейния имам предвид).
Скрит текст:

То и тя на нищо не прилича вече.

# 32
Мерси за новата тема . Въпреки това което сте написали все пак не съм съгласна да се ровим в живота на звездите , те си решават кой как да живее и с кой да спи . Злосторница мисля да го гледам , гледах трейлъра на кино и ми се видя интересен .

# 33
  • Glasgow
Аня, много благодаря за препоръката, много ми хареса.

# 34
Гласувах за Iron Man, Kill Bill и X-Man.

Голям фен съм на комиксите за Батман, имам не малка колекция от тях. Обаче по отношение на игралните, ми не знам, никой не е "моят" Батман. Някои от актьорите харесвам като Батман, но са неубедителен Брус Уейн, други са перфектен Брус, но недобър Батман... Давам шанс на всички филми, и всеки път си казвам - дано се получи... Не, и не. Но не ми е драма, защото с любимите герои почти винаги е така - реалността рядко може да покрие фантазията Simple Smile

# 35
  • Галифрей
Моят Батман е Майкъл ❤

# 36
Майкъл и Крисчън Бейл бих добавила . BlushBlush

# 37
Запис в новата тема с The Outrun  https://www.imdb.com/title/tt11687002/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm … _q_the%2520outrun
Тежка тематика, задушаваща история със светлина в тунела.

# 38
  • Glasgow
Много ми хареса 🩵

# 39
Непопулярно мнение, но на мен ми беше харесал и Робърт Патисън като Батман.

# 40
  • Варна
 Най-после успях да гледам ,,Мегалополис"-а. Не искам да обиждам  Копола, но ...5/10 дадох.
 Лек, непретензационен, дори забавен на моменти е Hot Frosty (2024).

# 41
Непопулярно мнение, но на мен ми беше харесал и Робърт Патисън като Батман.
И на мен много ми хареса.

# 42
  • Glasgow
Запис в новата тема с The Outrun  https://www.imdb.com/title/tt11687002/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm … _q_the%2520outrun
Тежка тематика, задушаваща история със светлина в тунела.
намерих си рекламата от киното, в което гледах (има много красиви сцени в края с укротяването на стихиите, които не знам на малък екран дали биха имали същия ефект). Трудно се гледа на моменти, но краят е красив.
Скрит текст:

# 43
Хайлендъра https://www.youtube.com/watch?v=uhh-2WspHQI

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 10:59 от pinko

# 44
Ооо, да! Тези трите задължително ще се гледат!

Общи условия

Активация на акаунт