Стани богат - тема 26

• 20 778
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Залагам на алигатор и папагал...

# 331
  • In The Middle Of Nowhere
Пп: мислех, че той ще ги знае, ми..

# 332
Имаше някаква тъпа история за екзотичен домашен любимец, който умрял, заради лошо отглеждане (май неподходяща диета), но не помня какво беше животното - може би алигатор?

Ето картината, да се образоваме:

# 333
Оцелот и мравояд.
Има такава фотография на Дали от 1969г.

# 334
Алигатора май беше в друга история. Мисля, че жокера ще му пък каже и айде и тук 10 хил лв.

# 335
Да, при търсене веднага излизат снимки с оцелот.

# 336
  • София
А и Б е бил - на кораб за роби; но пък дали самият той е бил търговец - трябва да е бил. Остават ми Ц и Д и тям нямам хабер.

ПП. Логично, ако съм прав в спомените си. НЕ Е противник на робството.?

# 337
Мисля, че депутат не е бил.

# 338
И тук първото ми предположение, че не е бил депутат се оказа вярно. Добре ги нацелвам тази вечер.

# 339
Да, само депутат не е бил. Разкаял се търговец на роби.

Не го знаех, питах Гугъл. Отговорът не може да се намери за нужното време.

# 340
Но имаше и логика да е бил първо моряк, после търговец на роби и като забогатее депутат. Доста типично за онова време.

# 341
  • София
Значи за А/Б съм бил ОК - търговец на роби и моряк - да. Хубав въпрос.

Извинявам се, някой днес има ли (имал ли е) проблеми с функционалността на форума ни?
Скрит текст:
До преди 10 мин. с многобройни опити - цял ден - не успявах да се логна. При натискане на бутон "Влез" - никаква реакция. Включвах/изключвах всякакви приставки на браузера - аз съм с Мозила. Кукита, адони, тц! Отварям, чета, не мога да се логна. Отидох на друг ПС и от там пробвах с Хром-браузер - същото.
Изобщо няма реакция върху бутона Влез. От хрома - пробвах "нова регистрация" и видях, че акаунтът си ми стои.
Преди 10-тина мин. някак случайно - не от конкретна тема - СБ или О100Г - а от общо меню (Свободно време, нещо си) - се логнах!?!
В момента мога да пиша, мога да ви давам лайкове, не мога - щом си посоча мой пост върху палчето - да видя примерно кой ме е лайкнал мен. Същото като с Вход-бутона - никаква реакция.
Няма да излизам докато свърши довечера Островът, че може да не успея нЕкоя гениална мисЛа, ако ми дойде през предаването, да споделя.
На някого хрумва ли му нещо?
(Дори и не гледам кой знае колко - почна си СБ, а аз ръчкам машината...)

# 342
EmBrother, пиши в темата „Въпроси към модераторите“, тук едва ли някой ще ти обърне внимание.

# 343
Аз не съм имала проблем днес. Наистина е добре да се докладва - може да има някаква неизправност, която не се проявява при всички.

# 344
  • София
Хареса ми играта на мъжа, жалко че взе само 3000 лв.
Вчера и днес много добри участниици.

Ники Кънчев след днес:
41 от 45 - 91%

Общи условия

Активация на акаунт