Стани богат - тема 26

• 20 771
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Това не съм го чувал, но трябва да е главата на Медуза. Другите не звучат логично.

# 406
Мормареви са автори на най-известните бг филми.

Това знаем, ама имената им не знаех. Никога не съм ги срещала.

Срамота е такъв въпрос за 3000 лева - за Персей и Медуза.

# 407
Естествено, че Медуза - тя вкаменява (дори мъртва).

# 408
Медуза, разбира се. Той ѝ отсича главата и я носи на кръста си като трофей (и оръжие).

Много, много зле е с общата култура този участник. Удивлява ме самочувствието му – на база на какво е отишъл там?

# 409
  • София
На база на общата култура, която той си мисли, че има.
(Не е на възрастта 20-годишен, ама когато ние сме чели Древногръцки легенди имитове - той може да се е интересувал от Драконовия император. Simple Smile)
А и какво ли въобще знаеш, бе човече?

# 410
Ужасно, просто!

# 411
  • София
Донкова е мисля...
Иванка Христова била..не я знам тази.

# 412
Йорданка Благоева няма Олимпийска титла. Не е и Стефка. Другите две имат олимпийско злато, но май съм за Иванка Христова.

Едит: Само за допълнение, понеже не го написах поста като хората. Стефка очевидно има олимпийска титла в Атланта през 1996 година, но предположих че не е, понеже тогава е към края на кариерата си, това е едно от последните и състезания и не вярвах да има Евротитла същата година.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 20:02 от Titanbg

# 413
Само Стефка Костадинова бие наред на европейски, и веднъж е олимпийска, като нищо е станал и европейска.
Йорданка Благоева е прецакана в Монреал.

Пфу, не познах. Мислех, че шансът за Христова е по-малък ...

# 414
Обаче си тръгна с 3000 лв. А много по-знаещи ги порязаха с въпроси и не взеха и толкова.

# 415
  • София
Важно е в момента на записа (ок. 2 мес. преди ефира) в кой дом е компютъра.
Като имаме предвид продуцентите - това си е ИВ за участници с мераци. Smiling Imp

# 416
И тук точно затова се ядосваме. Да му е честита печалбата, ама не е честно. Много по-знаещи хора ги порязват рано-рано с абсурдни въпроси, а други...

ПП Коледни/благотворителни предавания няма ли да има? Хм, странно...

# 417
  • София
Винаги съм смятала тласкането на гюле за тежкоатлетическа дисциплина.
Човек се учи, докато е жив.

# 418
Сезонът свърши?? При това с безинтересен епизод...

# 419
  • София
Отсега (ако и утре не стигна до звук от ТВ-то или до компютъра) - Честит ви стар Дядо Коледа: понеже си е той, ама манипулаторите през годините ни го сменят я с Дядо Мраз, я с Дядо Коледа 25-то декемврийски...
На именниците - здраве, парички и да почерпят! (Не ядем шарани - но често на такива ни правят; затова купувам паламуд.)

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 11:11 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт