Стани богат - тема 26

• 20 771
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Много разумно си разпредели жокерите дамата. Отговори само на два въпроса, а за останалите три и помогнаха жокерите, но и това си е умение. Да знаеш кой жокер кога да използваш. Три от три рядко се случва.
Иначе аз бих заложил на Милано, а не на Хамбург и щях да изгоря. Подведох се по други неща. Браво на Ники Кънчев. Хавиер Бардем беше лесен.
Много добри 5000 лв.

Господинът все едно току-що беше станал и не си беше пил кафето...
Много посредствена игра. Сериозни липси на знания във всички сфери. Какво толкова му ръкопляскаха не разбрах?

Ники Кънчев 2 от 2 днес и общо за сезона 15 от 16

# 661
Шерпите били етнос,а не професия,както си мислех! Yum

# 662
  • София
Шерпите са етнос, разбира се.

Господинът е бившият изпълнителен директор  на ОМВ. Милионер. Явно затова бяха толкоЗ екзалтирани хората. Игра благотворително.

# 663
  • София
На Кънчев му личи когато участникът срещу него му е приятен и когато не му е. Според мен доста се интересува от това кой какво работи, с какво се занимава и проявява различно отношение.

# 664
Винаги му е личало, както и на Билалов.

# 665
Много се смях, когато жокерът от публиката даде верен отговор, играчът си призна, че: „Трябва по-често да слушаме жените си“, а Кънчев: „А, не... (дъра-бъра)“. Laughing

# 666
  • Другата България
Алкохолът е уиски е според мен.
Глупаво изразходен жокер.

# 667
Не знаех, че е на НАТО. Преди година когато работех на летище трябваше да ги знаем. Уиски е, да.

# 668
На мен ми изчезна телевизията и не гледам Sad
Проблемът е в А1.

# 669
  • Другата България
И аз си помислих за Чипровските килими.
Но някъде бях чела за пишещи машини, дано не греша.

# 670
Да, пишещи машини са.

# 671
Въпросът за Норвегия и кокосовите орехи беше коварен. За мен,де.

# 672
  • Манчестър
Не знаех, че е на НАТО. Преди година когато работех на летище трябваше да ги знаем. Уиски е, да.

Не е задължително да е уиски, но не отричам,че е най-често употербявано. Не знам дали е задължително за работещи на летище.
Това е т.нар спелуване и всеки си използва каквото е свикнал. Аз напр. употребявам w for writing.

неправилно зададен въпрос според мен....

# 673
Въпросът за Норвегия и кокосовите орехи беше коварен. За мен,де.
Така е, много коварен е.JoyJoyJoy

# 674
Тая беше много зле. На въпроса, на който изгоря, и аз не бях сигурна дали Багряна или Габе, ама да не знае Еби роуд е направо абсурдно.

Общи условия

Активация на акаунт