Здравословно хранене на деца от 3 до 7 годишна възраст

• 125 321
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 165
  • София
     А има ли възможност да откажеш например да и дават флуорно мляко в градината? Аз например не бих желала.

# 166
  • Плевен
Валенцето, препоръчаха пастьоризирано прясно мляко, но не и стерилизирано (това с удължения срок, дето трае по няколко месеца).
Peace
Аз купувам на "Лазарова" в плик.

# 167
  • София
Валенцето, препоръчаха пастьоризирано прясно мляко, но не и стерилизирано (това с удължения срок, дето трае по няколко месеца).
Peace
Аз купувам на "Лазарова" в плик.
Валя,пробвах го това Лазарова още като дойдохме в Плевен.На втория ден мирише ужасно,да не говорим,че е толкова рядко..Не ми харесва нито прясното,нито киселото.

# 168
  • София
     А има ли възможност да откажеш например да и дават флуорно мляко в градината? Аз например не бих желала.

Нашата градина е отказала даването на мляко с флуор на децата. Директорката каза, че ползата от допълнителното даване на флуор е спорна и оставя това решение на родителите.

# 169
  • Плевен
Валя,пробвах го това Лазарова още като дойдохме в Плевен.На втория ден мирише ужасно,да не говорим,че е толкова рядко..Не ми харесва нито прясното,нито киселото.
Странно, никога не ми се е случвало да  мирише, дори е стояло в хладилника по няколко дни и нищо му няма. Peace

# 170
  • Linz
Янита, имаме си много готина директорка- наистина мисли за децата, както и за нас, родителите (нито ден стачка!) Grinning

# 171
  • София
Преди няколко дни в детската градина истински готвачи (с шапки!) са приготвяли здравословна храна за децата - плодова салата и още нещо, което Габа определи като палачинки.
Днес е поредното занимание - по един готвач в група - ще дадат продукти на децата сами да приготвят нещо.

# 172
Янита коя е тази детска градина - толкова хубави неща чувам за нея?

# 173
  • София
  Да и аз икам такава детска градина  Simple Smile

# 174
  • София
Не казвам!  Naughty
Когато записвах Габа в яслата, групите бяха от по двайсетина деца и имаха свободни места. Сега се чудят как да не обявят нулев прием, защото групите надхвърлят капацитета.
И всичко това, защото не спирам да се хваля наляво и надясно.  Mr. Green

49 ОДЗ, в Дианабад.

# 175
  • София
Открих го на картата, не е много далече  Simple Smile Предполагам че все пак началото на годината ще приемат молби? Аз пък ще се пробвам  Simple Smile

# 176
Преди няколко дни в детската градина истински готвачи (с шапки!) са приготвяли здравословна храна за децата - плодова салата и още нещо, което Габа определи като палачинки.
Днес е поредното занимание - по един готвач в група - ще дадат продукти на децата сами да приготвят нещо.
Аз защо не знам за тези мероприятия  Crossing Arms Ни за лекцията, ни за заниманията по групи. Още довечера ще се информирам. А за флуорното мляко и аз останах много доволна миналата седмица, когато сестрата ми отговори, че не се дава  bowuu

# 177
Гледайте в момента Часът на Милен Цветков!!!
Някаква дама (от средата го хванах) от Министрество на здравеопазването каза, че щели да забранят цветния сок в училищните бюфети. Управител на столово хранене каза, че Риокоз не ги забранявал за това ги продавали, а тя му каза: ето, за това ще ги забраним!
Говори за плодовете по бюфетите, снаксове....
гледайте, не знам още колко ще продължи!

# 178
  • София
Ще гледам повторението утре сутрин.

Габа каза, че готвач при тях не е имало. Дали са им мандарини и банани - да си направят красиво аранжирани салати и да си ги изядат преди обяд. Имам поръчка да купя мандарини (банани си имаме) и Габа ще ни демонстрира какво е сътворила и изяла. А тя все казва, че мандарини не яде! Rolling Eyes

# 179
В колко часа е повторението?

Общи условия

Активация на акаунт