Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 19 274
  • 540
  •   1
Отговори
# 405
На Бъдни вечер и Коледа ще се съберем със семейството вкъщи. За мен тези празници са символ на уют и топлина и предпочитам да ги изкарам сред уюта на дома ни. Любимата ми традиция е разчупването на питката с паричката.

# 406
Нямам планове още за празниците,но ми се иска да спазим любимата традиция-всички да се съберем заедно.

# 407
  • на последния етаж
Все още нямаме планове, но ще спазим традициите да направим коледни сладки и да украсим заедно елхата.

# 408
Ще се съберем семейно.
В дните около Коледа посещаваме с детето коледна театрална постановка за деца. Тази, ако не харесаме подходяща постановка, ще отидем на работилница за коледни сладки.

# 409
Ще прекараме празниците семейно. Спазваме българските коледни традиции.

# 410
  • София
У дома със семейството и много филми.

# 411
Любимата ми коледна традиция е да пия чешмяна вода.

# 412
  • Бургас
У дома,  покрай елхата и филмови маратони с коледни филми ☺️

# 413
Ще прекараме празниците семейно

# 414
Празниците като винаги ще прекараме с най-близките си хора.
Коледа за мен е много специален празник и винаги го чакам с нетърпение.

# 415
  • Mars Hotel
Коледа е любимият ни празник. Тази година ще сме вкъщи и ще се отдадем на концерти, правене на сладки и гледане на филми.

# 416
Както всяка година - със семейството и с роднини, които си идват от чужбина за празниците. Играем игри, посещаваме коледния базар в града си, правим си коледни фотосесии... С бабите готвим любими на семейството ястия и очакваме с нетърпение дядо Коледа заради децата.

# 417
Още не сме планирали коледните празници, но със сигурност ще се съберем цялото семейство. А на нова година ще бъдем с приятели .

# 418
Ще прекарам празниците семейно с най-близките ми хора.

# 419
Празниците ще прекараме у дома със семейството.

Общи условия

Активация на акаунт