Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 19 284
  • 540
  •   1
Отговори
# 390
  • Mediterraneo

Планове нямаме, не правим, винаги сме си вкъщи, семейно. Любимата ми традиция да съм със семейството си.

# 391
  • Елхово
Ще прекараме празниците семейно. Стараем се да спазваме българските коледни  традиции.

# 392
Най-хубавият празник в годината - празнуваме всички заедно. Събираме се цялото семейство, веселим се с песните на внучките, задължително си правим коледна снимка, облечени с коледни дрехи и шапки. Сутринта всички имаме подаръци под елхата... няма по-хубав празник!

# 393
Засега нямаме планове. Любимата ми традиция е размяна на подаръци.

# 394
Ще прекарам Коледа с близките си хора и семейството ми.Обичам да купувам подаръци,но също така и да получавам.

# 395
  • оттам, откъдето започва България
Плановете ми остават същите, които споделих и в първия етап от играта. Simple Smile

# 396
Да вкъщи, украсяване на елха

# 397
  • Washington,USA
Ще играя коледни игри и ще пека меденки + украсата на елхата и четенето на коледни книги.

# 398
  • There I was on a July morning
Имате ли вече планове как ще прекарате празничните дни? - Все още не съм решила.
Любимите ми коледни традиции са - украсяване на дома и офиса, вечерята на Бъдни вечер и семейните събирания

# 399
Ще прекараме празниците с близките ни хора.

# 400
На Бъдни вечер сме вкъщи, на Коледа- при родителите ни, а на Нова година- с приятели.

# 401
  • София
Празниците ще прекарам със семейството си вкъщи.

# 402
На Бъдни вечер и Коледа традиционно ще сме си вкъщи семейно, а на Нова година с приятели.

# 403
Искам да прекарам празничните дни вкъщи с детето и съпругът ми, на топло, без ангажименти и в празнично настроение.

# 404
На Коледа ще сме в СПА-хотел. Ще се отпуснем в горещи басейни, ще се поглезим с масажи, ще сме семейно и ще почиваме и празнуваме.
За НГ ще сме група от 4 семейства с деца на вила в полите на Пирин. Надявам се да се забавляваме и да посрещнем НГ с наздравици, танци и много смях.
Такива са плановете, да бъде! 😁

Общи условия

Активация на акаунт