Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 19 309
  • 540
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Празниците ще ги прекараме със семейството. Ще направим коледна украса на дома. Традицията е това - да бъдем всички заедно по празниците.

# 376
Все още нямам конкретни планове за празниците, но задължително ще украся елха и ще приготвя коледни сладки – това са любимите ми традиции!  🎄

# 377
Празниците прекарваме при родителите ми. Синът ми много км се радва. Пък и малко и аз да усетя отмора. Събираме се цялото семейство на масата около камината!

# 378
Празниците ще прекарам с моето семейство и естествено всички роднини.
Най- любимо ми е когато се съберем за Коледа и има изобилие от всякакви традиционни гозби - сърми,тиквеник,гювеч пълен с меса ,салати и т.н
От малка така празнуваме празниците и сега се старая отново да е така,да накарам децата ми да се чувстват така както аз като дете.
За съжаление голяма част от хората вече не са сред нас и ни липсват!

# 379
  • София
Ще прекарам празниците у дома, със семейството ми. Мисля че няма по-хубаво от това.

# 380
Ще прекаром празниците със семейството ми. Любима коледна традиция е събирането ни на Бъдни вечер.

# 381
Обожавам Коледа.Това е денят,който предизвиква най-силно вълнение.Ние българите сме свързани здраво с род и семейство.Затова и този празник е семеен.Традиция е да отворим сърцата си за добрини и да сбъдваме желания.Освен това аз спазвам традиционната трапеза на Бъдни вечер и Коледа.

# 382
Нямам планове за Коледа, надявам се на спокойни и светли празници. Любимата ми традиция е постната трапеза на Бъдни вечер.

# 383
Ще прекарам празниците  у дома със семейството. Ще приготвим традиционни ястия.

# 384
Ще прекараме празниците със семействата си. Най - любимата традиция - събиране на цялото семейство, около трапезата на Бъдни вечер..

# 385
  • София
По традиция се събираме за Бъдни вечер около трапезата с постни ястия, за Коледа ще бъдем в планината. През деня на пистите, вечер около огъня.

# 386
По празниците сме в нас с мама.
Само да сме здрави и да посрещаме още много Коледи заедно.

# 387
Празниците най - обичам да съм със семейството си да приготвя вкусна храна да се съберем около масата и да си похапнем сладко баница, сърмички, боб в гърне. Само да сме здрави всеки ден е празник.

# 388
На Коледа винаги сме със семействата си.Това е духа на празника да се съберем заедно.Искам да науча и децата си да спазват традициите на хубавите ни празници .

# 389
Празниците ще ги прекараме със семейството и близки за нас хора.
Любимото е украсяването на елхата за по малките и отварянето на подаръците

Общи условия

Активация на акаунт