Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 19 317
  • 540
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Празниците ще прекарам със семейството си.

# 361
Със семейство и приятели. Любима традиция ми е украсяването на елхата и питката с късмети

# 362
  • София
Със семейството, традиция.С нетърпение чакам дъщеря ми от чужбина за празниците, за да ми е пълно сърцето и къщата!

# 363
  • Пловдив
Разбира се, че имаме коледни традиции Simple Smile На Бъдни вечер се събираме у дома, като освен нашето семейство, аз, трите ни деца и баща им, идват и нашите родители. Нареждаме трапезата с постни ястия, прикадяваме  я, както и жилището ни, казваме молитвата "Отче наш" и всеки нарича пожелания за здраве, успехи, късмет и само хубави неща. След което сядаме и се веселим, като интересна част от вечерта е разчупването на питката с паричка. На следващия ден отиваме на гости на Коледа у родителите ми, където се събираме със семейството на сестра ми. Разбира се има подаръци от сърце за всеки. Много е весело и децата с нетърпение чакат Коледните празнични дни.

# 364
  • София
Ще прекараме празниците семейно,когато не съм на работа. Стараем се всички заедно,да спазваме българските коледни  традиции.

# 365
Коледата ще прекараме семейно. За Нова гидина навярно и с приятели.

# 366
Вкъщи около печката и масата. Любимо ми е да пека различни баници, сладки и кексове и да гледаме някое коледно филмче.

# 367
Очертава се да прекараме празниците в доста пътувания, за да уважим всички любими хора. Любимата ми традиция е готвенето за Бъдни вечер.

# 368
Празниците прекарваме вкъщи цялото семейство,  правим сладки ,пием горещ шоколад и най-вече играем с децата. Спазваме всички традиции и учим и децата си на тях .

# 369
Ще прекараме празниците семейно. Стараем се да спазваме българските коледни  традиции.

# 370
  • in Wonderland
Коледата ще прекараме семейно. За Нова гидина навярно и с приятели.

# 371
  • Телиш/Плевен
Ще прекараме празниците уютно с дъщеря ми. Heart

# 372
Плановете за Коледа вече са готови. Ще се съберем с част от семейството в къщи, за да отбележим този свят ден. Ще направя питка и на масата ще има нечетен брой постни ястия. Ще украсим елхата и под нея ще оставим подаръците.

# 373
Празничните дни ще бъдем със семействата си. С нетърпение чакам Бъдни вечер и Коледа, за да се съберем семейно, да приготвим заедно, както традицията повелява постни ястия. Докато Нова година, може и с приятели, може и на друго място да празнуваме.

# 374
Празниците ще празнуваме семейно вкъщи с децата. Спазваме си традициите, любими са ни украсяване то на коледната елха, приготвянето на сладки и гледането на коледни филми с децата с топъл шоколад ❤️

Общи условия

Активация на акаунт