Нов трудов договор.

• 1 973
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Да се включа леко.
Работодателят най-нероятно е ще да е чувал, че болничните се носят на хартия от работника и следва да
е подадат в НОИ.
И сигурно и е чувал, че личните лекари също подават болничните към НОИ.
Всичко влиза в една система - от лекарите и от работодателя.
Няма как да не го  знае.
Също няма интерес да представи по-висока сума за осигуровки и заплата.
Жалби може да има  и сто.
Има проверки и те си имат резултат.
Но чак такива жестоки глоби и други мечти за справедливост, демек, недей очаква.

# 46
Да се включа леко.
Работодателят най-нероятно е ще да е чувал, че болничните се носят на хартия от работника и следва да
е подадат в НОИ.
И сигурно и е чувал, че личните лекари също подават болничните към НОИ.
Всичко влиза в една система - от лекарите и от работодателя.
Няма как да не го  знае.
Също няма интерес да представи по-висока сума за осигуровки и заплата.
Жалби може да има  и сто.
Има проверки и те си имат резултат.
Но чак такива жестоки глоби и други мечти за справедливост, демек, недей очаква.
Да по принцип няма интерес,освен че няма да получи компенсацията от програмата. Аз не знам на какъв език да ви кажа че в нап са ми регистрирани повече дни отколкото в действителност съм била на работа. Болничните са подадени само от лекаря и предадени на хартия от мен но не са внесени от него. Стига вече с това че няма интерес,явно че има,как да го обясня. Преди малко установих че нямам внесени осигуровки за 10 и 11 месец,сигурно и от това няма изгода,но и това е факт. Оправдайте го сега пак. На работа бях до 25.11.

# 47
Заплатата и осигуровките не ги ли плаща бюрото по труда?
Т.е. като е подал повече работни дни, ти не си ли получила повече даплата вместо болнични?
Зо ноември месец осигуровките се гледат след 25/12.

# 48
То и ние се хилим.
Директно в НАП с този необикновен трудов договор. И там са хора, и те заслужават да се похилят.
Смешно Ви е, че жената не разбира, задава въпрос и се притеснява ли?

# 49
Жената не пита.
Жената заявява кое как е.
Жената е с претенции, че разбира.
Жената използва доста нагъл тон.

# 50
Жената не пита.
Жената заявява кое как е.
Жената е с претенции, че разбира.
Жената използва доста нагъл тон.
Щом така казваш. Как ми чу тона не знам. Аз заявявам,да,и ме поправи ако съм збъркала някаде. Права ли нямам? Значи искаш да кажеш,че бившия ми шев е толко благороден към мен аз за това си седя без пари и даже съм нагла. Пожелавам и на вас такъв шев да видим вие как ще постъпите. Понеже съм нагла и си потърсих правата сега всичко ми е наред. Ако исках нещо на което нямах право нямаше да ми обърнат внимание и в инспекция на труда. Хубав живот и на вас.

# 51
И много неграмотна.

# 52
Това да, две мнения по въпроса няма!

Общи условия

Активация на акаунт