Промоции на книги - тема 21

• 48 395
  • 728
  •   2
Отговори
# 465
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря, през друг браузър стана, че даже получих и допълнителна отстъпка Simple Smile
Като код ли пристигна тази отстъпка?
Ще пускам поръчка от там и ми стана интересно.

Не, влязох си през профила и ми я даде. Нямам представа дали е някаква клиентска отстъпка или за друго, но ми свали 5 лв от поръчката. Сега си разгледах профила, нямам ниво както е в озон, нямам и някаква лоялна карта, или поне он лайн. Иначе имам пластика, но я ползвам само когато пазарувам във физическите им книжарници. Не знам дали има значение, но влязох от линка за он лайн книжарницата.

# 466
  • СОФИЯ
https://www.taschen.com/
Има разпродажба на Издателство Taschen. За над 50 евро е безплатна доставката до България. Има албуми на художници на много добри цени.

# 467
# 468
# 469
Във Фейсбук страницата на Лабиринт има промоция на избрани заглавия с 30% и безплатна доставка, но условието е да поръчаш поне 2 книги. Исках да взема "Мостовете на Медисън " но не си харесах друга за да се вмъкна за БД. Миналата година поне беше една книга с БД при такива промоции за "приятели " но живота си казва думата.

# 470
А отваря ли ти се сайтът на издателството? На мен ми излизат само 5 книги и това е..

# 471
Ако за Лабиринт става въпрос, промоцията е валидна само във Фейсбук. Това са книгите с намаление

# 472
  • София
Егати и "промоцията за приятели". Вместо от целия каталог на издателството да се избира, трябва от 6 заглавия - 2.
Ами, мерси съм.

# 473
Пффф, тъкмо се надявах ба хубави заглавия от каталога им, а то..няма да го бъде.

# 474
Интересно предложение от "Колибри" за 14  февруари - отивате в книжарницата на "Иван Вазов" с гадже или просто приятел, купувате 2 книги, плащатате само едната, другата е подарък от издателството 🙂

# 475
bulgarianhistory.shop
🔥 40% ОТСТЪПКА И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 🔥 До края на месеца или до изчерпване на количествата – книжен комплект с три от най-ценните български възрожденски книги

📖 „История славянобългарска“ – заветът на Паисий, ред по ред с оригинала;
📖 „Първа българска граматика“ – основата на езика ни, представена на съвременен български;
📖 „Рибен буквар“ – юбилейно издание 200 години – учебникът, който пробуди народа.

До края на февруари ⏳  40% + безплатна доставка

# 476
За любителите на Ташен в Ориндж има 3 за 2 ,валидно до днес.
https://www.orangecenter.bg/knizharnitsa/knigi-na-chuzhd-ezik/ta … ign=6749445156024

# 477
Бард и Хермес
Как да изкараме до пролетта?
 100 от най-силните заглавия в „Бард“ с -40 % отстъпка.
Предлагаме ви 100 подбрани заглавия, с които да измамите времето, всяко от тях е било сред най-продаваните книги за годината.
Изберете две и ще ги получите с -40 % отстъпка.
https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=379&fbclid=IwY2xjawIhaTJleH … j29Q_JhWCNSmDRN8w
Хермес

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 15:33 от pirin2019

# 478
# 479
-10% на предстоящи заглавия от издателство Сиела

Общи условия

Активация на акаунт