Промоции на книги - тема 21

• 48 409
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
https://kibea.net/book/2867 Искрено препоръчвам на бъдещи и пресни родители Simple Smile Първата част от книгата, де, надявам се останалата информация да не е нужна Simple Smile

# 451
Inferiya, благодаря за насоката, точно такава книга ми трябва в момента!

# 452
Ozone дали ще пуснат нещо?

# 453
6 за 30 е до 02.02, не знам разчистването до кога ще е.

# 454
Издателство "Прозорец" :

# 455
Миранда
🎨 ПРОМОЦИЯ! 🎨
🖼 - 30% на всички книги за оцветяване от 03.02 до 02.03 (включително) в онлайн магазина ни
🚛 Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.

# 456
OZONE с промоция. За мен поне, нищо интересно.

# 457
И Колибри са с промоция - 30% на 150 избрани заглавия до 27-ми февруари.
https://www.colibri.bg/promo/

# 458
Издателство "Клевър бук" също с намаления от 20% до 50%

# 459
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, да попитам, някой докато е поръчвал от сиела, дали му се е случвало първоначално да не приеме натискането на поръчай, т.е. никаква реакция няма след натискане на поръчай. След като реагира, в момента се върти едно кръгче и не мърда на никъде. Все едно мисли и или е забил сайта. А ме е страх да го рестартирам, защото имам ваучър за 60 лв, който е приложен Sad Направила съм скрийн шот и ще им пиша, обаче не знам какво да правя? А те не работят естествено в почивните дни Sad Това е най-тъпия и не френдли сайт, който съм посещавала. Буквално ме е яд, че поръчах от там, обаче имам два ваучъра и не искам да горят Sad

# 460
Аз също имах проблеми декември месец точно на ниво плащане в сайта им. И рефреш не помагаше, та влязох през друг браузер, за да поръчам.

Ако не сте получила мейл за направена поръчка, според мен смело започнете отново. Като цяло съпортът им по мейл е бърз и адекватен и да има дублаж, ще ви помогнат за правилното усвояване на ваучера.

# 461
Много благодаря, през друг браузър стана, че даже получих и допълнителна отстъпка Simple Smile

# 462
  • Варна
И при мен е ставало и поръчвам от друг браузер.

# 463
Ще го запомня и за напред ще го ползвам, благодаря ви! Heart

# 464
Много благодаря, през друг браузър стана, че даже получих и допълнителна отстъпка Simple Smile
Като код ли пристигна тази отстъпка?
Ще пускам поръчка от там и ми стана интересно.

Общи условия

Активация на акаунт