Промоции на книги - тема 21

• 48 370
  • 728
  •   2
Отговори
# 555
#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 19:40 от pirin2019

# 556
  • София
Мисля, че в тази тема всички вече се запознаха.

# 557
  • София
Само на мен ли са ми досадни тези хаштагове? Confused
Вече се пресолява супата с тях. Вместо ефект, у мен предизвикат обратен ефект.

# 558
При мен и стартирането на тази програма не предизвика интерес
Скрит текст:
(а не е като да нямах и точки). Имаше една песен “не всичко е…” - но се отклоних, извинете.
От пролетните оферти на Бард има две книги, които преди време заглеждах, но сега май няма да се възползвам от текущите промоции, има какво да чета още 😀.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 20:11 от fenyx

# 559
Мисля, че в тази тема всички вече се запознаха.
Да, даже тези, които не ги интересуваше. И в един момент темата на дискусията се изгуби за сметка на досаден спам.
А от Колибри лично аз бях много доволна и преди да обновят сайта - винаги са с най-добри намаления, можеш да платиш и през епей, което е моето предпочитание и поръчките се обслужват бързо. Електронните им книги пък са на по-добри цени в сравнение с другите е-книги и също ги предпочитам.
Ако сте пропуснали, Жанет 45 вече предлагат абонамент за бюлетин, в който получаваш код за 25% отстъпка, важащ 2 седмици, от книгите на представения автор + същата отстъпка за 5 книги от каталога им, които той препоръчва.

# 560
В обновения сайт на Колибри има ли търсачка? Опитах се да видя такава, но не откривам. Не е особено удобно, ако няма; не че не може и с името на търсена книга + име на издателството да изкара резултат някоя търсачка на браузър, но винаги е било по-удобно като има и на самия сайт, а не да се търси по категории, които са зададени в менюто… (идейка, ако някой от тях чете, да добави една “лупичка” - ако пък има, споделете къде са я сложили)

# 561
# 562
fenyx, сега влязох да разгледам и наистина няма търсачка.

# 563
Сайтът на "Колибри" и преди си беше непълен - аз не виждах нито настояща поръчка, нито минала такава. Сега не ми дава да си вляза в профила, а няма опция "забравена парола".

# 564
Подкрепям идеята #BGMлоялнапрограма да включат някои издателства. Бих се зарадвала на Егмонт, Ибис, Емас и Бард. Дано обмислят идеята.
Аз в анкетата на Лоялната програма писах като предложение да добавят Вакон, Колибри, Жанет 45. Но и... да, съгласявам се напълно за Емас и Бард.

# 565
  • в сърцето на един мъж...

Има, горе в десния ъгъл е.
Единственото, което не ми хареса в обновения сайт е, че ако приложиш някакво намаление, няма как да го махнеш. И трябва наново да правиш всичко.

# 566

Има, горе в десния ъгъл е.
Единственото, което не ми хареса в обновения сайт е, че ако приложиш някакво намаление, няма как да го махнеш. И трябва наново да правиш всичко.
Аз горе вдясно виждам три точки, които отварят менюто, кошницата и бутон за влизане в профила.

Логнати в профил ли сте, когато я виждате? Да не би логнати и нелогнати потребители да виждат различни екрани. Аз не мога да се логна и ще трябва нов профил да правя.

# 567
За деня на детската книга или за 01.06 имало ли е някакви намаления? Имам набелязани детски книги и се чудя дали да се възползвам сега от промоцията на Озон /излизат 25% намаление/, или да изчакам?

# 568
Понеже питахте за препоръки за книги от Колибри, ви снимах от библиотеката ми и любимата ми дарк фентъзи поредица:
Скрит текст:

Така и не виждам на сайта тази търсачка, не пробвах дали мога да се логвам сега, ама който има интерес  - ще я открие да види дали е намалена Wink

# 569
Логнати в профил ли сте, когато я виждате? Да не би логнати и нелогнати потребители да виждат различни екрани. Аз не мога да се логна и ще трябва нов профил да правя.
И аз не мога да се логна, обаче имам е-книги в профила и не искам да си правя нов. Писах им мейл, да видим, ако не отговорят, ще им пиша и във фейсбук.
пп: търсачка виждам от PC, от телефон - не.

Общи условия

Активация на акаунт