Промоции на книги - тема 21

• 48 330
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Аз до сега не съм поръчвала до кутия, пробвах сега с артикул от 22лв ми и дава доставка 1,99. Сложих артикули за 60лв и е безплатна

# 646
Да, затова казвам че има промяна. Може да е временно, но със сигурност за по-малка поръчка съм вземала с БД от кутия поне няколко пъти. (Затова реших и да отбележа, защото наскоро писах, че съм вземала с БД от бокс нау и да не подведа някого, че и в момента е актуално.)

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 10:34 от fenyx

# 647
  • България
Ако този скриншот е от Озон, в тази поръчка нямате 50лв, като се приспадне отстъпката и слизате на 40лв. Или това е от Хермес?
От Хермес е.

# 648
  • в сърцето на един мъж...
Да не би да има значение с какво ниво си в озон? Аз от доста време не съм плащала доставка до кутия на спиди. Но не знам дали е така, защото съм все над 50 лв или е от нивото. Имах поръчка за по-малко пари, пак не ми е вземало за доставка.

# 649
Нещо друго ще да е. Нивото  за клиентска група спрямо последната ми поръчка ( с Бд до кутия наскоро) не е променено.

# 650
  • в сърцето на един мъж...
Много странно. Не би трябвало да има такива промени Sad

# 651
Не е проблем за мен,  нито нещо спешно за поръчване, просто го забелязах, затова реших да споделя. Възможно е да имат и различна политика за доставките за групи потребители (може да са и по някакви критерии, различни от тези за конкретните нива, може и да е заради някоя кампания с оферти), просто имайте предвид, ако сега планирате да поръчвате, да си огледате опциите за доставка.

# 652
В условията за доставка вече си пише, че до BoxNow вече е 1.99 лв, след 50 лв е безплатно. Явно е съвсем прясно, защото в петък беше безплатна опция, в събота вече ми иска 1.99. Малко съжалявам, че не поръчах в петък Cry

# 653
В Ozone съм срещала и друг път, когато са в кампания, да увеличават/добавят цената на доставката.
В условията за доставка вече си пише, че до BoxNow вече е 1.99 лв, след 50 лв е безплатно. Явно е съвсем прясно, защото в петък беше безплатна опция, в събота вече ми иска 1.99. Малко съжалявам, че не поръчах в петък Cry

# 654
Да, и на мен ми се струва, че се е случвало покрай други кампании, не си спомням точно, но май имаше нещо подобно покрай коледни такива, а после върнаха БД до кутиите. Ще видим дали ще има след време пак промяна. Не че е кой знае какво, но за по-дребни поръчки беше удобна опция.

# 655
Просто им е свършил промоционалният период и вече трябва да начисляват доставка и до boxnow. И в stor.bg първоначално имаше безплатен период, от доста време вече имат такса. Не държа доставката да ми е безплатна, но ме дразнят търговците, които работят с фиксирана цена за доставка и по този начин се обезсмисля по-евтиният вариант до АПС. Пред Озон и Хеликон например винаги ще избера Хеликон, не само защото ползват тарифите на куриерите, но и защото позволяват плащане през epay.

# 656
Е, всеки с избора си. Аз бих предпочела Озон, група платина съм и винаги съм с 15% на книгите. От Хеликон поръчвам, когато имат намаление книгите, които искам. До книжарницата им е безплатна доставката. И до магазините на Озон също е безплатна.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 17:14 от УИНКС БЛУМ

# 657
  • София
Аз пък от моето "сребро" не помня кога съм се възползвал...
Към днешна дата кой сайт е по-удобен за връщане (безплатно) - озон или емаг (продукт предлаган от емаг)?

# 658
Тръгнах да пускам поръчка от Озон с разни неща на стойност около 70лв и хоп доставката 4,99 до офис на Спиди. Писах си с тях и за мое съжаление от тук нататък така ще бъде... много жалко,това ще ме отказва да правя доста поръчки ( не само за книги).

# 659
От март месец Спиди и Еконт повишиха цените. Явно Озон имат някакъв дългосрочен договор с Еконт или им дават отстъпка, докато със Спиди се налага да сложат такса за доставка.
В този случай не са виновни Озон.

Общи условия

Активация на акаунт