Кучето е агресивно към детето

• 3 881
  • 119
  •   1
Отговори
# 15
Кучето не е лошо,но просто не обича малки деца.Не смятам,че дресировка ще оправи нещата.Не съм го имала за плюшена играчка,много внимание му е обръщано.Той от малък не харесва малки деца,дори на улицата не давам да го пипат…защото е възмножно да го ухапе!Да нямам деца,защото кучето е такова ли?Аз обожавам животни,от бебе съм живяла с кучета.Но мъжа ми не е длъжен да ги обичам.Разбира се,че нямаше да бъда с него,ако го тормозеше и имаше насилние.Насилие ням,просто няма и любов към животното.Не сме всички еднакви.
Вече цяла година се пробвам да оправя нещата,не съм го хвърлила на улицата и смятам да го задържа.Но ако това нещо продължи,както казват другите..детето ще започне,да ходи,да проявява интерес.И тогава кучето го нападне,въпреки всичките ми усилия,ще се наложи да го дам.

# 16
  • Melmak
Тогава защо пусна темата? Какво очакваш от нас?

# 17
Разкарай кучето и никога не взимай друго. Защо въобще си взимаш куче като не можеш да се оправяш с него?! С мъж, който не обича животни аз никога не бих живяла. А пък да му раждам деца - пълен абсурд.

# 18
Малките деца тормозят животните. Животинката сигурно е тормозена и затова ръмжи. Съжителство между животни и малки деца не препоръчвам. Горкото кученце.

# 19
  • София
Тормозят, ако ги оставиш. Много хора имат малки деца и куче/коте.

# 20
Този филм с "толерантността към различията" съм го играла. Joy Тактично си затваряш очите сега. Развода няма да закъснее. Този дето сега не ти помага за кучето, след време и за децата няма да ти помага. Wink Недай си боже пък да пострадаш и да не можеш да гледаш деца и куче... Такива индивиди са опасни за човечеството. Ти си живяла от малка с кучета, а той не може да търпи едно куче. Съжалявам, че си направила същата грешка като мен. Но неволята учи. Затваряй си очите докато можеш. Язък за кученцето, което гледаш от 16-годишна...

# 21
Тормозят, ако ги оставиш. Много хора имат малки деца и куче/коте.
Ако родителите са на работа и остават детето само с животното? Колко деца си утрепаха домашните любимци.

# 22
  • София
Какво малко дете, оставено само Close
Нямаш деца, нали?

# 23
Какво малко дете, оставено само Close
Ако е на 10 примерно, знам за такъв случай.  Едно момче си уби котката. За съжаление хората са безмилостни и безотговорни. В този ред на мисли най добре авторката да си подари кучето на някоя възрастна жена.

# 24
  • София
1. Къде видя 10-годишно дете в темата на авторката?
2. Едно  10-годишно дете било убило котка. Едно. А възрастните, които убиват животни?  По твоята логика означава и възрастите да не гледат животни.

# 25
1. Къде видя 10-годишно дете в темата на авторката?
2. Едно  10-годишно дете било убило котка. Едно. А възрастните, които убиват животни?  По твоята логика означава и възрастите да не гледат животни.
Децата нямат още развита съвест. Съвестта се придобива и се формира по-късно. Затова не е препоръчително.

# 26
  • София
Глупости. Много семейства с малки деца имат животни и съжителстват заедно чудесно.
Нямаш дете, нали?

# 27
Наистина има страшно много животинки които съжителстват чудесно с деца.Познам доста такива,но кучетата не реагират по този начин..като моето.Аз никога няма да позволя на детето да дърпа кучето и да го дразни,но това ще бъдат две малки деца..които просто не знам как да огранича.Та именно затова пуснах и темата.За да кажете според вас кой е най-добрият варянт за справяне с проблема.А не да ме съдите,че съм с мъж който не обичал кучета🤣.Варянтите са,оставам кучето и продължавам да се опитвам да оправя нещата.2 Отива на село където,ще живее при баба ми(вътре,много ясно)но комшии хвърлят отрови и умориха 5 котки и последен варянт е отива при човек който наистина обича животни.Там ще бъде с други две,в апартамент..както е бил досега.И постоянно ще му се обръща внимание.Знам ме най-правнилният варянт е последния,но просто не знам как да го направя,не знам как да се разделя с животното.Боли ме сърцето.

# 28
Как търпиш собственото ти куче да те ръмжи и ситуацията да е пред ухапване?
Какви мерки взимаш?

# 29
  • София
Или друг вариант - намираш треньор и заедно решавате проблема. Кучетата могат да бъдат обучени. Ако наистина искаш да решиш проблема, а не да се отървеш от животинката.

Общи условия

Активация на акаунт