Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 494
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
Фрагрантика пуснаха гласуването за парфюми на годината Simple Smile

# 226
кое akro е добро за мъже ?

# 227
Получих си поръчания от Елинор Blend Oud Sapphire. Не съм сигурна, че ще станем приятели... Харесвам рози и уд, но виолетката ми обърква цялостното звучене. И все пак базата много ми харесва. Ще разнося тези дни, пък да видим.
Крайно време е да спра да поръчвам на сляпо, ама пусто любопитство...

# 228
Вчера си получих Barénia и мога да кажа само три думи: великолепие, върховен разкош. 👌

# 229
Сеща ли се някоя от вас за парфюм,  който мирише като серията Genesis на Kerastase?

# 230
Вчера си получих Barénia и мога да кажа само три думи: великолепие, върховен разкош. 👌
Съгласна на 100%, нооо супер нетраен на моята кожа... Поръчах от Испания, получих, разносих и го засилих по трасето. Още тъгувам, защото наистина ми лепна като аромат.

# 231
Съгласна на 100%, нооо супер нетраен на моята кожа... Поръчах от Испания, получих, разносих и го засилих по трасето. Още тъгувам, защото наистина ми лепна като аромат.
Съжалявам за описаната развръзка. При мен рядко нещо се задържа дълго върху кожата, но тазгодишните Angel Fantasm & Barénia се представят супер. Усещам ги дори след душ.

# 232
Barenia е разкош, но за топло време. Пазя си го за пролетта.

# 233
Сеща ли се някоя от вас за парфюм,  който мирише като серията Genesis на Kerastase?

И на мен много ми хареса аромата като го ползвах преди време. Даже бях сигурна, че ми напомня на някой парфюм и ако не ме лъже паметта, го оприличих на Thierry Mugler Angel...

# 234
Благодаря,  ще проверя парфюма и тоалетната вода Angel, но май имам други спомени за тях.

# 235
Geneis няма нищо общо с Ангел, ама нищо. Genesis е ужасен, мъжки парфюм, който остава нахално в косата. Супер ретро ми е. Може би, защото съм бременна (той и състава му не става за бременни), но такова отвращение към аромат, не съм имала.

# 236
  • Melmak
Geneis няма нищо общо с Ангел, ама нищо. Genesis е ужасен, мъжки парфюм, който остава нахално в косата. Супер ретро ми е. Може би, защото съм бременна (той и състава му не става за бременни), но такова отвращение към аромат, не съм имала.

Мисля, че е от бременността.

За съжаление на питащата не съм намерила аромат, който да е близо.

Аз ползвам серума в момента и съм наясно как ухае.

Зеления серум от potentialiste серията колко съм се чудила на кой парфюм мирише.. и не намирам!

# 237
Ами освен да бъркам шампоана или аромата му. Аз ползвах розовия...
Скрит текст:

Ако не е бил той, значи съм ползвала друг с аромат на Angel, обаче не помня кой...

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 22:57 от Dewi D

# 238
На мен розовия ми мирише на билки и мляко. Нещо като Ghost in the shell, знам ли..
Стана ми интересно. Нямаше парфюми на Керастаз? Бих се заклела, че ги бях виждала в Златна Рибка...

# 239
  • Melmak
Нямат парфюми.. и фризьори съм питала. Просто това зеленото ми е в сърцето и втори такъв аромат нямааа.

Общи условия

Активация на акаунт