Пубертетът при момчетата - тема 17

• 41 528
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
В училището на сина ми до 4ти клас бяха на целодневно обучение. Между нормалните часове имаше часове за самоподготовка.
Убийствено беше. Вървеше по улиците и плачеше, без да знае защо.
Спорта много му помогна.
От 1ви клас тръгна на кикбокс. Сам пожела. С годините е имал желание да се отказва, но ходи. Сега вече не е активен състезател (не ходи на състезания), защото не може да влезе в най-ниската категория (по килограми). И стана много мързелив. Не може да стигне до залата, да поскача малко, но и не иска да се отказва.

Но много му помогна за справянето с нервното напрежение в училище.

# 451
От къде купувате дрехи на децата си? Трябва ми анцуг Nike за подарък на тинейджър. Моля за помощ от къде да го купя/поръчам?
Много невежа съм по темата.
Да е оригинален?

# 452
От къде купувате дрехи на децата си? Трябва ми анцуг Nike за подарък на тинейджър. Моля за помощ от къде да го купя/поръчам?
Да е оригинален?
Спорт депо.

# 453
От сайтове: Фешън дейс, Модиво, Абаут ю, Ансуер, Бест сикрет,

# 454
Да е оригинален?
Спорт депо.
Aз от години поръчван директо от сайта им.
Този път дойдоха за 4 дни.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 16:29 от Hope for Two

# 455
И сайта, да.

# 456
За about you  сигурно ли е, че са оригинални?
Страх ме е да не се изложа.

# 457
Цитат
От къде купувате дрехи на децата си? Трябва ми анцуг Nike за подарък на тинейджър.
Nike купувам само от About You, но трябва много да се внимава с размерите. Винаги има проблем с долнищата – независимо колко голям номер поръчам, все са леко къси на сина ми.
JustMariya, смело поръчвай. Дрехите са оригинални и много качествени. Скъпи са, но са качествени.

# 458
Аз поне не съм забелязала да не са.И на други марки съм взимала:

# 459
Аз купувам от Спорт депо.
До скоро тийна не се интересуваше от марки. По миналата година ме помоли да му купя Джорданки (маратонки), взе си и Найк.
Много иска стар модел на Найк. Лятото ги намерих в магазин в Лондон и той каза "взимай!", но имаше само 40 номер и се отказа. След това щяхме да поръчваме от Амазон, но забравихме и от лятото не е напомнял.

Носи турски тениски - "маркови" ишлемета - и ги харесва.
Има и няколко оригинални, но казваше "не искам" и даже не знам къде се въргалят.
Една тениска на Ливерпул (отбора) само я премери и не я облече никога. Подарихме я.

# 460
  • София
Тениски намирам много трудно и то в аутлети, защото в повечето случаи 2XL са за дебели, не за високи, а у нас трябват по-дълги, не по-широки. Анцуг не съм купувала от 2 години, тогава тук не намери каквото иска и баща ми му донесе от Гърция.

# 461
Купувам от Cropp, New Yorker, по-рядко от About you. Имаме също турски тениски, анцузи и много хубави суичери, а също и бях намерила качествени български анцузи, но не помня марката.

# 462
Спортни облекла купувам от специализирани магазини в САЩ. Иначе дрехи той си купува от където ходим. Има бюджет за харчене и ако реши да си купи например баги панталони ( представете си няколко размера по-големи, с мазни петна и петна от боя, каквито си купи напр от Лондон) си ги купува. Доста дрехи му остават и от снимане на реклами или от филмите.

# 463
Купувам от Cropp, New Yorker, по-рядко от About you. Имаме също турски тениски, анцузи и много хубави суичери, а също и бях намерила качествени български анцузи, но не помня марката.
То май за Найк става въпрос.

# 464
Турците докарват Найковете, всъщност не съм сигурна, но продават много маркови ишлемета.

Общи условия

Активация на акаунт