Пубертетът при момчетата - тема 17

• 40 295
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Даа, точно питаш ли край.

# 691
Споделя ако той реши.Иначе не.

# 692
  • София
С момчетата е така, да.
Моят младеж ми казва: колкото повече питаш, толкова по-малко ще научиш. Започвам да свиквам.
С момичетата е друго, те сами търсят споделяне, съвет. Но ще трябва да се науча и да сменя похватите. 🧐

# 693
  • София
Зависи от характера. Моят син много говори по принцип и обича да си обсъжда деня и живота. Грам не е женчо, просто е екстроверт, но и на мен и непознати по рефлекс започват да ми разказват всичко без да ги питам, та може и нещо от мен да е. Не разпитвам и не държа да ми се дава отчет, но хората сме различни все пак. Имам познати с доста затворени момичета, които дума не обелват за нищо.

# 694
second, моят син е 178 и е 54-55 кила.
Аз и мъжът сме били и по-зле, аз качих и проядох на 15 може би, като пак слаба. Мъжът ми качи на около 24 години, дотогава беше много слаб
Еми значи сме по-зле от вас, така че отдъхни малко Simple Smile

# 695
  • София
Аз и мъжът сме били и по-зле, аз качих и проядох на 15 може би, като пак слаба. Мъжът ми качи на около 24 години, дотогава беше много слаб
Е, при такива гени защо изобщо се тревожиш? Наред си е момчето.
Разбирам, че се изморява, но е млад, възстановява сили бързо. Да спи повече, ако може.

И моят големият дълго време беше така клечав, мечтаеше да стигне 60 кг, че не го взимали насериозно, после целта бяха 70. Сега, на 19 е към 185 и предполагам над 70 кг, изглежда чудесно.

# 696
Здравейте, момичета.искам да попитам трениращите момчета минават ли профилактични прегледи от клуба в който ходят? чета че трябва да им правят, но при нас в провинцията /Монтана , няма такова нещо. Моите и двамата са футболисти, на 9 и 16 год. са. Понеже малкият е на турнир края на юни, реших да им направя профилактични прегледи, но незнам къде да ги заведа. Гледах някакви мед. центрове в които правят такива прегледи за спортисти. Може ли да споделите вие къде ги водите или от клуба  в София ? понеже им внасям допълнително здравно осигуряване, мога да ги заведа навсякъде но ми се иска да е проверено и заслужаващо си място.
Благодаря много !

# 697
  • София
Когато моят беше футболист, организираха прегледите в клуба, на място ходеше лекар с апаратура.

Малкият тренира друго, веднъж годишно ходим в спортен медицински център за преглед и изследвания. За София става дума.

# 698
Да, правят им.Организирано ги викат някъде си.

# 699
Правят се, на нас ни дават срок десетина дена, в които трябва да минем преглед и да занесем резултата в клуба.

# 700
mama.iv, и моят 16г е футболист и в предишния клуб минаваха диспансер 2 пъти годишно, в сегашния отбор не са.
Да се оплача - 2 дни проявяваше ревност и направо беше нетърпим по повод 1вия рд на сестра му. Голямо сумтене, подговаряне и незаинтересованост. Пък мислех, че е голям и няма да имаме такива прояви.

# 701
Пубери.Големият ми син също ревнува брат си чат-пат.

# 702
Правят се, на нас ни дават срок десетина дена, в които трябва да минем преглед и да занесем резултата в клуба.
Къде ги правихте? Ако може да споделиш. Благодаря!

# 703
От Пловдив сме, правихне ги до стадион Ботев

# 704
  • София
Не можете ли при ЛЛ да пуснете изследвания (кръв и урина) и ЕКГ? Иначе футболистите минават и някакви функционални изследвания, но ако в града ви няма апаратура, едва ли ще ви ги искат.

Общи условия

Активация на акаунт