СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 32 955
  • 806
  •   1
Отговори
# 120
  • София
В пощата ви чака нов инструмент за тормоз: БЕЛ от Ния.

На Регалия са им хубави задачите, като реалния НВО. Много добра обратна връзка, не се мотат с проверката.
Да не говорим, че този пакет върви с практикум по предмета, т.е. случайно генерирани тестове за подготовка.
Но 60 лв са си много. Аз ще си правя сами тестове, зарита съм от помагала от предни години.

Грета, практикумът се плаща отделно, поне аз така прочетох. Но има разяснения, да.

# 121
Практикума може ли да се купува сега? Пише нещо след 6 януари там и леко ме подвежда

# 122
  • у дома
А някой има ли желание и възможност да сподели ПИ от Образователни технологии по математика?

# 123
  • София
Практикума може ли да се купува сега? Пише нещо след 6 януари там и леко ме подвежда

Може, просто част от него не е активна, всъщност по-важната част, другото е едно сканирано помагало по математика.
По БЕЛ също - активната част в момента, обаче, може да се ползва.

# 124
  • София
А някой има ли желание и възможност да сподели ПИ от Образователни технологии по математика?

При нас е много надраскано, тъй като има коментари от проверяващия, ще видя дали мога да зачистя нещо, и ако успея, ще го изпратя към модераторите.

# 125
Ако имаш къде да го сканираш, прати ми го и с коментарите, ще го зачистя. Ако е снимка, трябва да е много на фокус....

# 126
  • у дома
Ако имаш къде да го сканираш, прати ми го и с коментарите, ще го зачистя. Ако е снимка, трябва да е много на фокус....
Аз също мога да го зачистя,ако е сканирано...

# 127
  • София

Ок, довечера ще го измъкна от нея и ще го сканирам утре.

# 128
  • София
Ех, преди 3-4 години за 200 лв Регалия даваха и практикума, и изпитите.

Момичета, аз спират да пращам ПИтата на съфорумки, защото само това правя от вчера.
След ден -два ще събера новите молби и ще пратя наведнъж. Или някой може да поеме щафетата.

# 129
  • ту тук, ту там

Момичета, аз спират да пращам ПИтата на съфорумки, защото само това правя от вчера.
След ден -два ще събера новите молби и ще пратя наведнъж. Или някой може да поеме щафетата.

Аз вчера бях на косъм да кажа отново като черна станция, че е адски досадно всеки втори пост в темата да е за това, а на теб не искам да си представям какво ти е.
Не знам защо е тази апокрифност. Ако прословутата поща е толкова ценна и трябва да е супер защитена, то защо актуалните материали просто не се публикуват тук еднократно и готово. Има ли някакво изискване за конфиденциалност от страна на организаторите (не че ако има, качването в пощата не я нарушава също😄).

# 130
  • София
Аз мога да пусна пробния на Ния по математика, ако има интерес, получих резултатите сега, но е писано също, ключ с верни отговори нямам. Подобно на детето на Пух, моят е с чудесни резултати по БЕЛ без изненада и много слабо представяне по математика, направо отчайващо. Объркал е задачи, които би решил вкъщи без проблем. Учителите по математика (в училище, и в курса) не ми вярват, че блокира на изпити, справял се отлично, очакват висок резултат. Сега ще им покаже нагледно 64т. Не знам дали ходенето на повече пробни ще помогне, но нямаме друг избор, освен да опитаме. Записах го на математика в Образователни технологии тази неделя.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 10:44 от Nifik

# 131
  • София
Някой може ли да обясни защо изреченията "Няма да излизаш! Не трябва да излизаш!" са в изявително, а не повелително наклонение?
Стана ясно къде е уловката. Повелителното може да бъде единствено в сегашно време, а тези изречения не са в сегашно.

# 132
  • София
Според мен се гледа формата на глагола излизаЙ, излизаш е в сегашно време, Аз излизам, ти излизаш...

# 133
  • София
Бъдеще в миналото било.

Повтарям какво им е обяснила учителката, не си го измислям аз.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 11:16 от milenaka

# 134
Аз имам въпрос за пробните в СМГ учители. Преборих се с отвратителния им сайт, детето отиде на ТТ по Бел, но му прибраха листата, за разлика от Междучасие. Като излязат резултатите, дали пращат сканирана работата, или трябва да си я търсиш отнякъде и откъде, при положение че техният сайт няма ни телефон, ни дявол и няма даже с кой да се скараш по телефона. Да уточня, ние сме външни, не им ходим на курсовете
За разлика от тях, Междучасие са супер любезни, винаги си вдигат телефоните, даже и в Събота, връщат всичко, даже и статистика имат.
В общи линии, набрала съм им на СМГ учители
Ако сте на курс по БЕЛ в смг, взимат се от учителя, ако не от секретарията. Моткат се доста с проверките. За мен беше ценно да отиде да види как протича. Върна се и взе да учи.
Пишете през формата, отговрят за минути.

Общи условия

Активация на акаунт