СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 32 957
  • 806
  •   1
Отговори
# 135
Аз мога да пусна пробния на Ния по математика, ако има интерес, получих резултатите сега, но е писано също, ключ с верни отговори нямам. ........

Може ли да помоля за пробиня по математика на Ния

# 136
  • София
Оле много сложно с тези наклонения, при моята не са ги взимали още, тепърва ще ги борим, поне граматиката важи завинаги, ще послужи и за матурата 12 клас.

# 137
  • София
Като цяло наклоненията не са трудни. Просто учителката им е дала пример за уловка, за изключение от очевидното.

Изключително много я харесвам, между другото. Според мен тя е страхотен учител. Още от 5-и клас им прави едни папки с най-важното. Според сина ми обяснявала по-ясно и разбираемо от Нела Димова. Сега ще снимам и ще кача листа с наклоненията.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 11:49 от milenaka

# 138
Нашата казала, че децата имат много проблеми с тях. Трудно им е да ги разберат.

# 139
  • София

Ето го, дано да се вижда ясно, защото съм лош фотограф.

# 140
  • София
Благодаря, мисля, че е добре и ясно обяснено. За глаголите в българския само се сещам майтапа колко много глаголни времена има- Бил съм се бил напил...

# 141
Благодаря, мисля, че е добре и ясно обяснено. За глаголите в българския само се сещам майтапа колко много глаголни времена има- Бил съм се бил напил...
И съм се бил бил 🤣

# 142
Това е минало, свършено, незапомнено

# 143
Аз не знам защо не го закрият училището като институция и да се продължи само на частни школи, поне децата ще бъдат облекчени и няма да се налага да "тъчат на сто стана". То е видно, че целта им е не да подобрят качеството на образованието, а да изведат образованието в частни школи и уроци.
Моето дете едва смогва, и то без да си дава кой знае какъв зор, за вашите не знам.
Реално в училище ѝ губят само времето. В час по математика си носи задачи от вкъщи, защото се върви бавно поради факта, че децата трудно усвояват материала. Така е от 5 клас насам. По БЕЛ каквито нови знания е придобила са от школата.

# 144
  • София
Няколко десетки са амбициозните родители, стотина да са в София,за извън София преподаването и училището са ОК, Проблемът е София.

# 145
Няколко десетки са амбициозните родители, стотина да са в София,за извън София преподаването и училището са ОК, Проблемът е София.

Не бих казала,че проблемът е само в София.Дъщеря ми учи в провинцията,частните уроци не ни се разминават.Дори ходи и на английски език допълнително.

# 146
# 147
  • София
Добре, но за какво бяха тези панаири, Терзиев да пита за София МОН, МОН да отказва...
Друг въпрос - в събота е олимпиадата по мат., тогава ще изпуснем курсовете, някой получил ли е от Междучасие варианти как ще навакса, учителя по мат. каза, че от Междучасие щели да пишат.

# 148

Чудесно!
Ще има повече време да прави тестове вкъщи. JoyJoyJoy
Едно хубаво нещо да направят МОН.

# 149
Чудесно!
Ще има повече време да прави тестове вкъщи. JoyJoyJoy

Ахаххахахаха! Вярваш ли? Щото аз не....

Общи условия

Активация на акаунт