СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 32 964
  • 806
  •   1
Отговори
# 150
Чудесно!
Ще има повече време да прави тестове вкъщи. JoyJoyJoy

Ахаххахахаха! Вярваш ли? Щото аз не....
Ааааа, вкъщи не го карам на доверие. Цялата ваканция съм разграфила. JoyJoyJoy
Няма празен ден. Най-много на Коледа да се смиля.

# 151
Добре, добре....харесваш ми.
При нас ще е голям отпор за каквото и да е, понеже "ваканцията е за почивка".....хахаха

# 152
  • Бургас
Оххх,моя все няма за учене...все всичко знае и си е научил още в час...
Търпението ми го няма вече....

# 153
И аз все планове правя, но моят в графи не влиза.

# 154
Завиждам на тези, които могат да накарат децата си без много хър-мър да седнат да пишат задачи и учат по БЕЛ. При нас е ужас.
И стигнахме до следващия препъни камък - моделиране на уравнения. Аз говоря/викам, тя е непукист.

# 155
  • Варна
Къде са ги раздавали тия деца, дето вкъщи правят тестове и аз къде съм била тогава? Отказва даже домашните за школата да прави. Там вървят напред с материала спрямо в училище и според детето не обясняват така добре, както учителката в училище. Съответно като не го е разбрала отказва да го пише като домашно и се въртим в омагьосан кръг. Ако не бяхме платили пълната такса за школата щях да съм я спряла вече.
И по български не иска да пише домашните за госпожата.
Пише само по български и по математика. Явно някой ги светна в началото на учебната година, че това са основните предмети и по всичко друго само отбива номера, което пък си личи в резултатите.
А най-важното за нея е да си харесва учителя. Там където не го харесва буквално отказва въобще да прави нещо.

# 156
Деспина, и при нас така. Харесва си учителя по химия, а пък аз МРАЗЯ химия. Не харесва учителя по география - 2 часа минават в приказки и увещания да седне да учи.

# 157
  • София
Говори ми, говори! Най-често не се сеща, че има домашни по някой друг предмет, освен по математика. Там има огромен респект към учителката и си пише домашното съвестно. Подозирам, че тази съвест се дължи отчасти на това, че домашното е от учебника. Не попълват учебни тетрадки. В много редки случаи им дава от някой сборник.
Вчера го слушам, че се припира с брат си да тръгнат 15 мин. по-рано, за да може да си напише домашното по биология преди часа. Учебник не е отворил, те учебниците си седят в училище, защо му е да ги мъкне!
Изобщо...ще побелея с този момък, по-тежко е положението, отколкото с брат му.

# 158
Ох, успокоих се, че има и други на моя хал. Моята оставя всичко за последния момент, ако може няма и да отвори. Така се уморих от викове, увещания, заплахи, а е едва декември!

# 159
Ариана, аз поне гледам да я карам да си пише домашното и попълва УТ вкъщи. Почна да послъгва, че вече е готова с тях, но проверката е висша форма на доверие.

# 160
  • София
Притеснявам се, че все още от Междучасие не са писали относно съботата. Сега аз им писах писмо да ги питам.
Много курсисти вероятно ще са на олимпиада по мат., другото е, че вероятно стаите в НПМГ ще са заети преди обед.
Имаме и други ангажименти за събота следобед и чакам да видя дали ще можем да ги комбинираме, ако курсовете се преместят следобед или друг ден.

# 161
И ние сме на тоя хал и хич не ми е спокойно. Има само един спокоен човек вкъщи и това е госпожичката, която винаги всичко си знае.Това, че е между пет и шест по бел не я притеснявало, щяла да си изкара шестицата, да и имах самочувствието. Домашни при нас се пишат само по предметите, по които учителите проверяват и публично засрамват тези без домашно. Ако учителят е ларж и домашни не се пишат. Поне се е научила да скача според тоягата.
Аз успявам да я накарам допълнително да пише, но само след като говоря и мрънкам толкова дълго време, че тя го прави -"за да си доволна, мамо". А аз като съм доволна все подарявам по нещо и така крепим някак положението

# 162
  • София
И аз вече без проверка не хващам вяра за написани домашни. 2 забележки има вече след устно потвърждение от него. Оттогава се върнахме в началното училище - показва ми домашните вечер. Много е изнервящо и за двамата, а както споменахме е само декември.

# 163
Стискайте зъби още 7 месеца.....че освен БЕЛ и мат и по всичко друго ги натискат. Не знам как се оцелява..... за нас е ясно (Wine GlassWine GlassWine GlassWine GlassWine GlassWine GlassWine Glass) , ама за тях.....?!?

# 164
Соул-че, малко лекарство си сложила, като гледам. 😂

Общи условия

Активация на акаунт