СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 32 968
  • 806
  •   1
Отговори
# 165
  • София
А в 8-ми клас да се готвим за спад в успеха, че тогава настава едно отпускане... Satisfied

# 166
И ние сме на тоя хал и хич не ми е спокойно. Има само един спокоен човек вкъщи и това е госпожичката, която винаги всичко си знае.Това, че е между пет и шест по бел не я притеснявало, щяла да си изкара шестицата, да и имах самочувствието. Домашни при нас се пишат само по предметите, по които учителите проверяват и публично засрамват тези без домашно. Ако учителят е ларж и домашни не се пишат. Поне се е научила да скача според тоягата.
Аз успявам да я накарам допълнително да пише, но само след като говоря и мрънкам толкова дълго време, че тя го прави -"за да си доволна, мамо". А аз като съм доволна все подарявам по нещо и така крепим някак положението
Аз започнах пак да проверявам тетрадките,какво са писали в часовете.Вече няколко пъти ми се случва да ми каже,че нямат домашно по някой предмет,пък аз вече съм проверила в тетрадката и се оказва,че имат.Все напомням и натяквам за нещо и тя редовно ме пита "мамо,доволна ли си?''.И при нас го има момента с подаръците,за Коледа иска телефон,но имаме уговорка за постигнати резултати в училище.

# 167
А в 8-ми клас да се готвим за спад в успеха, че тогава настава едно отпускане... Satisfied
Те сега да се стегнат,ясно е,че и при децата има прегаряне.В 8-ми клас май ще бият отбой....

# 168
Че и в девети също. Към 10 им идва леко част от акъла в главата, и почват да се стягат...

# 169
  • Бургас
Къде са ги раздавали тия деца, дето вкъщи правят тестове и аз къде съм била тогава?
И аз това се питам?
Изобщо не му се учи за училище. А какво остава да ходи на школи и уроци.
А е умен,може, но не иска.

# 170
Соул-че, малко лекарство си сложила, като гледам. 😂

С това да започнем..... После - каквото сабя покаже! Хаха

# 171
  • София
Действително започнаха да се престарават някои учители - сега гледам в школо - домашна работа по ИИ, по ТП били правили контролно миналата седмица, всички имали много слаби оценки и тази седмица щяла да изпитва.

# 172
  • София
И все в седми клас се сещат да са строги по тези предмети. В петък имаме две контролни - по химия и по ТП 🤪. Ха познайте ще погледне ли някой ТП-то.

# 173
Аз така си вярвах и след 3 по химия в понеделник,реших да погледна домашни и учебни тетрадки.В ступор бях. Писано тук там.Толкова несериозно отношение не мислех,че е възможно.Сега учим и пишем до късните часове.Заедно. И така докога? До завършването,може би.

# 174
При нас си ги натискат още от пети клас по всички предмети. Тя затова моята е такъв непукист, вече е като стар войник, не могат да я стреснат. Успехът и е доста надолу, в сравнение с миналата година, аз се правя че не виждам, освен бел и мат , другите оценки ще ги преживея да са ниски. Хубавото е, че тя самата взе да става суетна и се дразни на тройки и двойки и гледа да си ги оправи като и ги напишат. А и пишат- по география донесе тройка, по биология четворка, по история тройка. По биология после изкара шест. Но историята и географията са безнадеждни при нас и нямат оправяне

# 175
  • София
И при нас ги натискат от 5-и клас. И по музика тестове, и по ТП тестове...

# 176
Стискайте зъби още 7 месеца.....че освен БЕЛ и мат и по всичко друго ги натискат. Не знам как се оцелява..... за нас е ясно (Wine GlassWine GlassWine GlassWine GlassWine GlassWine GlassWine Glass) , ама за тях.....?!?
Майки, закрилнички, ама не можем да ги мислим тях. За тях Wine Glass няма Laughing Laughing Laughing

# 177
Като няма, да се гърчат.....

# 178
  • София

Grinning липсва ми хилещо човек при лайк на постовете.
Аз съм в двете крайности, или чета лекции и се карам колко е незаинтересован, или го съжалявам, че се натоварва и предлагам да разпусне. Не може да ми угоди. Но той все отлага до последно и му се струпва всичко накуп. Накрая успява да изпълни задължителния мимимум, но през това време сме се скарали и сдобрили 5 пъти.

Да Wine Glass

# 179

Grinning липсва ми хилещо човек при лайк на постовете.
Аз съм в двете крайности, или чета лекции и се карам колко е незаинтересован, или го съжалявам, че се натоварва и предлагам да разпусне. Не може да ми угоди. Но той все отлага до последно и му се струпва всичко накуп. Накрая успява да изпълни задължителния мимимум, но през това време сме се скарали и сдобрили 5 пъти.

Да Wine Glass
И аз това си помислих. Когато си се разсмял, а трябва да го маркираш като Полезно е много странно. Ама като няма друго, да си знаете, усмихнато полезно е
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт