СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 32 438
  • 806
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ивалета, моля за снимки на теорията и за другите задачи от моделиране /работа, капитал, сплави/. Надявам се няма да те затрудня.

# 571
  • София
И аз благодаря за последните снимки! Това е направо за "Златния фонд" в abv.bg пощата.

# 572
Точно това помагало ни го искаха от училище да го купим и аз все си мислех, че нещо се прами в него.
Вчера случайно ми попадна пред очите, отварям - непокътнато.
Питам набора изобщо работят ли по него?
Той: "О, това изобщо никой не ни го е споменавал и искал до сега."
Казвам си...чудесно! Така и така съм го купила, ще го включа в подготовката. Но се питам.....защо аз!!!!

П.П. Юли ми е любим и смятам и ние да сме на плажа вече по това време.

# 573
  • София
Точно това помагало ни го искаха от училище да го купим и аз все си мислех, че нещо се прами в него.
Вчера случайно ми попадна пред очите, отварям - непокътнато.
Питам набора изобщо работят ли по него?
Той: "О, това изобщо никой не ни го е споменавал и искал до сега."
Казвам си...чудесно! Така и така съм го купила, ще го включа в подготовката. Но се питам.....защо аз!!!!

У дома ако не съм аз, да търся сборници и помагала,  няма как да се случат нещата. Моят юнак упорито отказва курсове и частни уроци,  така че аз съм на пангара. Лятото закупих цял куп сборници и внимателно преглеждах какво къде има, та избрах този, именно заради добре онагледената теория, и обяснените и решени първи задачи във всяка тема. В комбинация със сборници за пробни матури дава доста добра подготовка,  мерак да има само детето.

# 574
Ние на Джулай заминаваме за морето. Според мен резултатите ще са излезли преди това, няма да са чак в последния възможен ден. 2024 не излязоха ли по-рано?
Срокът беше до 02.07, излязоха на 01.07 ранния следобяд. И ние на море посрещахме Джулая, там определено чакането е по-леко Grinning

# 575
Реално между 01.07-10.07 може да се почива, няма да има ангажименти с кандидатстването. Нали така ? Само не знам как стоят нещата с изпита по рисуване и там как се случват нещата

# 576
  • София
Реално между 01.07-10.07 може да се почива, няма да има ангажименти с кандидатстването. Нали така ? Само не знам как стоят нещата с изпита по рисуване и там как се случват нещата
Аз се надявах да се вмъкнем в този период с почивка, на младежът реши, че иска и в ПЧМГ да се пробва, а там се подават документи лично точно в този период,  от 5ти до 10ти Юли. Та, почивката отиде за края на Август при нас. Нямам идея още как ще таймирам всичките желания,  ще жонглираме между АК, Испанската гимназия, НПМГ и ПЧМГ, пък каквото сабя покаже. А на опашката има и желания и за актьорско майсторство,  да видим как ще финишира младежа.

# 577
За пръв път чувам за гимназия с актьорско майсторство.

При нас още никаква идея за почивката, че и с отпуските е сложно.

# 578
  • София
За пръв път чувам за гимназия с актьорско майсторство.
Държавни има в Пловдив и Бургас. Приемат с изпит - някакъв монолог, етюд или подобно.

# 579
Ясно. Понеже видях, че си от София, та затова се зачудих.

# 580
  • София
То принципно има възможност да се кандидатства във всеки един регион със същите резултати от НВО като класирането е отделно за всеки регион. Може едновременно да се кандидатства в София, и в Бургас примерно и като излезат класиранията,  да се решава. Това само в случаите като нашия, когато родителите работят дистанционно и подобно преместване би било възможно. За актьорското майсторство класирането обаче не е през системата.

# 581
В София има  две частни гимназии с по-творческа насоченост:
https://acatamus.bg/
https://rbf.free.bg/PriemRBf.html

# 582
Ние търсим училище, което да работи само следобедните часове, да не е особено напрягащо, да е лежерно, и да не придирят много-много за отсъствия.  Баща и се шегува, че сме за трето сменно, защото ще може да се излежава до обяд,  докато учи там. Страшна мъка и е сутрешната смяна.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 19:56 от Априлски душ

# 583
АК при всички случаи е ясно много по рано, средата на април има резултати. Испанската и нпмг са си с общото класиране-там до второ макс, вероятноста за места после я има, но скромна. Чак края на август ми се струва твърде силно като шанс за почивки, за някой който с такива големи кошници тръгва.
Реално няма и никакви физически ангажименти до деня в който е обявено записването за 1 класиране- едните се записват, останалите подават заявление за участие във второ, т.като попълването на желанията става онлайн и от всяко място може да бъде направено.

# 584
  • София
Всъщност ние ще почиваме края на Август понеже не сме фенове на горещините,  а там тогава е по-поносимо. Обикновено почиваме края на Юни и началото на Септември. Тази година графикът е нарушен поради две причини: за първа година са на училище до края на месец Юни и после класиранията. А за кошниците, винаги има и изненади, така че нищо не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт