СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 32 903
  • 806
  •   1
Отговори
# 60
По скоро въпросът ми е, дали може да си участва до второ класиране за училищата по Мон и ако не е прието да участва в класирането в училище от МК? Или записва се в учил. от МК, но на второ класиране е прието в желано училище по Мон и да се запише в него?

# 61
Мисля, че може.

# 62
  • София
По скоро въпросът ми е, дали може да си участва до второ класиране за училищата по Мон и ако не е прието да участва в класирането в училище от МК? Или записва се в учил. от МК, но на второ класиране е прието в желано училище по Мон и да се запише в него?
Да, класиранията са независими. Може да се запише в училище към МК и да продължи да участва в класиранията към МОН.

# 63
При нас  миналата седмица ги изпитваха върху "На прощаване". Другият понеделник класно по БЕЛ, във вторник контролно по математика.

# 64
  • София
Не мога да ги разбера тези тестове по БЕЛ. Тук защо отговорът не може да е г? /тест в у-ще/

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 12:19 от milka22

# 65
  • Някъде Там
Това ТТ пробен изпит ли е? Няма как да има отговорите, ако не са проверени тестовете.
Ако дадете задачите, ще ги решим.
да ТТ е тренировъчен тест (пробен изпит си е Simple Smile ) Нямам здачите затова попитах Sad
Мерси Flowers Hibiscus

# 66
Не мога да ги разбера тези тестове по БЕЛ. Тук защо отговорът не може да е г? /тест в у-ще/

Съдържа предстоящо героично завръщане: "утре като премина, през тиха бяла Дунава".

# 67
  • София
Лирическият герой /или както е правилно да се нарича/ се намира в Румъния, не знам това разбира ли си, или не важи за стихотворението, сега учиха по история подвига на четата на Ботев

# 68
  • Отвъд алеята зад шкафа

Не може да е Г,  защото Г се съдържа в откъса. Питат кое не се съдържа.

# 69
  • Варна
Точно така, кое НЕ  се съдържа. Няма приемственост. Героят може да загине. Не се споменава кой ще го замени.

# 70
Момичета, ще се гръмна. Сутринта ми звънят от училище - покривали някакви нормативи по ФВС, мойта скочила ли, бягала ли - незнам, ама стъпила накриво и навехнала глезена. Сега вкъщи не се живее - най-вероятно ще пропусне два концерта за Никулден и Коледа. Реве, тръшка се - ужас. Аз съм на предела на силите си - а тя само си мисли кой час ще пропусне другата седмица - на ортопед ще ходи...
Снощи я питам научи ли всичко - отговор Дааааа. Днес в школото - 4 по химия. Питам я защо - ми тя госпожата лоша, даде ми някакви формули, дет не съм ги учила. Писна ми, писна ми.

# 71
Хабите си нервите. Важни са ви БЕЛ и МАТ, освен, ако няма да кандидатствате с химия. По-добре една точка повече по БЕЛ и МАТ, отколкото да стигнете до сравняване на дипломи..., да важно е, но..
и на мен ми писна всъщност, затова съм дотам ... БЕЛ и МАТ, пък другото, ако иска 3.

# 72
  • София
Мерси за отговорите за БЕЛ, както винаги трябва да се чете внимателно условието и да не се отговаря прибързано

# 73
И ние сме дигнали ръце от другите предмети, на моята не и е по силите пълно шест.  Засега е добре по мат и бел, което ме успокоява,  ще видим до кога, учи с желание по физика и по химия.  Другите предмети куцат назад. Нещо взе да се изморява от ежедневието, училище, школа по бел, домашни. Или по-скоро и е досадило.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 17:25 от Априлски душ

# 74
Като каза физика, моето .. да кажем гевезе, решава от сборника с делфина на ум /вярно при това/. На контролно 3. 3! Нямало кой да чете условията..

Общи условия

Активация на акаунт