СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 32 916
  • 806
  •   1
Отговори
# 75
Това с условията и нас ни преследва като сянка. Ама какво се чудя, и на мен ми се случва. Онзи ден бях в един офис по работа и чета на стената в рамка нещо като шарена диплома: "оператор на лични драми" и си мисля, че е някакъв майтап, седя и се хиля. Свърших си работата, на излизане като го видях по-отблизо, ами то  оператор лични данни било. Днес си карам рано сутринта, още не съм си пила кафето и чета една светеща табела: "не се карайте пили" и пак реших, че е бъзик,  та хората като се напият си се поскарват, нормално, си разсъждавам аз, защо трябва да ми го пишат на светещи табели. Като стигнах до офиса и се сетих, че  пише "не карайте пили".

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 01:03 от Априлски душ

# 76
Някой има ли средни резултати по МАТ от междучасие?

# 77
Аз имам от 26.11

# 78
  • Отвъд алеята зад шкафа
Брей, много ниски резултати. Сигурно е бил труден изпита или е включвал невзет материал.

# 79
Не беше лесен изпитът, но и не беше нещо кой знае какво.
Тази статистика е безсмислена. Какво ме интересува колко е най-ниският или най-високият. Смислено би било да има колко деца има от 90-100, 80-90...

# 80
Аз имам от 26.11

На коя дата се е явило вашето дете?

# 81
На 17.11

Не мога да преценя дали е бил труден изпитът, тук съм чела коментари, че на Междучасие пробните по математика са по-трудно от реалното НВО.
Аз не съм особено доволна от резултата на моето дете. Тя дори не е опитала да реши една от задачите. Когато е започнала да чете условието е решила, че е много трудна и няма да се справи. У дома седна и я реши без проблем. Това не ѝ се случва за първи път, решава че не може да се справи с нещо и се отказва без дори да е опитала.

# 82
Питах, защото на нас още не са ни пратили, но на моя учителката е казала че средния е 40и няколко точки, а аз не повярвах..

# 83
Моето е омазало първата подточка на 23, но като не чете внимателно е така.
Стори ми се и на мен иначе, че са по-трудни.
Някъде има ли преразказа по БЕЛ? Мисля да му дам българския утре.

# 84
  • София
Преразказът -  Случаят леля Катя. Има текстът на разказа в читанка

# 85
Пробния по Мат беше не толкова труден, колкото изтощителен. Всяка една задачка си иска концентрация, не може просто така да ги отметнеш. Децата не могат още да свикнат да внимават през цялото време. Обикновено на първи модул като стигнат до десета задача и вече са уморени и почва мазалото, не че не могат да ги решат. А втория като видят по-дълго условие и се плащат, а от опит знам, че задачите с дълги условия са по-лесно от тези, които са на два реда.
Трябва просто някак да се тренира концентрация, да не се плащат.
Ние още си чакаме резултата от пробния по Мат.

# 86
Дали някой има възможност да ми изпрати пробните изпити по БЕЛ и Математика на Междучасие, да видя как ще се справи моята девойка?

# 87
Ако на някое дете са му дали днес условията от смг пробния днес или е било онлайн, може ли да помоля да ми пратите условията? Моят каза, че му ги били прибрали..

# 88
И моята излезе без тях

# 89
Някой може ли да ми реши на 22 и 23 зад. последната подточка от пробния на междучасие? Дребната взе да решава - на 22 намери май това, което не се търси, а на 23 зацикли / то май и аз /.

Общи условия

Активация на акаунт