СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 32 988
  • 806
  •   1
Отговори
# 180
Къде са ги раздавали тия деца, дето вкъщи правят тестове и аз къде съм била тогава?
Девойката мина по калпазанския път в първи и втори клас. Абсолютно нищо не пипаше, ама нищо. Криеше си домашните по всевъзможни места, откривала съм копия на задания на най-вероятни локации - под матрака, зад леглото, зад пердето. И така докато не се смени учителката ѝ във втори клас, втори срок и девойката, поканена от учителката да се запише на математическото състезание "Кенгуру" идва и го обявява с гръм и трясък как щяла да ходи на състезание. Аз попрегледах, попрегледах, па я попитах дали изобщо знае на какво се е записала. Тя, уверена в уменията си - да, забавно ще е. Чудесно, разпечатах ѝ едно състезание за 2. клас и ѝ го връчих да се забавлява. Тя го гледа, вижда, че НИЩО не може да реши от него и като ревна.... Осъзна своята права линия на простота и разбра грешката си, че си е крила домашните. Баща ѝ я подготви за състезанието и оттам насетне не пропуска домашно, не пропуска олимпиада, не пропуска състезание. Вероятно предизвиква сама себе си, за да не се чувства плоскоземец, знам ли и аз?!
И сега я помръзва, доста даже, без контрол не миназа, защото са ѝ много задачите, но се старае да се справя, заради самата себе си.

# 181
Има ли някой сборника 1850 задачи по мат на Просвета да ми снима няколко страници или някъде в интернет, ако го има сканиран?

# 182
  • ту тук, ту там
Кажи кои страници.

Този сборник, нали:

# 183
Благодаря. Не знам страниците - задачи за движение от 9та до 45та. Мерси предварително.

# 184
  • ту тук, ту там
Ако не се чете добре нещо, ще снимам пак.

Скрит текст:

# 185
Много, много мерси!!!

# 186
Соул, задачите от сборник, който нямат децата ли ги дават?

# 187
  • София
Най- сетне от Междучасие писаха за  съботата -  занятията ще се проведат в интервала 13:45 - 18:00 ч.

# 188
  • София
Най- сетне от Междучасие писаха за  съботата -  занятията ще се проведат в интервала 13:45 - 18:00 ч.

Става въпрос за тези, които по принцип се провеждат в събота ли? Или се провеждат други дни и са ги преместили за събота? Защото синът ми е през седмицата и нямам имейл.

# 189
  • София
Става дума само за събота.

# 190
Соул, задачите от сборник, който нямат децата ли ги дават?

Не, просто моят го е забутал някъде неговия.....

# 191
  • София
Някой знае ли дали на олимпиадата по мат. дават формулите ,както дават на НВО? Или дали има право да ги носи ученикът?

# 192
Соул, това всичкото за домашно ли е или готвите олимпиадата?

# 193
Оказа се, че не е цялото, само В група.

Благодаря за снимките. Може да се наложи да купувам сборник.....уф

# 194
  • ту тук, ту там
Трябва ти само В група ли, не разбрах?
Да снимам до края на В група?

Общи условия

Активация на акаунт