СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 32 448
  • 806
  •   1
Отговори
# 525
Ариана, 1:1.

# 526
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мда, най-големият препъни камък са задачите за движение и работа. А нали има вероятност да се паднат сплави, макар че никога не са се падали.

# 527
А пък като дойдат и геометричните задачи - цирка става пълен!

# 528
Не е точно сплави, но в отминалата година това препъна някои деца

# 529
то това и мен ще ме препъне....хахахха

# 530
Забелязвам, че тук най - вече пишат майки на отличници. Тук - таме се чува някой вопъл на майка на дете като моето, дето хич не му се учи и за което 80 или 90 точки на ПИ са само мираж. На единствения ПИ по БЕЛ , на който ходи си изкара 40 и няколко точки.  Но все пак борбата продължава. Сега в края на януари се надявам да е по-добре. Старая се да запазвам спокойствие.

# 531
Ама много ясно.....аххахаха

https://www.facebook.com/reel/430385336504701

# 532
Това е супер забавно, миналата година много му се смяхме с измислените допълнителни задачи Simple Smile

Тук пишат и майки на неотличници, просто те си трайкат за точките Simple Smile) както от пробни, така и накрая. Осмеляват се да пишат обаче в темата за "неелитните" училища, така че там евентуално може да се преброят. Сега я погледнах, доста е замряла, но като наближат изпитите пак ще се активизира https://www.bg-mamma.com/?topic=1678109.75

Иначе от миналата година съм запазила едно култово, но то е вече за класирането Simple Smile в духа на здр.каменова е изцяло!
Скрит текст:

# 533
Дами, търся ПИ онлайн, но по формата на НВО (да не е нещо по- сложно) и за двата предмета.
Видях Регалия предлагат, как са там ПИ? Други да препоръчате?
Там са супер,близки като трудност до реалното НВО-недостатък е,че ги продават в пакет...
От миналата година споделен опит - и в Образователни технологии предлагат онлайн изпити, правят добър коментар след това в среща с детето и родител пак онлайн през приложение зум. Ползвали сме техните изпити.

# 534
Забелязвам, че тук най - вече пишат майки на отличници. Тук - таме се чува някой вопъл на майка на дете като моето, дето хич не му се учи и за което 80 или 90 точки на ПИ са само мираж. На единствения ПИ по БЕЛ , на който ходи си изкара 40 и няколко точки.  Но все пак борбата продължава. Сега в края на януари се надявам да е по-добре. Старая се да запазвам спокойствие.

Пишем всякакви, ама тези дето не сме от отличниците по-скоро се депресираме като четем 80 + точки. То какво да се пише с нашите 50/60+. Но пък какво сега, няма да спрем да дишаме, я! Браво на упоритите и амбициозни деца заслужават да влязат в мечганото училище.
Аз мисля, че наистина всеки ще се пребори за там, където му е мястото и ще си чувства добре. В крайна сметка, живота не свършва с едно НВО.

# 535
  • Отвъд алеята зад шкафа
Отличници- неотличници, никой няма гаранция как ще се справи детето му в един конкретен ден. Случаи всякакви.

# 536
а, много ясно.....в крайна сметка няма да си убием децата. Каквото - такова.

# 537
Най-важното е да са здрави и да успеят да дадат най-доброто от себе си в този ден.
Аз съм писала и в миналата тема, че дъщеря ми не ходи на уроци, решава вкъщи тестове и това е. В нашия град не е нужен космически бал, и ако не успее някъде, може би наистина не е нейното място. На пробни не е ходила, към края на март чак има в една от школите, та няма и какви точки да споделям все още. Иначе мисля да я запиша, за да бори притеснението, това е основен препъни камък при нея.

# 538
  • София
Най-важното е да са здрави...
В крайна сметка това е. От няколко дни не мога да спра да мисля за починалото дете в Плевен. Нерви, тръшкане, разправии... Няма значение.

# 539
  • София
Ние сме от София и моето не ходи школа по математика. Не е чак отличник, но е съвестен.
Не ходи и на ПИ по математика все още. Може би ще го пратя през април, че да се стресне.

Ако някой има нужда от помощ със задачи за движение, работа и сплави, мога да помагам. Имам опит разясняването им.

Иначе едно съм забелязала: родител не трябва да обучава собственото си дете. Трудно ни е да схванем как не разбират какво им обясняваме и почваме да викаме. Чужд човек би имал повече успех, към него ще има респект и няма да им вика.

Общи условия

Активация на акаунт