козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 176
  • 513
  •   1
Отговори
# 180
  • под тепетата
amadis, преди време ви питах за продуктите за моята кожа. Набавих си всичко и съм много доволна от постигнатите резултати-гладка и мека, чиста кожа.Щерките и те са доволни от маската против акне.Да попитам обаче-като слагам гела за около очи, след попиването му да слагам ли пак там и от дневния крем?  А сега като се похвалих,( а то се и вижда) на колежките, ще те помоля и на тях да съставиш програма с необходимата им козметика.

За Еми -50г., суха кожа, без комедони и пъпки,през пролетно- летния сезон бързо потъмнява от слънцето.Лятото се налага да слага и пудра, защото и се изпотява лицето.

За Таня -50г. суха  и чувствителна кожа,без комедони и пъпки. Свалена себорея върху челото, около носа и брадата.Използва медицинска козметика, предложената от теб може да е със защитен фактор.
  Благодаря предварително   bouquet

# 181
Фрида Привет  newsm51
Не се води точно поросвиващо, но почиства порите и предотвратява появата на неприятните пъпки  #2gunfire
1.*Thalloderma
MAСКА за мазен тип кожа и против AКНЕ
ментол, камфора, борна киселина, цинков окис, сяра
2.Крем за лице – за мазен и смесен тип кожа ТУБА на Талодерма
Конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, алантоин, пчелен восък, урея, вит. А и Е
Използвай само при нужда и на поразените участъци, съгласно инструкциите:
Действие:
·   Премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата - лек “пилинг-ефект”
·   Подобрява кожното кръвообръщение
·   Регулира секрецията на мастните жлези
·   Антибактериално
·   Създава приятно усещане за свежест и хладина
·   Премахва и предотвратява образуването на “черни точки” (комедони) и акне.
Употреба:
Преди употреба нанесете върху малка площ на вътрешната част на пред-мишницата. Ако до 24 часа не се появи сърбеж и/или зачервяване преминете към системно приложение. При употреба върху лицето пазете очите и лигавицата на носа. При нарушена цялост на кожата е възможно да се появи парене, което бързо преминава. Да не се използва от лица със свръхчувствителност към компонентите на продукта

Акне (различни форми): Прилага се всяка вечер и се оставя през цялата нощ. След достигане на задоволителен резултат се употребява 1-2 пъти седмично. Само новопоявяващите се единични обриви се третират всяка вечер. Измиването на маската става с хладка вода. Веднага след това се нанася крем за мазен и смесен тип кожа
Успешна седмица   bouquet

# 182
Здравей, Amadis! Бързам да докладвам:
   В петък си купих всичко, за което ме посъветва - маската за мазна кожа и против акне, крема в туба за мазна кожа, околоочния и слънцезащитния Protekta SPF 50+. Всичко това от аптека Марешки в поликлиника Младост. Направи ми впечатление, че са доста добре заредени и с ваши, и с други козм. продукти. Пробвах всичко естествено. Ясно е, че още не мога да добия впечатления за продуктите от 1-2 пъти мазане, но определено мога да кажа, че след нанасяне на крема за мазна кожа кожата ми доста се опъва и не се чувствам конфортно. Смятам да ги ползвам 1-2 пъти седмично / в момента нямам нито една пъпка / или да ги нанасям само на засегнатите места, както е по указанията. Въпросът ми е само слънцезащитния крем ли да ползвам като дневен крем или ще ми препоръчаш някой друг? И още нещо - за шията и деколтето какво да ползвам, пак слънцезащитния или...? Благодаря ти предварително! Ще чакам с нетърпение да ми отговориш след уикенда.
Добро утро  Hug
Преди минути колежката прегледа съставките на измиващия продукт и каза, че спокойно можеш да го ползваш.  newsm10
А сега за проблема с опъването - да, крема в туба за мазен и смесен тип по принцип е позициониран като последваща грижа след употреба на маската, но поради общоуспокояващото и противовъзпалотелно действие - го препоръчваме и като обща грижа. След като попие добре  - нанеси върху него слънцезащитния - така няма да има опъване. Да, - него можеш да го ползваш като дневна грижа, да го нанасяш на шията и деколтето. Нали сега спряхме другата козметика и лекуваме кожата. Да се ограничим само с тези продукти. А маската - само на пъпките, когато има такива.
Дано съм била изчерпателна. Успешен ден   bouquet

# 183
emi lia Добро утро!

Нещо не мога да се събудя днес  Tired.Тази смяна на времето....А е само 1 час.
Почистващата серия, която ти препоръчвам е за чувствителна кожа -отново атака на капилярчетата. Начинът на използване е следният:
първо отстраняване на замърсявания, грим и прах с тампон с тоалетно мляко. Следва измиване на остатъците с хладка вода и тонизиране. След изсъхване на тоника - последваща дневна или нощна грижа.
Тоалетно мляко – чувствителна кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лайка и Див кестен, вит. А и Е
Тоник – чувствителна кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Жълт кантарион, Лайка, Див кестен, Кипарис, Сладък корен и Бял равнец, вит. А и Е, без алкохол
Лайка, екстракт: оказва успокояващо, противовъзпалително и тонизиращо действие;
Див кестен, екстракт: действа съдосвиващо, тонизира и укрепва кожните капиляри;
Жълт кантарион, екстракт: адстрингентно, епителизиращо и регенериращо действие;
Кипарис, екстракт: успокоява дифузното зачервяване и укрепва кожните капиляри;
Сладък корен, екстракт: оказва успокояващо, омекотяващо и противосърбежно действие, успокоява чувствителната и проблемна кожа;
Бял равнец, екстракт: успокоява и освежава кожата, притежава анти-септичeн и тонизиращ ефект;
До скоро и да се похвалиш с хубава кожа   bouquet

# 184
Здравей elikain  Hug

За твоя отговор се консултирах с колежка и ти направихме следната програма.
Thalloderma ®
Избелващ ЛОСИОН
С АНА (Гликолова, Млечна, Лимонена и Винена)
екстракт от Сладък корен
екстракт от Ябълка, Грозде и Лимон

Комбинация от АНА киселини, билкови и плодови екстракти с комплексен дермато-козметичен ефект. Подпомага отделянето на мъртвите клетки (пилинг ефект), подобрява кръвоснабдяването, стимулира синтеза на колаген и обновяването на кожната тъкан. Успокоява и омекотява кожата. Екстрактът от Сладък корен препятства свръхсинтеза на меланин. Избистря и изравнява тена. Подобрява кожната текстура.
Подходящ за всички типове кожи, вкл. при третиране на хипоксична кожа, мазна кожа (за намаляване броя на милиумите и петната от пъпки, частично свиване на порите).
Този химичен пилинг ще премахне вроговените мъртви клетки от повърхността на кожата, без да прави микро рани, както механичния. Спри да употребяваш скрабове, поне по време на терапията. Също те съветваме да спреш всички антибактериални продукти, такива съдържащи триклозан, триклокарбан, всички хлорсъдържащи съставки, поради това, че те предизвикват хлор-акне и водят до резистентност. В крайна сметка - спират да действат и започваш да се въртиш в омагьосан кръг.
Основният принцип на действие на АХА киселините се изразява в "разхлабване" на връзките между клетките в повърхностния слой на дермиса, стимулиране на клетъчното делене и увеличаване натрупването на глюкозаминогликани  в този кожен слой. Така се подобрява текстурата и общото състояние на кожата, отпушват се порите и се почистват в дълбочина.
Химическия пилинг, който те съветваме да правиш изисква и силна слънчева защита:
PROTECTA ® - сленцезащитен крем
SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
Съставките му много добре повлияват акнето:
Бизаболол: природен продукт с мощно противовъзпалително, антиоксидантно и антимикробно действие;
Орех, екстракт: защитава кожата от вредното влияние  на слънчевите лъчи, подпомага безопасното бронзиране на кожата;
Алое, екстракт: оказва лечебно, бактерицидно и тонизиращо действие
Д - пантенол: заздравява, овлажнява и изглажда кожата
Витамин Е (£-Токоферил ацетат): най-важният антиоксидант; усилва кожния метаболизъм и активността на витамин А, предотвратява образуването на прекиси, които водят до преждевременно остаряване на кожата;
Първите признаци на стареене са обикновено в областта на очите и ти предлагам да им противодействаме с колагена от нощния крем за околоочен контур на Талодерма.
Нощен крем – за около ОЧИТЕ
Ихтиоколаген, екстракти от Див кестен, Слез, Глог и Ружа, вит. А и Е.

Дано сме помогнали. Пиши за резултати!   bouquet

# 185
  • по пътя на светлината
С цел да се повторя с въпроса,има ли отговори за слънцезащитите  кремчета? Embarassed

# 186
Моля да ме извините момичета,но имам питане към вас!Вчера потърсих детския крем с фактор 50 в Лечител на Ботев и аптекарката ми каза,че няма и едва ли за летния сезон ще получават и така нататък................. Rolling Eyesта въпроса ми е има ли го в София и къде? Rolling Eyes Предварително благодаря  bouquet
Здравей!
Ох - много сложна тя... Пуснах справка, но никоя софийска аптека не си го е поръчала. Днес звъним този курс. Ако някоя аптека го заяви - веднага ще ти пиша и в четвъртък - петък - ще можеш да си го купиш. Друг вариант - да си го поръчаш чрез някоя от следните аптеки:
АБС Фарма - ЧА
Младост 4, к-кс Европа, зад бл.427, тел. 02/9743089

АДИ магазин
бул. Цар Борис 359, тел. 02/8570079

Адонис - ЧА
жк. Банишора, бл.33, тел. 02/9310047

Алек - ЧА
ул. Аксаков 48-Б, тел. 02/9861070

а-ка Елеонора
ул. Черковна 42, тел. 02/9448765

Арония 2001 - ЧА
бул. П. Славейков 6, тел. 02/9531308

Верте - ЧА
кв. Надежда, бл. 530, тел. 02/8341610

Грета Зафирова - ЧА
ул. Самоковско шосе 58, тел. 02/9743580

Жаник - ЧА
ж.к. "Фондови жилища", бл.218

к-т Диляна
ул. Козлодуй 88

Лора - медиц. център
ул. Позитано 10, тел. 02/9808065

м-н Здраве
бул. Дондуков 49 (пресечка с Дунав)

Марешки - ЧА
ж.к. Младост 4, Общ. пазар, тел. 02/9753888

Мариана Арнаудова - ЧА
ж.к. Надежда 2, бл. 264-А

Марифарм - ЧА
ж.к. Овча купел, бл. 43, тел. 02/9555898

дрогерия РОЗА
Стефан Стамболов 44

Санте - ЧА
ул. В.Петлешков 82

Студио за красота - Р. Трайкова
ул. Любен Каравелов 70, вх.1, тел. 02/9874353

Феникс - ЧА
ж.к. Красно село
ул. Княгиня Клементина 18, тел. 02/9555573

Фризьорски салон
ул. Цар Асен 2

Лечител - просто не знам дали ще заредят слънцезащитната ни серия - други години са го правили, но защо сега са ти отговорили така  newsm78
Дано успеем.

# 187
Моля да ме извините момичета,но имам питане към вас!Вчера потърсих детския крем с фактор 50 в Лечител на Ботев и аптекарката ми каза,че няма и едва ли за летния сезон ще получават и така нататък................. Rolling Eyesта въпроса ми е има ли го в София и къде? Rolling Eyes Предварително благодаря  bouquet

Плами,
моят въпрос е същият,но за Варна newsm78
А за Варна е леснооооо.
Ще ти ги изредя - ако искаш адрес или телефон - питай:
К Крес, Студентска Табакова, Дрогерия Мари, магазин Лира в Спортна зала, павилион 326 - Колхозен пазар, Фарма +,
 дрог. Кастел
Отново имаш вариант - да поръчаш в някоя аптека - и да и го доставим.
Успешен ден   bouquet

# 188
  • по пътя на светлината
Благодаря ,amadis!  bouquet

# 189
Ставам досадна вече, но току-що докато четях другите публикации, се усетих, че съм си взела обикновения слънцезащитен крем, а не този, който е и за деца и в него не пише да съдържа бизабол. Да го ползвам ли или да го сменя с този, който е и за деца?

# 190
Здравей отново амадис Hug

преди 2 месеца по препоръка на Веси запо4нах лечение на пигментните ми петна с избелващата серия (тогава бях бременна)
След първите 3 седмици петната избледняха до 30 %  Laughingи оттогава до сега пигментацията не е намаляла.  Cry
Сега съм вече майка Grinning - кърмачка и продължавам с тоника, лосиона и серума за петна.
Какво ще ме посъветваш? Да продължавам ли със серума? Дали вече не е ефикасен за мойта кожа?
Искам да те попитам и за крем "мелабел" - майка ми ми го купи, препоръчали и го за петна в аптеката.
Още не съм го разпечатала...мислех си дали да не го редувам със серума през вечер...но първо иках да 4уя твоето мнение Wink

4акам отговора ти Hug и мерси предварително Wink

Здравей  Hug
Ако искаш - няма проблем да ползваш "Мелабел" - пак е атака на петната, но тогава спри нашите продукти за този период. Не трябва да се смесват!
Задължително е вече да нанасяш продукт с висока защита. Благодаря и за компетентната помощ на Lilac  newsm51

Ако искаш можеш да си вземеш PROTECTA ® - сленцезащитен крем SPF 50+на Талодерма - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.,
но и друг крем с подобна висока защита ще свърши работа.
А може да е серум или фон дьо тен или пудра, върху крем без защита.Няма значение как - важното е да е висока.
След като свърши Мелабела - можеш отново да минеш на нашите продукти / съхранявани правилно - на тъмно и хладно/.
Приятен ден.   bouquet

# 191
Ставам досадна вече, но току-що докато четях другите публикации, се усетих, че съм си взела обикновения слънцезащитен крем, а не този, който е и за деца и в него не пише да съдържа бизабол. Да го ползвам ли или да го сменя с този, който е и за деца?
Не си досадна - не се притснявай!
  bouquet
Наистина, хубаво беше кремчето да е детското, заради действието на бизаболола и екстракта от Орех, но не е проблем да използваш и този. Той пак е с добра защита, но е малко по-тежък и да не ти лъщи. Попий със салфетка 20 мин. след нанасяне излишното/без да търкаш/.
До скоро  Hug

# 192
  • Бургас
Дълго време се рових в морето от информация с надеждата да не ви досаждам с питанията си  Rolling Eyes
Но за мое огромно съжaление не открих това, което търсех.Понеже не можах да намеря информация за продуктите който предлагате.
Аз съм на 27г. кожата ми е дехидратирана и имам нужда от хидратиращ крем и хидратираща маска. Ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете в избора  Embarassed
По принцип ползвам медицинска козметиката ,но като чета добрите отзиви за вашата козметика имам желанието да опитам и от вашите продукти.
Предварително благодаря и се извинявам, ако моето запитване се повтаря и някъде сте давали подобни съвети.

# 193
bilqna 69 Здравей!

Радвам се, че имаш положителни резултати от използването на нашите продукти!
Сега на въпросите:
Дневния крем се нанася на лицето като се избягва зоната около очите. Там зоната е по-чувствителна, без мастни жлези и за нея е достатъчен гела за очи с Ройбос.
Значи първо се нанася гела на цялото лице, изчаква се да попие и се слага дневния крем като се избяхва околоочния контур.
Стана много тромаво, но дано си ме разбрала. Embarassed

И благодаря за маркетинга   bouquet
За Еми:
Thalloderma ®
1.Тоалетно мляко – нормална до суха кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Салвия и Маточина, вит. А и
2.Тоник – Ревитализиращ
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Салвия, Слез, Хвощ, глог и Трицветна теменуга, вит. А и Е, без алкохол
3.Дневен крем за лице – Ревитализиращ
Ихтиоколаген, билкови екстракти от Лайка, Салвия, Слез и Хвощ, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри.
4.Magic from the Antarctic Seа  Нощен крем за лице (и около очи)
ANTARCTICINE ®, соево масло, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, масло от гроздови семки, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
При избора се колебаех  дали да не и препоръчам дневната Магия, но през лятото може да и дойде тежка. За по-хладно време обаче/като и свърши дневния ревитализиращ на Талодерма/ ще и бъде перфектен.
Последователността е следната:
Сутрин почистване на лицето с тоалетно мляко, измиване на остатъците с хладка вода, тонизиране. Като дневна грижа избрах ревитализиращия крем на Талодерма.
Колаген: стимулира клетъчната регенерацията, благоприятства обмяната на аминокиселините и белтъците, нормализира алкално-киселинното равновесие, подобрява хидратацията и еластичността на кожата, изглажда съществуващите бръчки и препятства образуването на нови;
Витамин А (Ретинил палмитат): регулатор на растежа, участва в окислително-редукционните процеси в кожата и в обмяната на белтъците, мазнините, нуклеиновите киселини, хормоните и др., регулира образуването на себум и потоотделянето;
Витамин Е (£-Токоферил ацетат): най-важният антиоксидант; усилва кожния метаболизъм и активността на витамин А, предотвратява образуването на прекиси, които водят до преждевременно остаряване на кожата;
Комбинацията от масла и билкови екстракти е подходяща за системно поддържане.
Вечер - процедурата по почистването е същата, а нощната грижа я предоставяме на нощната Магия. Нанася се и в областта на очите  newsm10
ANTARCTICINE®: Pseudoalteromonas ferment екстракт – гликопротеин, който хидратира кожата, стимулира синтеза на колаген (тип I и IV) и еластин, изглажда бръчките, укрепва епидермиса срещу вредните фактори на околната среда и го предпазва от преизсушаване;

При Таня нещата обаче са по-сложни.
Нека вместо медицинската козметика да ползва за една седмица върху себореята - Клотримазол.
Другото, което препоръчваме е
PROTECTA ® - сленцезащитен крем SPF 50+ KIDS на Талодерма- UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
Той е позициониран и като слънцезащитен крем за чувствителна кожа и добре ще повлияе проблемната и кожа.
Да видим резултатите до седмица и ще и направим по-пълна програма.
Успешна седмица на всички   bouquet

# 194
Сега колежката каза, че магазин АДИ си е поръчал от слънцезащитния крем за деца SPF 50+.
Най - сигурно в петък ще е там.  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт