козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 188
  • 513
  •   1
Отговори
# 195
Здравей Аmadis, преди времи с Веси обсъдихме проблемите на моята кожа и спазвам стриктно препоръчаното от нея. Ползвам избелващата серия и съответно ми трябва крем с висок фактор - кой да избера, SPF 50 + KIDS  или другия със SPF 50. Кожата ми е чувствителна, суха и дехидратирана. Предварително благодаря!

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 14:24 от XS

# 196
Дълго време се рових в морето от информация с надеждата да не ви досаждам с питанията си  Rolling Eyes
Но за мое огромно съжaление не открих това, което търсех.Понеже не можах да намеря информация за продуктите който предлагате.
Аз съм на 27г. кожата ми е дехидратирана и имам нужда от хидратиращ крем и хидратираща маска. Ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете в избора  Embarassed
По принцип ползвам медицинска козметиката ,но като чета добрите отзиви за вашата козметика имам желанието да опитам и от вашите продукти.
Предварително благодаря и се извинявам, ако моето запитване се повтаря и някъде сте давали подобни съвети.

Здравей!
Няма проблем с въпросите - тук сме за да отговаряме Hug
Искам обаче още малко информация - разбрах, че кожата ти е дехидратирана, но по принцип каква е - чувствителна, с капиляри, суха,първи бръчки, опъване, мазна, смесена/с омазняваща се Т-зона/черни точки - всичко каквото се сетиш.

# 197
Здравей Аmadisq преди времи с Веси обсъдихме проблемите на моята кожа и спазвам стриктно препоръчаното от нея. Ползвам избелващата серия и съответно ми трябва крем с висок фактор - кой да избера, SPF 50 + KIDS  или другия със SPF 50. Кожата ми е чувствителна, суха и дехидратирана. Предварително благодаря!

Привет Hug
PROTECTA ® - сленцезащитен крем  SPF 50 + KIDS   Peace
Крема  е подходящ за чувствителна кожа - няма парфюмна композиция, а бизаболола е с мощно противовъзпалително, антиоксидантно и антимикробно действие.
Екстракта от орех защитава кожата от вредното влияние  на слънчевите лъчи, подпомага безопасното бронзиране на кожата.

Цветуща кожа   bouquet

# 198
  • Варна
amadis този детски крем със защитен фактор става ли за мазна кожа?
До момента ползвам крема в туба за мазна и смесена кожа. Чудя се обяче за лятото дали не е по-подходящо да го сменя, че на моменти пролъщявам  Blush по челото и бузите, но може би слагам повече крем  newsm78.

Хубав ден!

# 199
Здравей отново амадис Hug

преди 2 месеца по препоръка на Веси запо4нах лечение на пигментните ми петна с избелващата серия (тогава бях бременна)
След първите 3 седмици петната избледняха до 30 %  Laughingи оттогава до сега пигментацията не е намаляла.  Cry
Сега съм вече майка Grinning - кърмачка и продължавам с тоника, лосиона и серума за петна.
Какво ще ме посъветваш? Да продължавам ли със серума? Дали вече не е ефикасен за мойта кожа?
Искам да те попитам и за крем "мелабел" - майка ми ми го купи, препоръчали и го за петна в аптеката.
Още не съм го разпечатала...мислех си дали да не го редувам със серума през вечер...но първо иках да 4уя твоето мнение Wink

4акам отговора ти Hug и мерси предварително Wink

Здравей  Hug
Ако искаш - няма проблем да ползваш "Мелабел" - пак е атака на петната, но тогава спри нашите продукти за този период. Не трябва да се смесват!
Задължително е вече да нанасяш продукт с висока защита. Благодаря и за компетентната помощ на Lilac  newsm51

Ако искаш можеш да си вземеш PROTECTA ® - сленцезащитен крем SPF 50+на Талодерма - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.,
но и друг крем с подобна висока защита ще свърши работа.
А може да е серум или фон дьо тен или пудра, върху крем без защита.Няма значение как - важното е да е висока.
След като свърши Мелабела - можеш отново да минеш на нашите продукти / съхранявани правилно - на тъмно и хладно/.
Приятен ден.   bouquet

мерси за отговора пламена Hug

само още едно питане относно съставките на крем "мелабел":
преписвам дословно съдържанието:

коджикова и гликолова киселина
purified water
peg 30 lanolin
cetearyl alcohol
mineral oil
glycolic acid
glycerol
kojic acid
titanium dioxide
perfume
p-chloro-m-clezol

Дали някоя от съставките няма да се окаже вредна за моето бебе...и по - точно за кърмата (защото го кърмя Grinning)?
Мога ли да съхранявам продуктите на Талодерма в хладилника?

Поздрави Hug  bouquet

# 200
Моля да ме извините момичета,но имам питане към вас!Вчера потърсих детския крем с фактор 50 в Лечител на Ботев и аптекарката ми каза,че няма и едва ли за летния сезон ще получават и така нататък................. Rolling Eyesта въпроса ми е има ли го в София и къде? Rolling Eyes Предварително благодаря  bouquet

Плами,
моят въпрос е същият,но за Варна newsm78
А за Варна е леснооооо.
Ще ти ги изредя - ако искаш адрес или телефон - питай:
К Крес, Студентска Табакова, Дрогерия Мари, магазин Лира в Спортна зала, павилион 326 - Колхозен пазар, Фарма +,
 дрог. Кастел
Отново имаш вариант - да поръчаш в някоя аптека - и да и го доставим.
Успешен ден   bouquet

Благодаря ти мила,Дрогерия Мари ми е под носа-утре отивам newsm51

# 201
amadis този детски крем със защитен фактор става ли за мазна кожа?
До момента ползвам крема в туба за мазна и смесена кожа. Чудя се обяче за лятото дали не е по-подходящо да го сменя, че на моменти пролъщявам  Blush по челото и бузите, но може би слагам повече крем  newsm78.

Хубав ден!
Здравей!
Специално детския  слънцезащитен крем има съставки, повлияващи благоприятно акнетичната кожа. При мазна кожа обаче, трябва да си сигурна, че ще "лъщи". Варианта да се справиш с този "блясък" е да попиеш със салфетка излишния крем след 20 мин. и да матраш с малко пудра. По същия начин може да процедираш и в случая с крема за мазен и смесен тип в туба. / странно наистина  newsm78 специално този крем обикновено матира, но всяка кожа си има индивидуалните особености. Пробвай с по-малки количества. По норми, количеството крем, което е необходимо за лицето и шията е един грам. Само не ме питай как да го измериш  Whistling/
За летния сезон крема за мазен и смесен тип в туба не ти е достатъчен, ако го ползваш като дневен. Той е без защита и единия вариант е да салгаш отгоре продукт със защита - пудрата е идеалния вариант в твоя случай, а другия - Thalloderma ®
Дневен крем за лице – мазен и смесен тип кожа
билкови екстракти от Репей, Хвощ, Хмел и Бял равнец, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
Слънчев ден   bouquet

# 202
  • Варна
Благодаря ти за отговора!  bouquet
Като дневен го ползвам, но ще се възползвам от предложенията ти.
Само да ми кажеш този крем, който препоръчваш в туба ли е или кутийка?

# 203
  • Бургас
Дълго време се рових в морето от информация с надеждата да не ви досаждам с питанията си  Rolling Eyes
Но за мое огромно съжaление не открих това, което търсех.Понеже не можах да намеря информация за продуктите който предлагате.
Аз съм на 27г. кожата ми е дехидратирана и имам нужда от хидратиращ крем и хидратираща маска. Ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете в избора  Embarassed
По принцип ползвам медицинска козметиката ,но като чета добрите отзиви за вашата козметика имам желанието да опитам и от вашите продукти.
Предварително благодаря и се извинявам, ако моето запитване се повтаря и някъде сте давали подобни съвети.

Здравей!
Няма проблем с въпросите - тук сме за да отговаряме Hug
Искам обаче още малко информация - разбрах, че кожата ти е дехидратирана, но по принцип каква е - чувствителна, с капиляри, суха,първи бръчки, опъване, мазна, смесена/с омазняваща се Т-зона/черни точки - всичко каквото се сетиш.

Първо благодаря за бързия отговор.  bouquet
Извинявам се, че не съм била достатъчно точна в обясненията.   Embarassed
Кожата по принцип ми е нормална към смесена с широки пори около носът (склона към образуване на черни точки и пъпки в тази област) .
По челото ми започват да се образуват фини мимически бръчки .
Докато бузите ми са ужасно сухи (дехидратирани) .
Надявам се сега да съм успяла  да обясня добре каква ми е кожата. newsm78

# 204
  • София
Здравей amadis   bouquet

Би ли ми казала къде в Русе мога да намеря слънцезащитните продукти на Талодерма в Русе?По-конкретно, кремът с фактор 50+(мисля, че така пишеше в горните постове Blush)
Благодаря предварително

# 205
  • под тепетата
amadis, благодаря за отговора, утре ще зарадвам колежките!   bouquet

# 206
Здравей отново amadis

Тези дни си набавих избелващия лосион и дневния крем. Крема започнах да си го ползвам веднага и мога да кажа, че съм очарована. За лосиона реших да изчакам няколко дни, понеже съм в цикъл и сега кожата ми е по-чувствителна от обикновено.
В тази връзка искам да попитам, когато имам по някоя възпалена пъпка по лицето (а то почти винаги ще се намери по някоя, за съжаление), трябва ли да я избягвам при нанасянето на избелващия лосион или да мажа наред? Не съм сигурна как ще е по-добре и реших да не започвам да го използвам, докато не те попитам

Мерси предварително

# 207
Добро утро, Амадис! Пак се включвам с въпросче. накратко, за да не се връщаш назад: ползвам от 4-5 дни крема за м. и см. кожа в туба, маската п-в акне, околоочния крем и Протекта 50+, докато намеря Протекта 50+кидс. Маската я ползвах 2 пъти, защото в момента лицето ми е чисто, но крема за мазна и см. кожая го нанасям сутрин и след него слънцезащитния. Бях ти се оплакала,че кремът доста ми опъва кожата. Вчера имах на 3 места около устата на бузите олющена кожа, но днес тези участъци са се уголемили. Мисля си, че просто кожата ми там доста се е поизсушила. Какво да предприема? Другите 2 крема за м. и см. кожа в кутийка дали са подходящи? Или нещо друго, което да ми предложиш за цялото лице, а пък маската и крема в туба да ги оставя само за челото и брадичката?
Сега друго. Вчера търсих в аптека"И. Стоянова" във Възраждане детския слънцезащитен, но ми казаха, че в момента цеха ви е времонт и не го пороизвеждате. LaughingДнес ще изчакам съвета ти и ще се запътя към Марешки, че са по-добре заредени с ваши продукти.
Извинявам се за многословните разсъждения! Blush

# 208
Благодаря ти за отговора!  bouquet
Като дневен го ползвам, но ще се възползвам от предложенията ти.
Само да ми кажеш този крем, който препоръчваш в туба ли е или кутийка?
Добро утро!
Крема е дневен на Талодерма в бяла кутийка. За разлика от този в тубичка, има УВ защита и билкови екстракти.  Peace

Приятен ден  newsm51[/color]

# 209
...
Кожата по принцип ми е нормална към смесена с широки пори около носът (склона към образуване на черни точки и пъпки в тази област) .
По челото ми започват да се образуват фини мимически бръчки .
Докато бузите ми са ужасно сухи (дехидратирани) .
Надявам се сега да съм успяла  да обясня добре каква ми е кожата. newsm78

Привет  Hug
Така ми се поизясни картинката. Ще работим в три посоки - хидратация, против първите бръчки и омазняващите се участъци с разширени пори.
Препоръчвам ти следните продукти:
1.Тоалетно мляко – мазен и смесен тип кожа на Талодерма
Глицерин, Урея, екстракти от Лавандула и Репей, вит. А и Е
2.Тоник – Ревитализиращ на Талодерма
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Салвия, Слез, Хвощ, глог и Трицветна теменуга, вит. А и Е, без алкохол
3.Нощен крем – за около ОЧИТЕ на Талодерма
Ихтиоколаген, екстракти от Див кестен, Слез, Глог и Ружа, вит. А и Е.
4.Дневен крем за лице – мазен и смесен тип кожа на Талодерма
билкови екстракти от Репей, Хвощ, Хмел и Бял равнец, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
5.Околоочен гел с Ройбос
Активни съставки: екстракт Ройбос, Д-пантенол, вит. Е (в златистите перлички)
Ето и схемата на използване:
Сутрин почистване на лицето с тоалетното мляко, отмиване на остатъците с хладка вода и тонизиране. Екстракта от Трицветна теменуга и морския колаген в ревитализиращия тоник ще е първата грижа за бръчките. Следва повишаване на хидратацията и избистряне на тена с гелчето с Ройбос, нанесено на цялото лице, не само в околоочния контур.
Екстракт от Ройбос /Aspalathus Linearis/ е основният биологично-активен компонент в състава. Екстрактът от фините игловидни листа на РОЙБОС е богат на алфа-хидроксикиселини /АНА/, биофлавоноиди и цинк, които спомагат за поддържането на водния баланс и отстраняването на мъртвите епидермални клетки, забавяйки процесите на стареене и оставяйки кожата гладка, жизнена и еластична. Съдържа 14 антиоксиданта, притежава антибактериални, противовъзпалителни и антиканцерогенни свойства.
След като изсъхне - нанасяме и дневната грижа - дневен крем за мазен и смесен тип на Талодерма. Кремът нормализира функциите на мастните жлези, осигурява необходимата влага, успокоява и освежава кожата. Слънцезащитните филтри предпазват кожата от предварително остаряване и образуване на бръчки.
Вечер - отново почистваме - грим, прах, замърсявания, тонизираме - с тоника, изчакваме да изсъхне, хидратираме с гела, изчакваме да попие и нанасяме нощния крем за очи НА ЦЯЛОТО ЛИЦЕ. Кремчето хидратира и омекотява кожата, тонизира кожните капиляри и кръвната циркулация в тях, премахва дневната умора на кожата.
Ето и малко за съставките му:
Колаген: стимулира клетъчната регенерацията, благоприятства обмяната на аминокиселините и белтъците, нормализира алкално-киселинното равновесие, подобрява хидратацията и еластичността на кожата, изглажда съществуващите бръчки и препятства образуването на нови;
Витамин А (Ретинил палмитат): регулатор на растежа, участва в окислително-редукционните процеси в кожата и в обмяната на белтъците, мазнините, нуклеиновите киселини, хормоните и др., регулира образуването на себум и потоотделянето;
Витамин Е (£-Токоферил ацетат): най-важният антиоксидант; усилва кожния метаболизъм и активността на витамин А, предотвратява образуването на прекиси, които водят до преждевременно остаряване на кожата;
Див кестен, екстракт: действа съдосвиващо, тонизира и укрепва кожните капиляри;
Слез, екстракт: омекотяващо, овлажняващо и стягащо действие;
Глог, екстракт: притежава овлажняващо и адстрингентно действие;
Ружа, екстракт: действа омекотяващо и противовъзпалително;

Мисля, че тази схема ще има добър резултат. Съгласна ли си?
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт