козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 166
  • 513
  •   1
Отговори
# 165
...
Аз искам да попитам и за още две неща:
1. Някъде по-назад в темите четох , че има и антицелулитен крем. Той една разновидност ли е или пак трябва да издирам между няколко продукта!
2. Можеш ли да ми препоръчаш някакво кремче за лице за синът ми, който е почти на 3 г. с UVA и UVB филтри за ежедневните разходки.
Благодаря още веднъж!   bouquet
Лек и успешен ден!
Здравей отново!
Да - имаме за сега само един антицелулитен продукт - масажен крем Рубедерм 9
Етерично Канелено масло, кокосово масло, пчелен восък
Канелата действа силно ревулзивно, което означава, че дразни рецепторите на кожата и предизивква "разнасящ" и съдоразширяващ ефект, което засилва микроциркулацията, детоксикацията и оттичането на шлаките покрай адипоцитите- мастните клетки, които се разрастват неравномерно и правят ефекта на портокаловата кожа. Така, че той е със загряващ ефект.
Скоро очакваме и гел с охлаждащ ефект/ще бъде супер за лятото/, но той още не е пуснат в производство. До месец и половина - 2 искрено се надявам.
А за детето най-подходящ е PROTECTA ® - сленцезащитен крем
SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.

Ето малко допълнителна и полезна информацийка:
Бебешката и детска кожа е нежна, с тънък епидермис и розов цвят. Тя е мека и има слабо изразен релеф. Поради по-ниско изразеното пигментообразуване при деца до 7-годишна възраст, отколкото при възрастни, кожата им изглежда по-светла. Всичко това ни подсказва, че при деца трябва да се прилагат специално предназначени за тях фотозащитни продукти с по-висок фактор. Специалистите са изчислили, че до 18-ата си година човек се излага на слънце за време, равняващо се на половината от слънчевите бани, които ще направи до края на целия си живот. Продължителното излагане на слънце в първите години от живота  на човека обикновено води до образуване на предракови състояния в по- късна възраст.
Protecta крем за деца е създаден за защита и профилактика от слънчеви изгаряния, дехидратация и фотостареене.
   Вехикулумът на кремова е лека емулсия,формулирана на база комбинация от емулгаттори ,представляващи етоксилирани мастни алкохоли.Включения в състава силикон образува водоустойчив филм,който задържа UV филтрите върху кожата за по-дълго време и препятства трансепидермалната загуба на вода.Високоефективните UV-A,UV-B  филтри и титанов диоксид задържат значителна част от ултравиолетовия спектър   на слънчевата светлина, без да възпрепятстват естественото бронзиране на кожата. 

Начин на приложение-Нанася се равномерно върху откритите части на тялото преди излагане на слънце.При продължително пребиваване на открито кожата да се третира през един час

Приятен уикенд   bouquet

# 166
Здравейте,
имам питане
Купих си Гела за очи с ройбос от щанда в Халите и в къщи забелязах, че на кутийката пише : минимална трайност '05'2007 - това какво ще рече - докога реално може да се ползва продукта  newsm78 нещо съм объркана от подобен тип срок на годност  #Crazy

# 167
Много благодаря за изчерпателната информация!
Приятен уикенд и на теб!  Grinning

# 168
Здравейте,
имам питане
Купих си Гела за очи с ройбос от щанда в Халите и в къщи забелязах, че на кутийката пише : минимална трайност '05'2007 - това какво ще рече - докога реално може да се ползва продукта  newsm78 нещо съм объркана от подобен тип срок на годност  #Crazy
Здравей!
Да - малко е срочен гела, но е все още в срок на годност. Използвай го спокойно, като го съхраняваш като останалата козметика на тъмно и по-хладно място. Все пак това е минимална трайност, т.е. "най- рано до" месец май 2007.
Лек ден   bouquet

# 169
  • Варна
Здравейте,
имам питане

и моя е така , не се притеснявай изобщо, перфектен е

# 170
БЛАГОДАРЯ   Peace

# 171
А ето и обещаната от мен:
ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНА ДИЕТА
проф.дмн.Зл. Пенев

Противовъзпалителната диета е съставена въз основа на лечение на хиляди болни хора в продължение на много години.
Практиката е показала, че хранителния режим играе решаваща роля при възникването, протичането, лечението и профилактиката на много хронични кожни заболявания.
Диетата се препоръчва при болни от псориазис, хронична екзема, ендогенна екзема /атопичен дерматит/, детска екзема, себорейна екзема, акне, розоцея и др.
Спазването на диетата може да поддържа кожата здрава и да осигури добро качество на живот.

І. РАЗРЕШЕНИ ОСНОВНИ ХРАНИ
1.Хляб – пшеничен, бял.
2. Месо – пилешко и пуешко.
3. Риба – прясна без мазнини.
4. Мляко – краве, прясно и кисело, за предпочитане обезмаслено.
5. Млечни продукти –сирене, кашкавал, за предпочитане от краве мляко.
6. Яйца – кокоши, майонези.
7. Растителни масла – слънчогледово, зехтин.
8. Зеленчуци /неконсервирани/ - зеле, зелени домати, зелени чушки, зелен боб, краставици, спанак, лобуда, марули, праз, лук, чесън, ряпа.
9. Картофи, ориз.
10. Плодове – ябълки, круши, сливи, череши, дюли, дини, портокали, грейпфрути, грозде /както и конфитюри, сокове и компоти от тях/
11. Напитки – Кока-Кола, какао, натурални сокове от горепосочените плодове.
12. Чайове – цейлонски, грузински, китайски, за предпочитане чай от бъз.
13. Кафе – натурално, без примеси, нес кафе, без сметана.
ІІ. ЗАБРАНЕНИ ОСНОВНИ ХРАНИ
1.   Хляб – черен и с примеси.
2.   Меса – свинско, овче, агнешко, патешко, гъски.
3.   Всички видове колбаси без изключение.
4.   Риба – солена и тлъста.
5.   Овче мляко и млека с примеси на забранените плодове по т.10, както и млечни продукти от овче мляко.
6.   Животински мазнини – свинска мас /включително в ястия и тестени изделия/, краве масло и др.
7.   Зеленчуци – червени домати, червени чушки, моркови.
8.   Всички видове туршии и гъби.
9.   Варива – боб, леща, соеви храни.
10.   Плодове – кайсии, зарзали, праскови, ягоди, малини, тикви, банани, смокини, дренки, вишни, фурми.
11.   Алкохолни напитки – всички видове.
12.   Разхладителни напитки – с бои, консерванти, минерални води и др.
13.   Шоколади, пчелен мед.
14.   Чайове – всички видове билкови чайове в т.ч. мента, липов цвят.

Който може да спазва диети ще почувства разликата. Аз нещо  Whistling Амиии не ми се получава.
Приятни събота и неделя   bouquet

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 16:08 от amadis

# 172
Благодаря, Плами   bouquet
а колко време да се кара на тази диета? как е препоръчително  newsm78

# 173
Благодаря, Плами   bouquet
а колко време да се кара на тази диета? как е препоръчително  newsm78
Сега успях да вляза при професора и да ми доразясни нещата. Диетата общо взето трябва да се превърне в начин на хранене. Хубаво е да се спазва стриктно до получаване на първите резултати и ликвидиране на проблема. След това да се поддържа състоянието с малки забежки, но както предполагате - всичко е индивидуално и всеки ще реагира различно, за различно време и с различни темпове.
До скоро.   bouquet

# 174

Hug  Heart Eyes   bouquet  newsm51

# 175
Здравей отново амадис Hug

преди 2 месеца по препоръка на Веси запо4нах лечение на пигментните ми петна с избелващата серия (тогава бях бременна)
След първите 3 седмици петната избледняха до 30 %  Laughingи оттогава до сега пигментацията не е намаляла.  Cry
Сега съм вече майка Grinning - кърмачка и продължавам с тоника, лосиона и серума за петна.
Какво ще ме посъветваш? Да продължавам ли със серума? Дали вече не е ефикасен за мойта кожа?
Искам да те попитам и за крем "мелабел" - майка ми ми го купи, препоръчали и го за петна в аптеката.
Още не съм го разпечатала...мислех си дали да не го редувам със серума през вечер...но първо иках да 4уя твоето мнение Wink

4акам отговора ти Hug и мерси предварително Wink

# 176
преди 2 месеца по препоръка на Веси запо4нах лечение на пигментните ми петна с избелващата серия (тогава бях бременна)
След първите 3 седмици петната избледняха до 30 %  Laughingи оттогава до сега пигментацията не е намаляла.  Cry
Сега съм вече майка Grinning - кърмачка и продължавам с тоника, лосиона и серума за петна.
Какво ще ме посъветваш? Да продължавам ли със серума? Дали вече не е ефикасен за мойта кожа?
Искам да те попитам и за крем "мелабел" - майка ми ми го купи, препоръчали и го за петна в аптеката.
Още не съм го разпечатала...мислех си дали да не го редувам със серума през вечер...но първо иках да 4уя твоето мнение Wink
При абсолютно всички избелващи,които съм пробвала(май пробвах всичко),скъпи и евтини,отначало има ефект и там си остава  Cry
Каквото постигнеш за месец-два-толкова.Пробвах и "Мелабел"-същата работа,само дето ми щипеше доста.Тъй като слънцето започва да става силно,спирам всякакви избелващи до есента и само ще мажа дебело с фактор 50+.И дом.рецепти,разбира се.

# 177
Здравей, Amadis! Бързам да докладвам:
   В петък си купих всичко, за което ме посъветва - маската за мазна кожа и против акне, крема в туба за мазна кожа, околоочния и слънцезащитния Protekta SPF 50+. Всичко това от аптека Марешки в поликлиника Младост. Направи ми впечатление, че са доста добре заредени и с ваши, и с други козм. продукти. Пробвах всичко естествено. Ясно е, че още не мога да добия впечатления за продуктите от 1-2 пъти мазане, но определено мога да кажа, че след нанасяне на крема за мазна кожа кожата ми доста се опъва и не се чувствам конфортно. Смятам да ги ползвам 1-2 пъти седмично / в момента нямам нито една пъпка / или да ги нанасям само на засегнатите места, както е по указанията. Въпросът ми е само слънцезащитния крем ли да ползвам като дневен крем или ще ми препоръчаш някой друг? И още нещо - за шията и деколтето какво да ползвам, пак слънцезащитния или...? Благодаря ти предварително! Ще чакам с нетърпение да ми отговориш след уикенда.

# 178
  • по пътя на светлината
Моля да ме извините момичета,но имам питане към вас!Вчера потърсих детския крем с фактор 50 в Лечител на Ботев и аптекарката ми каза,че няма и едва ли за летния сезон ще получават и така нататък................. Rolling Eyesта въпроса ми е има ли го в София и къде? Rolling Eyes Предварително благодаря  bouquet

# 179
Моля да ме извините момичета,но имам питане към вас!Вчера потърсих детския крем с фактор 50 в Лечител на Ботев и аптекарката ми каза,че няма и едва ли за летния сезон ще получават и така нататък................. Rolling Eyesта въпроса ми е има ли го в София и къде? Rolling Eyes Предварително благодаря  bouquet

Плами,
моят въпрос е същият,но за Варна newsm78

Общи условия

Активация на акаунт