Нашите second hand находки - тема 51

• 75 362
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
А, не разбрах за списъка - само за София ли става дума?

# 301
Не, по градове ще е. Темата не е само за София

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 18:21 от Г-жа Рамацоти

# 302
  • Варна
Рамацоти чантата е прекрасна! Супер находка.

# 303
Манията в Русе са я съсипали .....Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved
И тук са въведени етикети с различни цветове ...може би 1 час  гледах ...взех си два пуловера ,но не ни допада така ...

# 304
И Манията в Джъмбо плаза в София на Ботевградско шосе е с такива етикети. Много е тегаво така

# 305
Не, по градове ще е. Темата не е само за София

Супер, защото съм от Пловдив и нещо не ми стана ясно с тези постове, садреси изобщо за кои градове говорите?

Пишете:
Град -
И изброете съответно препоръчваните магазини с адресите им Simple Smile

Защото прочитам масово само някакви адреси на магазини, а никой не доуточнява за кой град става дума :/

# 306
Момичета, а в София къде има такива магазини ТекСтил освен на Димитър Петков? Майка ми е купила два чифта страхотни ботушки за детето (естествен велур и набук), нови. Каза ми, че са излезли под 20 лева. Купила ги е от Враца. Снимките са кофти, но не я бива много мама, хаха.
Скрит текст:

# 307
Аз се сещам за два магазина един до друг за вещи, в пресечка на М. Луиза. Мисля, че работят със зависими или поне така са ми казвали. Невероятен сервиз си харесах там, но беше близо 700 лв. Да с много чинии, качествен порцелан, но тази цена е невероятна за втора ръка
На ул.''Поп Богомил'', но не знам номера.От страната на Женски пазар.Някога имаха и дрехи в единият магазин.Сега малко мебели и стъклария, но цените са безобразни.Затова отдавна спрях да ходя там.Вярно, че продажбите са в помощ за издръжката им, но те не разчитат само на магазините.Имат много други печеливши дейности, като почистване, хамалски услуги и т.н.И тях съм ги използвала, даже се чака, много са заети.Прекалено високите цени в магазина не са оправдание.Да не говорим, че тези вещи са им дарени.Хората казват, че в чужбина цените в магазините на комуната са ниски.От хората, за хората.
За ''мания'' сега се сетих, че по в началото на месеца предупредиха, че точките не се отразяват веднага и трябва да се чака няколко дни.Имали са хакерска атака.Ще видя по някое време дали са я оправили.
Погледнах сега, нямам отразени точки.Има ли някой друг като мен?Има съобщение, че мания в Галакси център е отворена от 17.01, но не ми е на път.

# 308
Мания красна поляна си работи,със същите стоки, ценоразпис, надписи и продавачки, но е контур.
Мания ВМА е с месечен календар и няма зала б

# 309
В Русе още не им работи системата за точките, аз имам ваучер за рожден ден ,който не успях да ползвам

# 310
  • Бургас
Хумана , Апостол Карамитев. Днес са по три лева на брой. Ако купиш 5 или над 5 бр ги намалят х 2.50. По съвет на касиерката се комбинирахме няколко жени, да достигнем бройката и ни излязоха х2.50
Скрит текст:

# 311
  • Бургас
Ааа, мен защо не ме посъветваха така, ми дадох цели 3 лв за този Gil Bret  Wink . Марката не ми беше известна, но според Гугъл се оказа находка;)

# 312
Да споделя, че Мания Красна поляна ( до Лидл на Вагона) работи с табелите и цените от преди, нищо че има хартиена табелка за Контур.
Допълвам: в зала А- първи ден 65лв/кг, в Зала Б-последен ден( днес)- 8лв/кг.
Календар на Мания Красно село
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 14:59 от denyil

# 313
Манията в Галакси центъра е смалена на размери, а ценовата политика и цветните табели са същите.

# 314
Днешната находка е чанта Monsoon от естествена кожа за 5 лева. Няма скъсано и съм решила да ѝ дам нов живот като я почистя и боядисам.

Плюс прави дънки 99% памук (не бях срещала скоро) за 2.90 лв.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 16:20 от spicy_icy

Общи условия

Активация на акаунт