Нашите second hand находки - тема 51

• 76 401
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря за препоръката! Взех си от всичко!
Здравейте! Не знам дали ще Ви е от полза, но днес в Lidl на "Сточна гара" (София) имаше поне 5-6 неща за бременни, даже май от минали седмици. Мисля, че и цените не са им високи. Видях къси панталонки, дълъг клин, май туника/рокля.
Здравейте бихте ли ми препоръчали магазини от които да се сдобия с дрехи втора употреба за бременни. Не ми се дават много пари за няколко месеца и си търся нещо по-евтино. Благодаря!

# 706
Много се радвам! Не знаех дали сте от София, в този Лидл често се задържа стока от минали брошури, а мисля, че и Lidl често пускат дрехи за бременни, и не само дрехи.
Благодаря за препоръката! Взех си от всичко!
Здравейте! Не знам дали ще Ви е от полза, но днес в Lidl на "Сточна гара" (София) имаше поне 5-6 неща за бременни, даже май от минали седмици. Мисля, че и цените не са им високи. Видях къси панталонки, дълъг клин, май туника/рокля.
Здравейте бихте ли ми препоръчали магазини от които да се сдобия с дрехи втора употреба за бременни. Не ми се дават много пари за няколко месеца и си търся нещо по-евтино. Благодаря!

# 707
Аз като бременна много си пазарувах от ЗигЗаг. То зависи и каква е фигурата, може да не са точно за бременни. Понеже аз преди да забременея бях с много тясна талия и по-широка надолу, та все се налагаше да ми се свиват дрехите в корема, като бременна вече станах някак по-пропорционална (хаха) и клинове в по-голям размер ми бяха много добре. Аз си бременеех и пролетта, така че минах само с един чифт дънки за бременни, от онези с трикотажните парчета на корема. В ЗигЗаг изобилства от тях. А за лятото рокли, рокли рокли, дълги, къси, просто по-широки модели от бюста надолу.

# 708
Здравейте. Харесала съм си две чанти от Ремикс и някакъв незнаен секънд хенд, но как да разбера дали са оригинални? Вие как разбирате дали по тези магазини са оригинални марковите неща ?

# 709
Здравейте. Харесала съм си две чанти от Ремикс и някакъв незнаен секънд хенд, но как да разбера дали са оригинални? Вие как разбирате дали по тези магазини са оригинални марковите неща ?

Оригинални са, който е имал оригинал веднага ги разбира, качество на кожата, изработка, етикет.. всичко е видно и ясно.

# 710
Те са онлайн, аз не мога да ги видя и пипна, нито код да проверя, затова питам дали не е възможно да пробутват примерно турски реплики?

# 711
Единственият начин, според мен, е да поръчате и когато ги получите, преценявате какви са( ако сте наясно как се различават оригинали от реплики), друг вариант не виждам.

# 712
  • Пловдив
Турските реплики обикновено са на актуални масови модели: януари имаха много пинко, гучи, карл и подобни. На първо виждане по металните елементи най-бързо си личи.

# 713
Може да пробвате с ChatGPT (не знам до колко е достоверно). Иска снимка на продукта, снимка на етикети, лого и каквото още се сетите

# 714
А, това е добра идея. Едната чанта е точно Пинко и затова ме съмнява...

# 715
Отдавна не съм се хвалила май Simple Smile

Днес по път минах покрай една Хумана магазин А, и реших да влезна на бързо просто "ей така". И се влюбих в една рокля! Heart Exl

Излезна ми 15лв (имаше промо -30% на всичко в магазина)

# 716

Здравей! Имам останали дрехи за бременни, които подарявам. Ако имаш желание, пиши на лични да снимам, ако си харесаш нещо.

# 717
  • София/Севлиево
Аз също имам няколко рокли (и мисля тениски,дънки и клин)от моята бременност, които с радост бих подарила на бъдеща мама.Изпрани са,но имат нужда от гладене,понеже седят в едно чекмедже сгънати под спалнята ми.

# 718
Привет. Някой знае ли цената тази седмица в Контур на Димитър Петков? Изобщо не запомних,пак ли веднъж в месеца е зареждането или всяка седмица? Трябват ми тениски, на Ремикс цените по 18,19 лв не ми харесват, като нито им виждам добре материята нито знам размера дали отговаря...

# 719
  • София
Днес е последният ден - 8лв/кг. И аз точно се чудя дали да не отида

Общи условия

Активация на акаунт