Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 008
  • 445
  •   1
Отговори
# 345
Мнем. Тя не е прекратила нищо.
Обичта към котките не е като към мъж, Невена. Нека не се превъзнасяме. Simple Smile
Прекратила съм точно каквото и когато трябва, за да се радвам в момента на хубаво и стабилно семейство, навлизащо в нов етап на интимност с вече отгледани деца. Същото прекратяване ми е осигурило запазването на 1-2 мъжки приятелства, с готини хора, с които си имаме приказката и се подкрепяме. И всичките тези неща с между 20 и 30-годишна давност, не е нещо, което съм си въобразила.
Малко ставаме като далеч_не_перфектната Джаста-Праста, хваната на хорото с момците и Циндил-Пиндил зад плета, с всичките там клишета и стереотипи, която периодично се провиква: "Вие сте във фиииилм! Не се утешавайтеее!"

# 346
Не знам като какви ставаме.
Но за толкова уверена и убедена в правотата си и чувствата си персона, сте доста нападателна. И държите да се обяснявате.😄
Като да го интересува някой.
Поставили сте казус.
Коментираме.
Тръпките, ако са истински, не преминават в платонични приятелства.
Но. Вие си знаете.

# 347
  • На топло
Мнем. Тя не е прекратила нищо.
Обичта към котките не е като към мъж, Невена. Нека не се превъзнасяме. Simple Smile
Прекратила съм точно каквото и когато трябва, за да се радвам в момента на хубаво и стабилно семейство, навлизащо в нов етап на интимност с вече отгледани деца. Същото прекратяване ми е осигурило запазването на 1-2 мъжки приятелства, с готини хора, с които си имаме приказката и се подкрепяме. И всичките тези неща с между 20 и 30-годишна давност, не е нещо, което съм си въобразила.
Малко ставаме като далеч_не_перфектната Джаста-Праста, хваната на хорото с момците и Циндил-Пиндил зад плета, с всичките там клишета и стереотипи, която периодично се провиква: "Вие сте във фиииилм! Не се утешавайтеее!"
Завиждайти 😂 ли стана работата.
Хайде да си изясним една подробност. Всички имаме познати приятели мъже, но не си държим ръцете по кюшетата и не се пързаляме по ледовете. Най-важното, те са станали във времето семейни приятели, а не наши лични и тайни мокри мечти.
Какво налага писането като анонимна, ако всичко е така еднозначно.

# 348
  • Далечният изток
Мда, и аз това щях да питам. Към всички мъже приятели ли имаше неизживени любови, останали на ниво платонични?

# 349
Стига де! На мен ми харесва такова развитие. Компромис е, да. Но в живота не всичко е бяло или черно, напротив - най-често е микс.

# 350
Именно. Точно, защото е микс.
Имам много мъже приятели. Но, ако аз нямам нищо към тях.
Имам ли, забрави да са ми просто приятели.
Лошо няма, някои имат мазохистични наклонности.

# 351
Аз се чудя от цялата дискусия в какъв нов етап на интимност може да се влезе след като децат са отраснали?
Сещам се за суинг клубове и тройки, но пък отраснали деца не е условие?🤨
Частта с тръпките не ми е интересна.

# 352
  • Обран бостан ;)
Стига де! На мен ми харесва такова развитие. Компромис е, да. Но в живота не всичко е бяло или черно, напротив - най-често е микс.

Това си е егоизъм, дарлинг. Wink
Ако някой ден стане обратното, да искаш някой за кекс, а той да те държи на две ръце разстояние (като приятелка) ще ме разбереш.

И честно казано още не мога да разбера защо жените толкова се страхувате от кекса. Ако не ви кефи - ОК. Ама ако ви е кеф ?
Неее, няма да ям тортата, ще си хапна само едно фонданово цветче от украсата.
Мммммммм, ФФкуснооо
Trollface

# 353
  • Далечният изток
А защо е толкова страшно да се назовават нещата с истинските им имена?
Секс не е страшно, срамно или не знам и аз какво толкова нещо, че да се замества с кекс и разни други форми и синоними.
Секс бе, хора, нещо естествено и нормално.

Бънди, теб те е страх, толкова много, че даже думата не смееш да напишеш Grinning

# 354
  • Обран бостан ;)
Ох, милата Аида.

Ами не сме толко' смели ние, дето не сме от ВИШОТО общество. Простено ни е на нас, низшите. Trollface

# 355
Ще отговоря на Бънди (който ми е симпатичен, поне колкото Аида;)))) с въпрос: а мъжете какво мислят за "такива" жени? М? Семейни, пък на разврат го ударили. Кажете и другите.

# 356
Какво мислят мъжете?
Тази скулптура в Монмартр е известна като "Минаващият през стена". Дютиъл, палав счетоводител, притежавал дарбата да минава през стени. Веднъж посетил омъжена дама и съпругът взел, че се върнал внезапно. Магията изчезнала и  любовчията останал завинаги уловен в стената.

Скулпторът е мъж, литературният герой е мъж, няма място за чудене какво мислят мъжете Simple Smile))

# 357
Якооо Simple Smile Тоест харесват (очаквано:))) Нэ уважават ли? Или хубаво, ама да не е тяхната жена Simple Smile

# 358
  • Далечният изток
Странни въпроси...
Аз уважавам хората заради това, което са като хора. Ама изобщо не ме интересува кой с кого и кога и къде си го слага, ма изобщо.
Един ме пита веднъж ама как така съм искала да ходя на концерт на един певец, ама той бил гей, кво има да го гледам и слушам. Та същата работа сега. Жените уважават ли мъже, които изневеряват, мъжете уважават ли жени, които изневеряват... Thinking

# 359
Тоест тъпи Grinning И наистина няма никакво значение?

Общи условия

Активация на акаунт