Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 006
  • 445
  •   1
Отговори
# 360
  • Далечният изток
Нямам представа. Мен наистина не ме интересува кой какви ги върши в чаршафите си.

# 361
  • Варна
Не знам какво точно те  интересува, случаи има всякакви - бях писала в някаква тема за случай, когато дамите от кръга, като разбраха за едната, че преди това е била любовницата и я бойкотираха. (схематично казано). Друг път, точно така, решаваш, че не ти е работа и се абстрахираш

# 362
Те щото само тъпите изневеряват.😂

# 363
Те щото само тъпите изневеряват.😂
Имах предвид въпросите ми, че са тъпи  Wink Явно само тъпите НЕ изневеряваме (засега;))), физически ...

# 364
Ален мак, зная по-добро място, където ще намериш отговор на това, което те вълнува. Книгите. Поне ще разбереш, че животът е шарен и непредвидим и правилни решения, валидни за всички, няма.

# 365
Ален мак, зная по-добро място, където ще намериш отговор на това, което те вълнува. Книгите. Поне ще разбереш, че животът е шарен и непредвидим и правилни решения, валидни за всички, няма.
Аз пък знам една книга, в която има отговори на всички въпроси. За простите даже я има и в резюме от 10 изречения, но явно и това е много.

# 366
...бях писала в някаква тема за случай, когато дамите от кръга, като разбраха за едната, че преди това е била любовницата и я бойкотираха.
Просто е заплаха за тях.
Ако разбереш, че някой в компанията е бил клептоман започваш по-често да си проверяваш тука ли е протмонето, тука ли ми е телефона...

# 367
Аз пък знам една книга, в която има отговори на всички въпроси. За простите даже я има и в резюме от 10 изречения, но явно и това е много.
Отишъл попа при кмета и му се оплакал:
- Някой ми е откраднал колелото. Какво да правя?
Кмета го посъветвал:
- В неделя извърти проповедта към десетте божи заповеди. Когато стигнеш седмо "не кради" се спри за малко и огледай хората. Който си наведе главата той го е откраднал.
В понеделник кмета вижда попа си кара колелото.
- Е, как е попе? Кой го беше откраднал?
- Не, бе! Аз като стигнах до шесто "не пожелавай жената на ближния" и се сетих къде съм го забравил…

Това, разбира се, е само виц.

# 368
  • На топло
Ще отговоря на Бънди (който ми е симпатичен, поне колкото Аида;)))) с въпрос: а мъжете какво мислят за "такива" жени? М? Семейни, пък на разврат го ударили. Кажете и другите.
Какво ти пука какво мислят другите ?
Изглежда, си затворена в нещастна  връзка и търсиш нови преживявания.
Влюбването в женкар няма да ти донесе никакво удовлетворение, даже напротив.
Всичко красиво е само в главата ти.

# 369
alen mak, аз изпитвам съжаление към тях - поведението им говори за слабоност, несигурност, нездравост.
Странното е, че обикновено партньорите им са хора с ценности и увереност - рядко се среща двама такива развратни да съберат и да си изневеряват взаимно.

# 370
  • Варна
...бях писала в някаква тема за случай, когато дамите от кръга, като разбраха за едната, че преди това е била любовницата и я бойкотираха.
Просто е заплаха за тях.
Ако разбереш, че някой в компанията е бил клептоман започваш по-често да си проверяваш тука ли е протмонето, тука ли ми е телефона...
Много вероятно, но така или инак, различно отношение. И не й е било хубаво на въпросната дама.

# 371
alen mak, аз изпитвам съжаление към тях - поведението им говори за слабоност, несигурност, нездравост.
Странното е, че обикновено партньорите им са хора с ценности и увереност - рядко се среща двама такива развратни да съберат и да си изневеряват взаимно.
Към женкарите ли?

# 372
  • София
Ален мак и Годзилата са един за друг!

# 373
  • Далечният изток
Точно - той с ценности, тя развратна Joy

# 374
Точно - той с ценности, тя развратна Joy
Grinning Grinning Grinning Смях се с глас половин минута, доброоо Wink))))

Общи условия

Активация на акаунт