Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 13 991
  • 445
  •   1
Отговори
Оказвате се влюбени в женкар, който също се е "заиграл" с вас, при това първи, при това без в началото да се афишира, че е семеен, то всички са семейни в ситуацията, но всеки има своята причина да е един или друг... Има ли смисъл (от продължение с него), как ще подходите, нито да си с, нито да не си, няма средно положение, малко напомня песента на U2 "With or without you". То важи за всяко неподходящо влюбване въпросът - какво прави човек, че да се отблъсне и да забрави? Важи ли, че "единственият начин да се отдадеш на изкушението е да му се отдадеш"? Или по-добре да бягаш докато/ако изобщо можеш? Много е мъчително.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 23:58 от alen mak

# 1
  • София
Не, не е вярно. Има и друга поговорка - това, че можеш да устоиш на Дявола, не значи да движиш с него.

# 2
Чета само заглавието и казвам-Не!!!
Сама си казваш мъж женкар защо ти е да страдаш ? Е това вече не го разбирам,да знаеш ,че не е това което би искала ама пак да се двоумишда или не . Ами не,не
Редактирам се,че сега виждам че си семейна.
Тук вече какво да кажа ,жена със семейсто ...къде си тръгналa

# 3
Ако ти пука за семейството ти и държиш да останеш със съпруга си не прави глупости.
Това влюбване е, защото ти е обърнал малко внимание,  но ти сама осъзнаваш, че е само да те мине и утре ще хвръкне на друго цветенце.
А ти ще си унижена, наранена и с разбито семейство.
Не се поддавай, а разнообрази семейния живот с излизания, пътувания, секс за да не търсиш тези неща навън

# 4
Така е, но чуденето е няма ли и друг вариант? При по-широко скроени хора: всеки си постига своето (близост/секс, не е казано еднодневка, може след това да се запази нещо, някаква близост, уважение, вид приятелство, и аз не знам). При интелигентни хора нима е всичко сведено само до "минаването"? Много, много трудно да се устои (при определени обстоятелства)...

# 5
    • Melmak
    Като чуя женкар и ми е ясно, далеч от такива!

Ако си търсиш забежка, разбирам, рисковете вероятно си ги знаеш - да те хванат в изневяра, полово предавани болести, емоционално нараняване и т.н.

# 6
    Като чуя женкар и ми е ясно, далеч от такива!

Ако си търсиш забежка, разбирам, рисковете вероятно си ги знаеш - да те хванат в изневяра, полово предавани болести, емоционално нараняване и т.н.
    Да кажа - напълно съгласна, човек знае много, но никога не казвай "никога", не знае какво ще му се поднесе от съдбата. Този е много интелигентен и омаен, ужасен изкусител, направо дявол, склонен си да му оправдаеш игрите в компенсация на целия чар и обаяние, и интелект.

# 7
    • София
    Чак пък.
    И аз съм имала сексуално влечение към женкари по различни причини, но като видиш как де въртят след всяка фуста, не ти ли се изпарява първичното желание? Поне при мен винаги е работило безотказно

# 8
    Чак пък.
    И аз съм имала сексуално влечение към женкари по различни причини, но като видиш как де въртят след всяка фуста, не ти ли се изпарява първичното желание? Поне при мен винаги е работило безотказно
    Точно така, отблъскващо е. Както и пробойните в поведението - личат заучени и често повтаряни фрази и комплименти, и липса на задълбочен интерес, но после пак ти заговаря с неговото мяу-мяу и ето че пак си в капана, уж лежерно и ненадейно...

# 9
    • Melmak
    Виж сега, излизала съм с хора, които имат сериозни връзки и сме били просто за секс, излизала съм с по-големи от мен (значително) и супер интелигентни и сме се кефили и какво ли не. Като имам човек до себе си, мен ме е грижа за него. Най-малкото аз на него съм се врекла във вярност.
    Нямам и нужда.

Може да излизаш с обвързани, ама това освен забавление не носи нищо. Но тип женкар само като чуя… лошо ми става. Моя близка не може да се отърве от един такъв и от нон стоп гинеколози.

# 10
    Alen mak мисля, че искаш да ти кажем
    "Да, направи го, супер ще си изкарате"
    Имах приятелка точно това ми каза.Беше хубав съвет,  но нямах какво да губя.Бях на 21, свободна и наивна.
    Ти звучиш като умно момиче.
    Какво риятелство и близост очакваш след като направите мръсотия зад гърба на най-близките ви, само ще ти тежи на съвестта.
    Помисли какво печелиш и какво може ще изгубиш

# 11
    • София
    Чак пък.
    Точно така, отблъскващо е. Както и пробойните в поведението - личат заучени и често повтаряни фрази и комплименти, и липса на задълбочен интерес, но после пак ти заговаря с неговото мяу-мяу и ето че пак си в капана, уж лежерно и ненадейно...
    Ти вече си решила да действаш. Така ли е?

И какво значи в капана? Не си в капана, докато не легнеш с него.

# 12
    Чак пък.
    Ти вече си решила да действаш. Така ли е?
    О, да, решавам всеки път различно. А ми се иска вече да се спре...

# 13
    • Paris, France
    Ти си семейна, но имаш проблем с това, че мъжът е женкар. Хахаха. Хиля се с глас.

Имала съм връзки с женкари и бяха много хубави и най-важното - приключиха без драми. Готиното на женкарите е, че бързо минават към следващия обект на желание и не се вкопчват.

Влюбила си се, добре. Щом си семейна, вероятно и в мъжа ти си се влюбила някога. Вече няма тръпка явно. Обичаш ли мъже ти? Доволна ли си от живота с него?

Сигурна ли си, че си влюбена? Някои жени правят преместване на чувства когато нещата с партньора им не вървят и не са щастливи. Изглежда ми като да търсиш спасител.

На твое място бих се замислила за раздяла и развод със сегашния. После каквото сабя покаже.

Аз не бих се отдала на изкушения докато съм женена. Бих се развела за да не изневерявам и тогава бих развратничила с женкари или каквито харесам.

Пишеш за влюбване в неподходящ. Неподходящ за какво? За сериозна връзка? Този филм вече си го играла и може сериозните връзки да не са за тебе изобщо. Никой не избира в кого да се влюби. Щом си се влюбила, значи е подходящ за поне един тек.

# 14
    Защо смятате,че трябва да афишира семейния си статус?
    Вие сте омъжена,не би трябвало да ви интересува.
    Свободните жени се притесняват от женкари,такива които искат сериозно обвързване. Вие поради каква причина сте се завайкали?
    Интелигентността не се свежда до заучени флиртаджийски фрази.

Общи условия

Активация на акаунт