Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 524
  • 445
  •   1
Отговори
# 195
Абуто, много си точен. 😀
Не е свалка.....

# 196
  • Далечният изток
Е, не може мъж да каже, че има грозни жени.... Angry

# 197
Всичко става, стига и двамата участници да го искат достатъчно и да не робуват на клишета Simple Smile На моменти се ходи по доста тънък лед и - бих казала - не е за всеки.
Иначе - прекалено е лично и доооста смахнато за разказване.
Ако обаче наистина имаш проблем, чувстваш се зле и мога да помогна, мога да ти пиша. Ако е за забава и сеир - по-скоро - не.
Благодаря ти. Опитах да ти пиша на лични, но не ми излизат твоите. Може ли ти да пробваш?

# 198
  • На топло
Имам такъв опит. Историята на моменти е толкова невероятна, че ме кара да се замислям за сродни души и кармични връзки, а въобще не си падам по тия неща. При нас е приятелство, вече дългогодишно и много ценно за двете страни. Изисква доста дисциплина. Не трябва да е мъчително, обаче. Ако е мъчително - не знам.
И защо сродните души не сте заедно? Какво налага да се криете и баламосвате взаимно?
Ах дисциплина 😆
Не се заяждам, просто ми е интересно.

# 199
Имам такъв опит. Историята на моменти е толкова невероятна, че ме кара да се замислям за сродни души и кармични връзки, а въобще не си падам по тия неща. При нас е приятелство, вече дългогодишно и много ценно за двете страни. Изисква доста дисциплина. Не трябва да е мъчително, обаче. Ако е мъчително - не знам.
Разкажи повече, тук се твърдеше, че не става (приятелство с почитател на женската плът)...

Aма защо така - само плът? Ние и душите на жените им харесваме. Даже независимо от образованието Wink

# 200
В какъв смисъл "не сме заедно"? Споделяме доста неща, подкрепяме се, забавляваме се. Oт кога дефиницията за приятелство изисква хората да са "заедно". Не се нито крием, нито баламосваме, така че няма как да отговоря на въпроса какво го налага - нищо не го налага и не се и случва.
Присмехът на "дисциплина" е по-скоро заяждане, отколкото искрен интерес.

# 201
  • На топло
В какъв смисъл "не сме заедно"? Споделяме доста неща, подкрепяме се, забавляваме се. Oт кога дефиницията за приятелство изисква хората да са "заедно". Не се нито крием, нито баламосваме, така че няма как да отговоря на въпроса какво го налага - нищо не го налага и не се и случва.
Присмехът на "дисциплина" е по-скоро заяждане, отколкото искрен интерес.
Ако полвинките ви са съгласни, участват във вашите срещи и не се криете от тях, значи това е съвсем различен случай от "влюбена съм в женкар, но искам той да ми е само приятел, защото...незнам си какво...."

# 202
Е, не може мъж да каже, че има грозни жени.... Angry
Добре, поправям се и се извинявам.
Той е женкар, но тя не е "негов тип" жена. Или му е сестра, братовчедка или баба комшийка.

# 203
Ако полвинките ви са съгласни, участват във вашите срещи и не се криете от тях, значи това е съвсем различен случай от "влюбена съм в женкар, но искам той да ми е само приятел, защото...незнам си какво...."
Не ми е хрумвало да питам половинката си дали е съгласен с приятелствата ми, нито пък той ме е питал за своите. Не бих била "половинка" с човек, който има претенции относно пиятелите ми, както и аз нямам претенции към неговите. Всеки е свободен да избира половинката, приятелите, как да си прекарва свободното време и т.н.

# 204
Разкажи повече, тук се твърдеше, че не става (приятелство с почитател на женската плът)...

Aма защо така - само плът? Ние и душите на жените им харесваме. Даже независимо от образованието Wink
Това пък за образованието какво значи?

# 205
Всъщност, те вариантите не са безкрайно много. Когато се срещнат двама души, които вече са семейни и са си избрали както го наричате "половинки", с които да споделят живота си. Обаче се окажат ценни един за друг, искат да имат някакъв нормален контакт и общуване, какво точно да направят? Не искат да си развалят семействата. Не искат обаче и да загубят общуването помежду си. Ако станат любовници е именно "криене и баламосване" и колко време може да продължи? Тъп вариант. Иначе сме били влюбени взаимно и какво? За малко секс да замине и всякаква нормална възможност за кантакт, а евентуално и някое и друго семейство - не става, не е вариант за нас.

# 206
Кво значи? Може да съм объркал темите, ама тук някъде четох, че мъж ако няма вишу, и за кол на домати не става.
Та реших да уверя целокупното бгмамство, че ний не държим толкоз на тез неща у жената. А за другите (неща) имаме по-отворени разбирания. Simple Smile
 Има една песен на Висоцки по този повод, ама ще пусна линк по-нататък, да не сецна дискусията.

# 207
Всъщност, те вариантите не са безкрайно много. Когато се срещнат двама души, които вече са семейни и са си избрали както го наричате "половинки", с които да споделят живота си. Обаче се окажат ценни един за друг, искат да имат някакъв нормален контакт и общуване, какво точно да направят? Не искат да си развалят семействата. Не искат обаче и да загубят общуването помежду си. Ако станат любовници е именно "криене и баламосване" и колко време може да продължи? Тъп вариант. Иначе сме били влюбени взаимно и какво? За малко секс да замине и всякаква нормална възможност за кантакт, а евентуално и някое и друго семейство - не става, не е вариант за нас.
Защо сексът да е пречка за нормалното общуване след това? Наистина не съм наясно, но все си мисля, че варианти има всякакви.

Bowerick, объркал си. Тук само това не се беше засягало. Висше или не - все тая. Ама с висок социален статус по-добре, не ли?

# 208
  • На топло
Вие не се криете, само пишете анонимно.
Концепцията е много възвишена и благородна, завиждам ви.

# 209
Това със статуса е толкова субективно, че трудно може повече.
От мъжка гледна точка мога да кажа, че лесно и приятно се общува с жена с реална самооценка. А как се преценява дали е реална, ако не си в същата среда с жената и нямаш наблюдения? Пребиваването в определен тип среда (обществена) пък наричаме статус. Излиза, че ако е различен статуса на жената - висок или нисък, ние не можем да си съставим реално мнение за нея. Което може да се окаже доста травматизиращо преживяване Simple Smile Simple Smile
То ясно, че всеки гледа да се докопа до по-горно от собственото си ниво, еволюция му казват, ама критериите за "статус" по някои местообитания Wink са доста, ъ-ъ-ъ, компромисни. България е едно от тях. Млади, умни, образовани и красиви Wink жени търсят подобни мъже, пък статуса на нискочелите борци е по-висок. И сега кво праим?

Общи условия

Активация на акаунт