Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 486
  • 445
  •   1
Отговори
# 270
Мерси съм за такава уникалност и широкоскроеност. Чудя се, колко широко скроени щяхте да сте анонимната и аления мак, ако вместо вас, мъжете ви бяха тези с приятелките.

# 271
  • Далечният изток
Този приятел от над 15 години съм сигурна, че няма да ти прости, ако му се удаде възможност. Та тия всичките фантасмагории за голямото приятелство и дисциплина са само в твоята глава, анонимна. Ако всичко това, което пишеш, е така, както го пишеш, все някой ден ще си изконсумирате "приятелството". Освен ако, както вече коментирахме, тези отношения не са само в твоята глава, а човекът да няма никаква идея, че ти си влюбена в него.

# 272
То това е по-зле от турски или индийски сериал. Уникалност, чувства, широкоскроеност и всякакви такива глупости.

# 273
Ти остави това, но една семейна жена да се влюби и да не прекрати отношенията с чуждия човек. Няма на този свят причина да са повече от познати.
Обогатявала се, някакви широкоскроености?
Ами не. Има семейство и всички останали.
Нормално чувство за принадлежност.
Когато имаш семейство и знаеш кой си, няма нужда от дисциплини, просто прекратяват отношения, които не се вписват.
Чиста работа.

# 274
Не, че не съм го знаел, но признавам, не преставам да се учудвам от факта, че има хора, чийто живот преминава под диктата на чувство за принадлежност. Което върви неразделно с чувство на притежание.
На всичко отгоре се опитват да се оправдават, обвивайки всичко това с фалшивия воал на въображаема групова или даже социална отговорност.

# 275
Ако много те желае един мъж, няма не искам, няма недей, става злодей.
Като философ ти го казвам.
Пък ти си мисли, че си уникална.
По-скоро не те желае достатъчно и го устройват отношенията ви по ръба.
Удоволствието е в очакването.

# 276
Женкарят е като прахосмукачката. Обикновенно гледа да си набута щепсела в най-близкия контакт. Ако всички контакти наоколо са заети, опъва се малко кабела и в съседната стая. На щепсела много не му пука контакта черен ли е, бял ли е. Важното е да има две дупки и да не издумка някой бушон точно когато е най-якото засмукване. Но вътрешанта му красота е като торбата боклук.
Опитвам се да го обясня така, че да стане ясно за колегите електротехници.
Колежките още на "замукването" спряха да четат.

# 277
  • Paris, France
Мерси съм за такава уникалност и широкоскроеност. Чудя се, колко широко скроени щяхте да сте анонимната и аления мак, ако вместо вас, мъжете ви бяха тези с приятелките.

Обикновено хората третиране околните така, както бихме искали да ни третират нас.

Имам неизживяна любов и много страдах цяло десетилетие. Затова съм толерантна към всяка любов, която сполети хората и мисля, че трябва да се изживее. Ако мъжът ми срещне жена и се влюби - нека да си изживеят любовта! Даже бих поела повече от битовизмите за да може да се вижда по-често с нея. Ако пожелае да се разведем и да заживее с нея - прав му път и дано да е щастлив! Предпочитам да знам, че е щастлив с друга, отколкото спихнат с мене и да се чуди как да лъже за да ходи да се гледа с приятелки.

В това отношение французите са супер земни и разбрани и това ми харесва.

# 278
Женкарят е като прахосмукачката. Обикновенно гледа да си набута щепсела в най-близкия контакт. Ако всички контакти наоколо са заети, опъва се малко кабела и в съседната стая. На щепсела много не му пука контакта черен ли е, бял ли е. Важното е да има две дупки и да не издумка някой бушон точно когато е най-якото засмукване. Но вътрешанта му красота е като торбата боклук.

УжасТ.
Напълно в противоречие с човешки разбирания и т.н. Доста крайно. Но с доза истина. И все пак - има и такива, които наистина могат да включат "щепсела" във мсяка "мрежа", защо да го правят в "съседната стая", по дяволите??? Нищо не разбирам (от женкари).

# 279
Няма такива, които да могат да си включат щепсела във всяка мрежа. Има контакти, които са вече с други щепсели или изискване за мрежата. Тогава щепсела трябва да си създаде неудобството да се поопъне до по-далече и да се включи в някой не толкова предпочитан/често ползван от другите щепсели контакт.
(друг поглед върху казаното от Абуто)

# 280
Семейство, в което не си щастлив, че принадлежиш и притежаващ...
Сега за се чудим как да налагаме отрицателен знак на понятията, за да се изкараме някакви много над нещата, не се получава.
Наистина има много щастливи семейства, където никой не се замисля дали семейството му е важно, или хормоналния фон.
А да се обличат елементарни страсти в красиви думички  - това не променя нищо.

# 281
Семейство, в което не си щастлив, че принадлежиш и притежаващ...
Сега за се чудим как да налагаме отрицателен знак на понятията, за да се изкараме някакви много над нещата, не се получава.
Наистина има много щастливи семейства, където никой не се замисля дали семейството му е важно, или хормоналния фон.
А да се обличат елементарни страсти в красиви думички  - това не променя нищо.
Елементарни, ама екзистенциални. Не ги омаловажавайте.

# 282
  • Paris, France

В контакт с две дупки английски щепсел не мож навря. Повечето щепсели в света не влизат в повечето контакти. Дебелината, формата и дължината на прътовете не винаги пасват на размерите на дупките в контактите. Трябват адаптори, трансформатори. Трябва и ток да тече в мрежата. Я си представи, че някой не си е платил тока и го клъцнали! Набутваш, включваш и никакво засмукване.

В нашата прахосмукачка торба с боклук няма. Едната даже е с батерии, та си работи самостоятелно и не и е нужен контакт непрекъснато.

Екстра си е женкарят. Ако не беше, нямаше да е женкар. Трябва да има всякакви хора.

# 283
Женкарите често се чувстват предизвикани и всмукват към жени, които не им хващат на номерата. Това ги държи живи. Да завладеят недостъпното.

# 284
  • Далечният изток
Екзистенциални страсти.... Леле леле лелеее.
Важното е да мятаме купешки приказки и да изглеждаме много умни, разумни и интелигентни...

Общи условия

Активация на акаунт