Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 480
  • 445
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Този приятел от над 15 години съм сигурна, че няма да ти прости, ако му се удаде възможност. Та тия всичките фантасмагории за голямото приятелство и
А защо трябва да ѝ прости?

Поне за мен приятелството никога не е имало измерения да приемаш другия за безполов. Това, че ти се е случвало да го погледнеш като сексуален обект, не пречи да може да разчита на теб в трудни моменти, да му дадеш съвет за житейска ситуация, да те е грижа за добруването му.

# 286
  • Далечният изток
Не знам дали трябва или не трябва. Казах го в смисъл, че ако му се удаде възможност, ще забрави дисциплината и нейните принципи и ще прави секс с нея. Говоря принципно, че колкото и да счита един мъж за приятел, той със сигурност иска да прави секс с  "приятелката си". Както и тя с него, колкото и да се прави на дисциплинирана.

# 287
Да допълня Невена - различните мрежи работят и на различна честота, не само на различно напрежение. Та даже и да има адаптори, по-чувствителните уреди Wink все пак прегарят.
-----------------
А какво се чудите вие, не мога да знам със сигурност. Аз лично не се чудя, както и не се стремя да омаловажавам чуждо различно мнение чрез оплюване и ad hominem (красива думичка на латински) нападки.
Все пак сме в някаква платформа наречена форум - тоест обмяна на мнения. Интересува ме чуждото мнение, особено ако е подкрепено от разумни аргументи, но не и нападки на общо основание, "по принцип", просто защото мнението на опонента (моето в случая) противоречи на традиционния "правилен" нечий мироглед .
Няма да се уморя да повтарям - вашите ценности не са мои ценности. И няма да станат, въпреки неистовото желание, даже в такъв незначителен форум, да се наложи "правилномислието".
Подкрепете позицията си с аргументи, но логически, не емоционални, и обещавам да размисля над тях.
От вас даже това не искам, всъщност нищо не искам, просто вмятам, че Матросовското повтаряне на отдавна оборени доводи (поради емоционалната им натура) може да предизвика единствено отегчение, на турски - байгън. Отегчението е враг на приятната комуникация Wink

# 288
  • Далечният изток
С теб пък кой се занимава?! Thinking

# 289
С теб пък кой се занимава?! Thinking

Е, хайде стига, това беше грубо. Аз му ценя мненията. Тук мъжете са малцинство и трябва да ги пазим Simple Smile На Al също му харесвам попадения Simple Smile Без хейт! Продължавайте, момчета! Умно звучите Simple Smile

# 290
Ох, малко си нова.
Пази, пази.
Ще топли в самотните нощи.Wink

# 291
Мислех (явно съм се заблуждавал), че никой с никого не се занимава тук, просто си пишем, споделяме, помагаме с ценни съвети и акъл Simple Smile И аз, както имам много такива (от последните) смятах, че съм от помощ за целокупната бгмама.
Теоретична помощ, естествено Trollface

# 292
  • Далечният изток
Мислех (явно съм се заблуждавал), че никой с никого не се занимава тук, просто си пишем, споделяме, помагаме с ценни съвети и акъл Simple Smile И аз, както имам много такива (от последните) смятах, че съм от помощ за целокупната бгмама.
Теоретична помощ, естествено Trollface
Към кого беше насочено предишното ти мнение?

# 293
Ама чакай сега, ти поне 5 пъти спомена, че ходиш по тънък лед... Как да го разбираме, освен "искам, ама не смея, щото последиците няма да ми харесат"?!

Може и така да се каже, да Simple Smile
Само че аз обичам да опростявам нещата: "искам, ама не смея, защото имам_някакъв_по-голям_приоритет" = "не искам" и точка.
А не: днес искам; утре не искам; какво би било, ако беше така, а ако беше иначе; ама той защо, аз защо ... нали разбираш. Щот се зацикля много лошо в това - играли сме го, не ни харесва и сме избрали друго.

BasilA, не е просто опит, факт е. Иначе да, бомба със закъснител е, избухвала е ненадейно вече и сме видяли, че по тоя път се стига до задънена улица, затова сме избрали другия. Другият вариант е този човек да излезе напълно от живота ти (питай r22 колко успява да излезе), и това сме пробвали - не става.
Изневяра не означава непременно да си легнеш с някой, има и други видове изневери- ментални, емоционални, които даже са много по-ужасни и сериозни от това, просто да правиш секс с някой. Това е даже много по-подло, отколкото да си легнеш с някой за едното.. Щото за второто се иска и малко смелост и риск, а другото е "безплатно".

# 294
  • Обран бостан ;)
Аз пък започнах да вярвам на анонимната.

Даже ще споделя за една моя, повече от 40 годишна, изцяло платонична връзка.
Казва се Моника. Видях я в едно кино преди повече от 40 години. Оттогава не мога да спра да мисля за нея, но с пръст не съм я докосвал, само с очи.

Ей на, олекна ми. Wink

# 295
Бъзикаш се, но е напълно възможно. Човек трябва малко да се запознае (отдалеч) що е промискуитет и сам става от привържениците на Платон Grinning Да не се чудят някои що така (само) приятели с тоя и оня искаме.

# 296
  • Обран бостан ;)
Не се гъбаркам бе. Моника се казваше. Белучи май и беше фамилията. Wink

# 297
Да не е същата? Познавам я май. Всъщност дали не бях аз Wink

# 298
  • Обран бостан ;)
Оооо, Мони.

Ей така те помня Wink
Скрит текст:

# 299

Тя преди повече от 40 години не е участвала във филми, че да я видиш на кино.

Общи условия

Активация на акаунт