🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 458
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 105
Малко странично, но само за мен ли е супер безумно, че играчите могат да си публикуват снимки едни с други, извън играта, докато още тече сезона. Аз не им следя социалните мрежи, даже не слушам и подкасти, понеже съдържанието и без това е повече като време. Обаче, много непрофесионално ми се струва. Има далеч по-големи безобразия в това отношение като кастването на хората, монтаж на промотата и т.н, но това също за мен е недопуситмо. Във форматите, които следя, като Сървайвър САЩ и Австралия, играчите постват само снимки от минали епизоди на острова и нямат право да показват такива извън играта, за да не се тълкува като спойлър по един или друг начин. Даже помня как, мисля че беше в сезон 45, фенове много питаха Дий и Остин, дали са заедно и те бяха отговорили, че няма как да коментират, докато тече сезона, както и че нямат право да постват снимки, което е правилния подход.

# 106
  • София
За съжаление сме много далеч от този професионализъм.
Онези там нямат стигане. Никога.
Със сигурност аз ако бях продуцент за спойлер трудно щеше да се чуе на всички нива. Щях да наложа драконовски договори и страшни глоби и при най-малкото нарушение. Който иска да заповяда. Желаещи винаги ще има. Не се плаша, че ще отблъсна хора.

Могат да публикиват снимки и от настоящия сезон, но за минали неща и примерно да коментират в минало-бешело време.
И без да се изпускат занапред. Естествено, ще има и мониторинг на всеки пост или участие/подкаст.

# 107
  • София
Със сигурност аз ако бях продуцент за спойлер трудно щеше да се чуе на всички нива. Щях да наложа драконовски договори и страшни глоби и при най-малкото нарушение. Който иска да заповяда. Желаещи винаги ще има. Не се плаша, че ще отблъсна хора.
Много се надценяваш, както и подценяваш изобретателността на "тъмната" страна търсачите на спойлери Joy
Няма никакъв шанс да се предотврати теча на информация, по скоро въпросът е как тези течове да бъдат контролирани така че да са в интерес на самото предаване. Защото признай си, малко правилни "изпуснати" кадри и/или реплики могат да вдигнат интереса към предаването. Ето пресен пример със "спойлерите" на НН: тук цял сезон се нищи кой е кой от тези уж "непрофесионално изпуснати" спойлери. Има хора които следят епизодите най-вече за да видят дали са ги познали от първия път

# 108
О! Туку що видях вариант Миро да е финалист дори с неговата заявка. Ако има социален избор да се гласува за него.

# 109
Няма как, според мен, да се ограничат изцяло спойлърите. При толкова играчи, екип, близки на участниците и т.н.. Който много иска, ще си набави информация. Така е дори при най-големите формати и не може да се иска продукцията да се справи. Това, което е задължително да се свърши и не е много трудно, са няколко лесни стъпки. Забраняваш на играчите да постват снимки с други, докато върви формата, като това трябва да важи и за близките им. Много внимаваш като екип какво говориш и публикуваш, за да не се издаде нещо важно. Следиш промотата на епизодите да не издават какво ще се случи. Тук има лек напредък, спрямо началото, където буквално показваха кой ще играе игри, кой е със златна гривна и т.н., което ме отказа да ги следя. Тези стъпки не са трудни за постигане и се иска малко желание, професионализъм и поглед към детайла.

По време на последния Сървайвър (не броя ГМО-то на турците), също имаше подобни груби безобразия. Даже в началото на сезона, бяха показали снимка на Джулиана със символ на обединеното племе. Промотата им редовно спойлваха кой печели имунитет и т.н. И няма да забравя как в Надкаст гостуваше някакъв ТВ редактор, който нямаше общо с предаването в момента. Той обясняваше как не можело тези неща да се изчистят, щото били малък екип, което просто е несериозно оправдание.

# 110
О! Туку що видях вариант Миро да е финалист дори с неговата заявка. Ако има социален избор да се гласува за него.

Успехът на този вариант много ще зависи от кой ще упражнява глас и срещу кой ще се изправи, дори и за Миро.

3) От тези, които са останали има гласуване, като вотът е положителен - Кой участник заслужава най-много да стане победител. Тук социалната игра ще е много важна.

Нещо изпуснах математиката, колко човека ще могат да гласуват, тези които са останали само и не са първи и втори или всички участници до момента пък макар и отпаднали вече?

# 111
  • София
Само тези, които ще са останали в играта във финалния и етап. Simple Smile

# 112
Я да видим какви сме тук по DND системата https://www.idrlabs.com/moral-alignment/test.php
Аз съм Neutral Good

Одри, благодаря за линка! Много обичам да си правя такива тестчета.

Аз излязох Lawful Good, скучнярка и половина. Joy
Ако има 5 човека, които трябва да гласуват кой да е последния финалист - Миро или Венци, много се чудя кой от двамата ще събере повече гласове. Естествено, зависи и кои ще са хората, но предполагам, че Венци ще обере позитивния вот.

# 113
За мен лично така пък още по-малко шансове има, но да видим.

Дори и при едно гласуване, щом се определя като бушон през цялото предаване на всеослушание, мисля че и самите участници не го виждат като претендент, а малко като "не подкрепям никой" .

Чакам с нетърпение.

# 114
Кой е най-харесвания участик? Аз мисля, че Венци. За него досега не съм видяла хейт освен да говори по-малко, но това беше в началото.

# 115
# 116
  • София
И аз съм Neutral Good. Simple Smile
Георги съвсем изпадна май от претендентите за финална тройка. Никой не би гласувал за него.

# 117
Аз пък съм true neutral
Финал без Георги ще е загуба за мен.  Няма такъв хахавел Joy

# 118
  • България
Аз съм Lawful Good. Това как се отнася към Островът? (питам най-добронамерено)

Според мен Венци ще хване вотът на участниците - лагер 1 го харесват, Георги беше в коалиция с него, лагер 3 го обожават. Ако Венци е най-богат то Бистра ще хване вотът на участниците.

# 119
Я да видим какви сме тук по DND системата https://www.idrlabs.com/moral-alignment/test.php
Аз съм Neutral Good

Одри, благодаря за линка! Много обичам да си правя такива тестчета.

Аз излязох Lawful Good, скучнярка и половина. Joy

И аз!   64.2% good, 43.3% lawful

Общи условия

Активация на акаунт