🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 510
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 210
Ще ме умори от смях този Георги. 🤣

# 211
Хахахаха
Каквото ще да става, важното, че кокосът Киро си спи на мястото до Жорката 😂

# 212
  • България
Много скучен епизод. Митов тотално не знае къде се намира, мозъкът му се е разтопил някъде в първите дни и се разнася на плажа.
Ати е свръх високомерен и вече взе да обижда останалите участници, Ванеса се справи по-добре на пъзел от Бистра и не е за подценяване.
Дзами и Георги нареджаха толкова зле на логика, че Дзами остана без превозно средство, а се наложи на Георги статиста Митов да му реди пъзела.
Топ момент от епизода: Мая отиде на разузнавателна мисия с тениска на Спондж Боб.

Съчувствам на Мая.

Останалото беше пълен блудкеш.

Утре Дзами явно ще стопи пъзела на Митов преди битката и ще му убие съвсем духа.

# 213
Виктор Митов си е заслужил нулевия едит. Това да си толкова неориентиран, че с един безсмислен ход, да ядосаш всички на острова и да прецакаш целия си лагер, е огромен талант. Как може да разкажеш случката с храната на конкуренцията и да им дадеш да направят интрига, или да ползват информацията, просто не знам. Освен това, тръгна да прави някакви плахи опити да го вземат, което няма да стане. И сега, никой не го харесва.

Все по-скучни са нещата в тоя сезон. Лагер 3 имат пълен контрол, нареждат си нещата и другите просто оцеляват. Не е интересно цялото нещо, но ако не се изпокарат, няма и да се промени. Миро си взе играта с огромна лекота. Ходът на Берке да се връща за малко при Вера, уж да и помага и накрая пак да си завърши играта, беше адски лицемерен. Или и помагаш до край и оставаш ти на елиминация, ако си решил, или не го правиш. Супер снизходително беше и на мен би ми било обидно да ми показват, че дори с помощ, пак съм последен.

Митов взе че би и май обрече Вера да си ходи. Тя ми е любимия останал играч и ако напусне, което е почти сигурно, съвсем ще ми е безразличен края на играта. На база на едита, не виждам как тя би останала, освен ако завършека на Георги не е, той да се докаже като мега морален и да реши, че му е време да си ходи. Все пак, не ми се вярва. Не виждам и кой би решил да я спаси от лагер 1.

# 214
  • Другата България
Гошо и мУшмУроците, епизод пореден!
Аналогията с кокос на Киро е топ.
То, и за тренера така.....

“Две черни пантери“
Като изтърси нещо такова Саното, и припадВам.

# 215
Не знаех, че детенцето на Мая е със заболяване и ми стана много мъчно. В най-тежките случаи тези деца не живеят много дълго. Нейното е имало късмета все пак да не е в тежка форма, но не мога да си представя болката да гледаш детето си да страда и да не можеш да му помогнеш.
Сега по-добре разбирам лежерността и спокойствието и. От какво толкова да се уплаши жена, която носи товар като нейния.

# 216
Минава ми през ума, че са вкарали Миро заради това, че тати не е успял да влезе, да го замести и да заведе Ати на финал.
Не си само ти, мен същото ми беше хрумнало още преди няколко седмици и постоянните намеци за Миро че играел за Бистра от страна на продукцията, само засилваха тези ми съмнения
И аз съм си го мислила.

# 217
  • София
След миналия ковер, който си наричах "Диана и шушляците", номинирам лого от Мери за тази седмица:
Гошо и мУшмУроците.
(Алек - ако се появи в игра - ще е от сряда нататък. Тъй че Гошката - и да отпадне, почти си мисля, че Ще, трябва да влезе във фолклора на темите и с подредените кокоси.)

# 218
  • Другата България
То думата е мушмурок, но аз нарочно, по-нагледно ми е така. Blush
Не мисля, че Гошо ще отпадне от Верчето, все пак съм заложила на него за финал, ама-ха.
По-скоро дали някой няма да спаси Верчето....

# 219
Не знам, то остана ли кой да я спасява нея? Митов?

# 220
А женските кокоси си имаха и коса Joy

# 221
Моля оценете епизод 41 понеделник

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 222
Не знам, то остана ли кой да я спасява нея? Митов?
Ми ако Дзами заплаши Митов с бой..

# 223
Доста забавен епизод с най-сложната игра до момента и почти без пълнежи:

- Не е същото, когато епизодът започва без рИване. Зрителите са гладни...

- Тогава ще започнем с първа тренировка на Сашко за сезона. Спирал да се пази вече и показва добре приктитите досега мускули. Бистра го гледа с поглед "Тоа нЕма изкара един рунд на нищо срещу мен.."

- Следва урок по изометрия за Венченцо Халхаберо от Татьовото. Вместо да питат царицата, те се мъчат сами...

- Дзами сънува, че и той получава ефирно време с писмо в бутилка от КГБ. Айде, малко по-сериозно...

- Гошката разчиства бавния лагер от...енергии(?!)....с греблото...Да беше разчистил туристите навреме просто.

- Миро контрира поговорката "Утрото е по-мъдро от вечерта" с "На баба ти 'фърчилото".

- Монолог на бат Жо за някакви енергии, менергии, усещания и подсещания, както и за много други интересни неща, които никой не запомня.

- Стратег номер 2 на сезона бистри 10 вида стратегии. Миро е абсолютно съгласен с всички тях и решава да избере 11та опция, която няма нищо общо.

- Отбор 3 се точат да изпразнят на Берекета каскета и да му нащипят имането.

- Митов решава, че е страхотна идея да го играе пак амбасадор, но този път в отбор 3.

- По някаква причина не се приемат залози за нокаут от Бистра в първите 10 секунди от посещението му.

- Щяло да има логика и пъзел в играта. Явно Халхаберо пак ще търка пейката.

- Бат Жо хваща златната рибка. Виждал символика и тя е , че ще изконсумира 15г протеин. Забравя, че има три желания...Толкова си може явно.

- Бързи 10 минути соло екзистенциални безмислици . Пише 10, усещат се като 100. Край няма тая мъка.

- Бат Вени Гипса почва да му се втечнява киреча и дръпва лекция на Татьовото, че се е насрал да не би да го мине по гривни. Отбор Миро и Ати крякат в синхрон, че няма такова нещо.

- Островната математика пак удря в отбор 3 - нямало значение срещу кого играеш, винаги било 50 на 50. Ту партс явно.

- Елементарна манипулацийка от отбор Миро към Венцичка, защо не трябва да играе, която най-вероятно ще мине с лекота.

- Небрежно изпускане на Мая, че на финала имало 3 места и било все тая кой, с колко гривни ще е там. Ех, най-накрая едно риалити, в което няма уговорки за финала.

- Синхрон на Сашето, че Халхаберо не разбирал нищо....Отново...

- Митов на лов за ефирно време и евентуални шамари от Бистра в отбор 3. Искал да се мести там. Всички размитат за него.

- Освен бат Вени, всички други се чудят кой е този човек, по дяволите...

- Уникална демонстрация на социални умения от Виксата. Мая е впечатлена. Обявява го за калинка...Идея си няма , колко е права...

- Все пак някак си се стига до темата за трансфера, но именно бат Вени показва, че не желае негово копие там и схемата пропада. Язък.

- Всичко това се случва в перфектна риалити сцена, където на никой не му е криндж и всеки се чувства на върха на комфорта.

- В крайна сметка никой от отбор 3 не е разбрал , какво прави това момче при тях и кой е всъщност...Приемат варианта, че е било някой от съседния Сървайвър, който е объркал острова просто.

- Лагер 1 в екстаз от посещението на Митов при отбор 3 и разкритията, които е направил за тях. Гогов и Дзами си спретват бърз кютек, за кой да го обеси пръв на някоя палма.

- Гошката пресъздава своите бивши сълагерници, като надписва кокоси с техните имена. Учудващо, повечето от тях го докарват 1към1 на присъствие и контент за предаването. Все едно не са си ходили...

- Първото лагерче е изтипосано почти цялото на таблото. Мирцата им обяснява добронамерено, защо всеки един от тях е там. Едва ли не за тяхно добро. Всички му вярват, естествено.

- И бат Жо обявява, че не играел за гривни вече, ами само за оцеляване. И тук единодушно всички вярват.

- Играта започва с бърз, небрежен кадър на Вера , жулейки колена на ПАВЕЛ( сърдечни благодарности на Косъма за бисера ) борда.

- Халхаберо размина технично да му прилапат гривничките в тази игра. Щеше да осъмне на "Klotski" пъзела.

- Уникално трудната игра на първа група приключва с победа за отбор Миро за под 3 минути. Дано другия сезон малко намалят трудностите на повечето игри, че ги умориха тия участници...

- Берекет и Вера в епичен дует срещу трето ниво ( от 1000 ) на "Klotski"-я пъзел. Пъзелът печели. Ех, къде е сега Кир Жуан да ѝ нареди на Верчето пъзела за под минута, вместо Берекета да се мъчи с часове.

- Втората група играчи също нагледно показва, колко добре подготвени са за пъзели участниците този сезон - никой не знае как се решава този пъзел, но за сметка на това всички преписват един от друг. Гениално.

- Някой се опитва да изкара малките парчета на пъзела през изходчето...Neutral Face

- Сано обявява все пак Митов за победител в играта. Публиката се споглеждат объркани, кое е това момче, къде го обявиха, че печели...?!

- Явно Дзами наистина е мъжкият вариант на Бистра. Виксата, бат Жо, Саното и трима от редакторите се опитват да му наредят пъзела.

- Топ синхрон на Берекетчето, в който обявява, че дори да загубел половината си гривни, пак бил същият човек(?!). Ако не ги загуби, какво точно ще стане? Ще се трансформира в кадаиф?

- Отбор 3 искрено се надява аВерчето да намести чакрите на Жорката в утрешната игра и да го спаси от мъките.

- Финалът обаче не е грам мотивация за Лицата. Точно така изглеждаше и през целия сезон..Че не играе за парата, ами "за да се чувства свободен и дзен"

- Мая "се чувства длъжна" да спретне интрижка между Бат Жо и Нумеролозите. Той я хваща неподготвена, като я пита, кой ѝ е дал тая информация. Майчето без шанс да се сети за името на амбасадора...

- В крайна сметка успява да си изпроси шампоанче за интрижката. Отиват да се сапунисват с Бистрето.

- Бат Жо не пасе трева обаче. Вкарал е на депозит повече от половината имане на лагера в сейф зад мола в джунглата.

- Съвестта удря аВера и "тарашите" отиват в индианска нишка да признават на Жорката за зулума.

- Целият бавен лагер вече е осеян с капани, има инсталиран СОТ, камерите от мола гледат входа, а във всичките кокоси-сълагерници има по една граната. А пипнеш нещо, а си станал на яхния.

- Сбирките на анонимните алкохолици пасти да ядат пред седянката, на която Гошката пържи на бавен огън лагера на пишман-крадците.

- Амбасадора и той е там да бере срам, без даже да знае защо...Грам не му върви на това момче, все на него се случва, дагоева...

- 10тина минути туристически криндж в сценката, в която бат Жо разяснява за 7ми път този епизод, че се е наиграл, че му е все тая , дали ще продължи, важното е да е дзен . Лагер1 кимат с разбиране .

- Вера и Гошката се карат , на кой по-малко му се играе утре и на кой по-малко му се ходи на финал. Направо да им разделят една гривна на по 5 шевици утре и да останат за публика до финала освен?

- Наближаваме 20то повторение, че истинската награда за Жорката била да си живеел къмпингарския живот на острова. Зрителите обещават, че ако го повтори още 30 пъти и ще повярват този път наистина.

- Пореден, трагичен опит на "Гласът зад кадър" да възхвали "стратегията с дрехите" на АТИ, че е гениална. Не е , че просто му е било студено и затова е нон-стоп облечен.

- Силвестър Сталоун в "Over the top" пасти да яде в сравнение с АТИ. Миро е безсилен срещу прикритата бицанка.

- Оказва се, че няма спорт на света, който Татьовото да не е тренирал. То не са бойни изкуства, игри с топки, игри без топки, общо взето не само скритият стратег на сезона, ами и скритият киборг + скритото Меси и скритият Джордан в един образ.

- Странно усещане, че репликите на отбор Миро и "Гласът зад кадър" ги е писал един и същи човек. Не вярвам...

- Наистина е похвално, че дават абсолютно поравно бекграунда на всички играчи и продукцията не фаворизира никого.

- Следват едни доста солидни 20 минути пълнеж в стил "Искрено и лично". Преди поне пълнежът беше хибрит между "Съдебен спор" и "Съдби на кръстопът"...

- Чашата прелива - Алекс целува Майчето по бузата. Халхаберо обявява развод и сменя ключалката на мезЮнета. Мая вече не е добре дошла там. Да си ходи у сандъка, като друг ще ѝ ближе бузата.

- Нови, плътни 10 минути туристически криндж в лагер 1 . Зрителите тръпнат в очакване да разберат, кой , какво ще яде, когато се прибере в България. Затова стоят до среднощ всички.

- Каръкът на Венченцо продължава и той успява да забие воле на купата с попарата си. Поне ѝ вдигна грамажа с 2 шепи пясък при събирането обратно.

- Синхрон за довиждане на Вера. И на нея ѝ било спокойно вече. Еми и на Гошката пък му е спокойно. Еми явно всички са пушили от кашетата на Нина.

- За капак и тя се чувствала вече победител. Как един загубил няма в това реалити. Ей това сега е успешен проект - само победители.

- В сила влиза зрителско предложение за втори сезон - От 30 участници, 35 да са на подиума, като 5ма ще са от отпадналите на кастингите, че да може всеки да кешне по някой лев, каквото и да стане.

- Серийката приключва с искрен разговор между Лицата и Тренера. Протича абсолютно идентично с всичките им предишни в 4D-то Neutral Face  .

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 23:49 от tfn2k

# 224
Хахахаха, сълзи от смях ми капят в уискито!

Общи условия

Активация на акаунт