🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 512
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 195
Още не ми се иска Жоро да отпада

# 196
Съдби на кръстопът ли гледаме!?

# 197
Лол, Жорката как ги позавъртя на бавен огън. Но пък и доста си личеше, че на Вера и Дзами си им беше гузно и искаха да се свърши с тази голяма "тайна".

За съжаление, вече си мисля, че в крайна сметка Георги може би ще се окаже разкаялият се пътник. Хич не искам да си ходи той, а и Вера ми е приятна.

Май почти всички започнаха да ми стават някак симпатични. С малки изключения 😅, които в началото даже по-скоро харесвах.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 22:28 от Geri2000

# 198
Мая тук изглежда вече много истинска.. разчувства ме, не знам дали чете още форума, ама голямо гуш за нея😊

# 199
За съжаление, си мисля, че в крайна сметка Георги може би ще се окаже разкаялият се пътник.
Същото си помислих.

# 200
За съжаление, си мисля, че в крайна сметка Георги може би ще се окаже разкаялият се пътник.
Същото си помислих.
Май добре ни подхлъзнаха Joy

# 201
Същото си помислих.
Май добре ни подхлъзнаха Joy
Сигурна съм, че няма да си тръгне. И въобще не го виждам да се разкайва за каквото и да било.

# 202
И според мен Жорката е злодея, за който е говорил Ники Николов. Вера ще е товарния влак или там каквото ще го блъска. Ако е така, много ще ме е яд. Само на Георги разчитах да им види сметката. Тя затова може би Бистра все е с него и станаха големи приятели. Просто Жоро не й се е пречкал на финалната права. Дано да греша.

# 203
  • София
Но пък и доста си личеше, че на Вера и Дзами си им беше гузно и искаха да се свърши с тази голяма "тайна".
Гузни и разкаяли се само защото Виктор ги издаде. Ако не си беше отварял устата въобще нямаше да се покайват.

# 204
  • Другата България
И нека уинър едита за Ати на тати да продължи.
И нека Миро се включи с поддържаща роля в него.
Минава ми през ума, че са вкарали Миро заради това, че тати не е успял да влезе, да го замести и да заведе Ати на финал.

# 205
Мая тук изглежда вече много истинска.. разчувства ме, не знам дали чете още форума, ама голямо гуш за нея😊
Понякога чуждите обувки са на показ, но преди да влезем, в тях не знаем нищо! Самата аз имам дете /как звучи дете на 24 г. / с увреждане и знам какво е и на мен, и на дъщеря ми! Слава богу, за нас е нещо, с което свикнахме! Няма как иначе! Видяла съм какво ли не и благодаря на бог, че е не е най-лошото!

# 206
Кой от Нумеролозите се смее като магаре? Joy
Гошо хептен мръдна...

Всеки има своята драма с дете, с мъж, със себе си... изповеди тук не са нужни.
Прегръщам Мая, тя е в играта, затова знаем нейната история.

# 207
  • София
Минава ми през ума, че са вкарали Миро заради това, че тати не е успял да влезе, да го замести и да заведе Ати на финал.
Не си само ти, мен същото ми беше хрумнало още преди няколко седмици и постоянните намеци за Миро че играел за Бистра от страна на продукцията, само засилваха тези ми съмнения

# 208
  • София
Мери, взе ми го от клавиатурата- тати не е могъл да влезе и вкарахме Миро.
Мая - респект момиче, ти си прекрасна майка и момчето ти трябва само да се гордее с теб, а какво ти коства "нормалността" само ти си знаеш! Ако Мая имаше кауза за пеперудените деца и ако имаше гласуване, еххх,,,

# 209
Жоро верно не е сам.JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт