🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 520
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Играта е стратегическа и трябва да се мисли с няколко хода напред. Венци може да се издъни на някаква елементарна игра, защото му е скучно.

# 181
Обаче и Георги ги върти на шиш. 😆

# 182
  • Другата България
Продължава да ми е грозно обсъждането на останалите от мимоландовци.
С някакво такова чувство на превъзходство, граничещо с една надменност и подигравка към качествата на останалите. Дори и тези, които нямат.

# 183
Дзами - виж, можехме да не ти кажем, ама искаме да сме честни.

Е добре, той щот Жоро не знаеше вече. Тя Мая се погрижи.

JoyJoyJoy

# 184
Венци в моите очи винаги в бил аутсайдер. В Нумеролозите го мислех с Митов за един и същи човек. Добре, че се премести с Влади, за да разберем, че съществува. Аз не мисля, че в тази игра трябва да победи най-симпатичният, най-приятният за лафче, с най-фешън стил и с най-добра душа, който умее да тича и прескача препятствия красиво. Играта му е в центъра - нищо не произлиза от нея. И е така не защото не са му дали шанс, а защото толкова си може.

# 185
Ах, Майчето колко е долна, как само изпорти тараша и завъртя интригата.
Браво, одобрявам, стана весело.

Ама и Жорката кефи, как само ги хързулна: "Заповядайте, чувствайте се у дома си..."

# 186
спрях да слушам Георги. такава логорея ме докарва до скука и незаинтересованост.

# 187
Офф Гошо толкова много говори...обаче не мога да схвана какво иска да каже😂😂😂

# 188
  • Другата България
Каква беше целта на Мая, за да спретне интригата, която се опита да спретне?
Искат или не искат Гошо, харесват ли го или не го харесват?
То ясно, че целта е да се довършат нумеролозите, ама чак пък толкова.....и точно Мая да говори за морал.....айде нЕма нужда!

# 189
  • София
За тези, които са спрели звука при монолога на Гошето, озаглавен на клапата: Бях, не съм, но ще си съм и пак ще бъда.
Обобщение на философИята. За да си човек не трябва да си просто (само) беден или богат. Трябва да си беден, да забогатееш и сетне да изгубиш всичко. Тогава се връщаш към природата, къмпингарството и разбирането на хората и даже приятелствата. Dixit.

(Но в живота май си е точно така. Виждаме го всекидневно. И все по-малко са хората, които са останали само в първоначалното" си материално състояние, а са добри, нормални и повече преподават уроци, отколкото да им трябват.)

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 22:20 от EmBrother

# 190
Е то е ясно каква е целта и на Мая и на Нумеролозите, ако отпадне Жорката утре да вземат останалата храна. Голямо подмазване ще е паднало.

Благодарско и от мен за уникално добрата тема.

# 191
Изводите във фейсбук от финта на Мая са:
Бистра и Мая са лицемерки. 😄

# 192
Е ко се набира сега Алекс като глист на буца?! Joy Как ще е бил Миро, какво гледам аз?!

# 193
Цялата житейска история на Сашко научихме.  А скоро не е получавал писмо Trollface

# 194
Ми да си контузи сега и ръцете...
Прекаляват вече с това величаене на Алекс

Общи условия

Активация на акаунт