🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 41 200
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Майката на Ати хубаво му е казала да си държи устата затворена. Мама знае най-добре.  Защо не слушаш майка си, Александре, защо?

# 241
Александър Гюров (29) (лъв)
....................
Мирослав Джоканов (36) (стрелец)

7 години разлика. Като ги слушаш ще речеш, че е поне 20.

# 242
А отношение като на баща към син... Има мъже, които никога не порастват.
Ама те мъжете лъвове са такива и да могат, и да не могат, важното е да се перчат!

# 243
# 244
Настигнах ви Flowers Hibiscus

- Дзами сънува, че и той получава ефирно време с писмо в бутилка от КГБ.

- Бат Жо хваща златната рибка. Виждал символика и тя е , че ще изконсумира 15г протеин. Забравя, че има три желания...Толкова си може явно.
Grinning Grinning
Цитирам първите две, на които плаках от смях.

Митов, когото преди малко наричаха как ли не, победи на игра, на която победи и великия стратег на мимоландовци??? Ти да видиш!
Е то те го сложиха Митов за да победи.

И не, не са пуснали в предаването Миро, заради Ати, просто всеки намира, това което търси.
Все едно да кажете, че са го оставили нарочно да си изгори краката, че да излезе наяве историята на Мая.

Трогнах се за Мая, вече нямам против и да е на финал, даже ще ръкопляскам, то не ми остана кой да искам да отпадне освен Берке. А и Митов, ама той 100% ще си отпадне.

Много искам Вера да го изиграе този товарен влак. В промото виждам, че Вера получава писмо. Продукцията дава допълнителна мотивация на моите си хора, тук аз почвам да питам, как стават тези работи? Преценяват, че играят под потенциала си ли?

Стискам всички палци дискът да се падне на Венци, но понеже ще се хвърли на всяка игра, стискам и играта да е неговата. Че да не стане като с Марина.

В информатическите среди е най-най-най- да си много умен, по този логическият начин, точно тип Менса. В други сфери са важни други неща, но ако не си излизал от информатиката ...
Когато аз завих в друга сфера, бях в шок, че на някои места даже се смята за лошо Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 10:46 от Одри ♡

# 245
Минавам на път от леглото до компютъра само да отбележа , че най-адекватната помощ за участник в игрите,  т.е да помогнеш на другарче , до момента в това предаване я предостави Виктор Митов. Много на място и наистина помогна и на двамата, нищо че Жоро не му е в лагера.

Жоро помогна на пъзела на Дзами с последният елемент, за да го завърши.

Дори един Берке имаше огромното желание, но не и възможност.

Лагер Мимо са клюкари и много грозно обсъдиха как Жоро преписвал от Дзами. Ама те нали са класният лагер, най-умните.

# 246
За Венци прав ли беше да се сърди. Абсолютно да. Отделен е въпроса, дали Миро му направи добро като не го сложи, да вярно е. Но проблемът беше, че никой не говори с него. Никой не коментира дори вариант Венци да играе. Сякаш Венци беше въздух. Друго щеше да е ако Миро бе казал " Венци много ми се иска ти да си, но се притеснявам, че е риск предвид елементите на играта" или нещо от сорта. Просто да го включат в обсъждането.
Мисля какво би травмирало Миро. Предателство от страна на Бистра и Алекс не ми се вижда вероятно и си мисля дали от продукцията няма да сменят правилата и да не може вече да се спасяват и неговата любима Бистра да отпадне. Щом е говорил против риалитито, а не към участниците...
Жоро наистина се срина от поредицата загуби. Всички тези изблици, които получаваше след всяка загуба са реално огромна загуба на енергия. Тя излизаше именно по този нелеп начин да пее и танцува и да говори глупости. Честно казано и на мен ми е мъчно за него. Иска ми се да остане в предаването. Верчето по-хладнокръвно приема нещата, все пак тя си има семейство при което ще се върне след отпадането. А Жорката какво си има? Кокосови орехи.
Митов наистина има сериозен психически проблем. Според мен той е много умно момче когато си седи сам пред монитора и си бачка. Ноо сред хора тотално се обърква. Възможно е и от продукцията да са му подшушнали да каже за тараша и той без изобщо да се замисли да го е направил...Беше нелепо. Разбирам гнева на Дзами към него. И за Митов ми е жал.
А Мая -  Мая ме грабна още с първия си синхрон от шоуто, когато на половината участници не им знаех още имената. Сега разбирам откъде е тази вътрешна сила в нея. Човек, сблъскал се с подобно нещо в живота не може да бъде разклатен от глупости в някакво риалити. Такъв човек е длъжен да бъде силен защото това е единствения начин да оцелее и помогне на детето си. Моите уважения към Мая!
Алекс - канадската борба с Миро беше комична. Каква победа?! Той се хвърляше с цяло тяло върху ръката на Миро! Смях. Алекс наистина губи като си отвори устата и започна да раздава епитети на участниците....
Та така...довечера стискам палци за Гогата, белкем мааалко су повъзстанови психически.

# 247
Стискам всички възможни палци да му се падне диска на Венци, да измисли стратегията и да се пусне в битка. Че да видим пантерата дива ли е, или е домашен любимец.

Не вярвам Вера да победи. За мен тя също е от играчите с нереализиран потенциал, твърде е предпазлива, но и иигрите не са силната й страна, което я обрича. Но в компанията на алфи е трудно. Липсва ми малко индивидуалност при нея. От друга страна, никак няма да е справедливо Жоро да не е финалист. Момчето изигра, изстрада и прочувства играта в различни емоционални спектри и образът му е интересен за ТВ предаване, защото генерира и съдържание, и динамика.

За Мая отдавна писах, че съм ок да е на финал, но сега вече разбрах и на какво се дължи това леко и релаксирано отношение към живота. Трудно е за постигане и е очевидно изстрадано.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 12:21 от Не се сърди, човече

# 248
  • България
На Дзами паделборда как се озова обратно на брега, докато Дзами налучкваше пъзела?

# 249
На Дзами паделборда как се озова обратно на брега, докато Дзами налучкваше пъзела?
Не го беше завързал и вълните го отнесоха. Берке си го завърза и после май забрави, че е вързан  ( трябва да го изгледам пак, но мисля така беше)
Коментирам за адекватната помощ, защото мисля, че при този вариант трябваше да плува до брега и да го върне или да лепне този на Жорката ( не знам дали е позволено, но нали няма правила Simple Smile )

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 09:50 от count(ess)_horror4e

# 250
Адекватна беше помощта към Дзами, но неадекватна към Жоро, защото Жоро е от съпернически лагер.Помагайки и на двамата на кого дефакто помагаш? Или просто се опитваш да извлечеш някакъв дивидент за себе си?

# 251
Ох и забравих, точно както Гогов си заслужи услугата, така и Миро му я върна Wink

# 252
Ох и забравих, точно както Гогов си заслужи услугата, така и Миро му я върна Wink
Хаха, вярно!

# 253
Хаха, вярно!

Но с цялата си наглост Сталоуна беше възмутен!

# 254
  • София
Аз даже не помня кой на кого и защо има да връща услуга.
Тъпо ми стана за Венци, защото явно от неговия лагер го имат за глуповат, но силен в някои игри добряк. Митов се опита да спечели симпатии, разкривайки тайни, но при тези хора не става така. Жалко ще е Жоро да отпадне, но е съвсем възможно. Алекс ми беше по-симпатичен като мълчеше. Сега е едно перчене, ум да ти зайде. Иначе е сладичък. Жорката също е симпатяга. Имам предвид чисто визуално.

Общи условия

Активация на акаунт