🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 511
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 720
Венциии, обичаме теее ...
JoyHeart

# 721
Явно нищо интересно няма да се случи. Жалко .

# 722
Уау, този Венци! Браво! Изобщо не му дишаше Дзами във врата, Венци си го победи с хубава преднина.

# 723
Дзами се въртеше и поглеждаше към Венци, сякаш може да види нещо...Ако се беше концентрирал можеше да го нареди.

# 724
Берке е уникално дете!

# 725
Преди не играеха ли сами, само пред този, спечелил шампионския залог? Зщо сега всички ще гледат?

# 726
Браво на Венци, много се зарадвах. Диляна ми идеше да я шляпна с нещо, много му досаждаше и пречеше с приказки. Grinning

Лагер 3 са ми като някаква секта, която се опитва да контролира и манипулира заблуденото агне и много ме дразнят. Мая работи денонощно в обработването на Венци. Все по - очевидно е, че двете крила в сектата вече имат различни цели, но се правят на приятно разсеяни. Ако Мая придърпа Венци за нейните цели, ще надделее над Миро. Надявам се и Миро, и Мая да се провалят.

# 727
Браво на Венци!
И всички му се зарадваха Stuck Out Tongue

А тази игра, ако не спечели Митов много ще се учудя.

# 728
Алексчо пак излобя при победата на Венци. На следващата игра щяли да бъдат той, Бистра и Миро. Разбрали се той да е първи, Бистра втора и Миро трети. Тоя смешко не знае къде се намира, Бистра няма да му пусне победата ей така.

# 729
  • България
Берке какво прави?

Виктор изглежда, че опитва да се обеси.

Какви са правилата на играта?

# 730
Поредната тъпа игра.

# 731
  • Другата България
Аз гледам със закъснение, но на мен ми беше много забавно и смешно шоуто и на Гергана, и на всички останали, може би защото бяха заедно както никога, и всички се забавляваха истински, личеше си.
Може да е непопулярно, но според мен Гошо не е толкова луд, на колкото се прави, за мен в поведението му има и сценарий, и изкуствено шоу от негова страна, и разбира се, малко естествен натюрел, чисто Гошов.
Което го прави това, което е, вдига рейтинга на формата /защото и хейта е рейтинг/, и го прави наистина заслужил да е на финал. За мен.
На играта на Венци и Дзами съм, но ви прочетох.
Жалко. Или пък не, защото сега очаквам /не/очакваното от Ати и новия му тати.

# 732
  • България
Аз съм доволна от тъпата игра, защото Виктор спечели. Grinning Grinning Grinning

# 733
Няма кой да спаси Берекет  май

# 734
Няма кой да спаси Берекет  май
Единственият луд е Гошо, ама не чак толкова...

Общи условия

Активация на акаунт