🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 509
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 735
Радвам се за Виктор Митов! Най-накрая Берке да си тръгне.

# 736
  • Другата България
Колко искам Венци да се събере с Гошо, Бистра и Мая, и да заиграят заедно.....

Сашо пак обижда завоалирано : “Не очаквах Венци да спечели, особено след като е имало логическа...задача, пъзел....смятай Дзами колко е зле, след като Венци го е победил....“ Венци да не е от някое помощно училище, някакъв бавноразвиващ се?
И после: “На следващата игра ТРЯБВА АЗ да съм първи, Бистра втора, Миро трети....“
УаУ!
На Миро и по физиономията, и по изказа му личеше, че не е много ок с победата на Венцичка.
Ами -

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 21:45 от Merri_An

# 737
Еех, време беше, голяма радост.

# 738
Радвам се за Митов, дължеше си го. Също така ще си призная, че Берке отдавна не ме дразни колкото в Биляниния му период. Внасяше някаква наивна детска свежест в лагер 1, беше един от участниците, който успяваше от всеки момент да вкуси най-доброто и сякаш най-пълноценно да участва в приключението. Всъщност, не знаех за кого съм в тази игра, май за който победи.

# 739
Аби на Миро целта не му ли беше да прати жена на финал заради дъщерите си, какво стана с тази идея?

# 740
Аби на Миро целта не му ли беше да прати жена на финал заради дъщерите си, какво стана с тази идея?
Алекс е с дълга коса. Объркал се е. 😄

# 741
Аааа, има време до финала,  току виж решил и за себе си да поиграе. Което ще е най-доброто за мен.

# 742
  • Брюксел / София
Арогантното леке на тАти излобя и срещу Дзами. Ванеса е тъпа, Дзами е зле, а АТИ е “върхът на еволюцията”. Като мисли така се чудя защо очаква Бистра и Миро да го подкрепят.  Добре, че Бистра няма да се даде без бой. Може и това да е причината Миро да е разочарован: ако в един момент Бистра на последва повелята на Миро за защита / пазене на Алекс.

# 743
Алекс нещо се е объркал, че всички са му длъжни. Беше си мрънкалник и безполезник още от началото и нищо не се е променило.

# 744
  • Другата България
Беркето що се излигави така на тази игра?
То беше ясно, че ще отпадне - с този разказ за семейството си, подплатен солидно със снимков материал, докато Митов се размина само с писмото, ама се пак.

# 745
Време е вече другата седмица да си тръгнат двама от лагер 3 😁
Сашко стратега не може да измисли план сам и му уредиха помощ Joy

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 22:16 от me_for_president

# 746
Смехът на Гогата винаги ме разсмива и мен Joy

# 747
Вече е явно... Няма за кога да се крият кой за кого играе. Правилата  в движение - това е абсурдно!

# 748
Не разбрах защо Миро отиде при Алекс?

# 749
Не разбрах защо Миро отиде при Алекс?
Защото играе за Бистра. 🤣

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 23:01 от Arieli

Общи условия

Активация на акаунт